Aspirante optimiste > 20 ani (563)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

deeva si yo am un stres
mama a intrat la menopauza la 42 si bunica la fel
deci prob ca si yo tot asha

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mai,bunica mea a intrat la menopauza la 33 de ani,mama la 38...va dati seama ce stare au avut mereu in zilele in care trebuia sa le vina menstra?bufeuri,lesinuri,crampe

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

saluti

cosmi, delphinas este gravi. mut-o tu la gravidute, te rog.

Tu ce mai faci iubita?cum mai esti?mai pove despre tine...vad ca ne-ai parasit.ultima data cand mai intrai pe aici era la prunci pretiosi
De ramayana ce mai sti?ultima data spunea ca simte ca va devenii mamica...e bine'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

nelia, baiatul tau se pregateste de scoala? daca, da, nu te-ai gandit ca poate fi pe fond nervos? se mai intampla astfel de cazuri, cand copii afla ca vor merge primul an la gradi/scoala etc.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

ramo

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Nu-i nimic...am noroc ca am un ciclu scurt,de 24 de zile si trece repede.Inainte am ramas usor gravida,din a 2-a luna de incercari.Si alta data,am ramas imediat dupa menstruatie,dupa doar o zi in care nu ne-am protejat,prin Z5,6 parca.Iti dai seama ce soc a fost.Mie mi-e frica,ca in urma chiuretajului sa nu se fi intamplat ceva si sa raman mai greu...dar sunt optimista.

Cat despre ramasul insarcinata cu anticonceptionale...sigur nu le-a luat corect...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

nelia, baiatul tau se pregateste de scoala? daca, da, nu te-ai gandit ca poate fi pe fond nervos? se mai intampla astfel de cazuri, cand copii afla ca vor merge primul an la gradi/scoala etc.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Hi,nici decum,copilul meu nu se pregateste nici de gradi,are 2 anisori si 5 lunite,uite aici
http://entertainment.webshots.com/photo/2731729380104054875yyutyS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Lia eu stau la curte si farmacie am f. departe de mine

merg sa ma lungesc in pat ca acum m-a luat si capul si o stare de ameteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_almi spune:

neliacris ai un baietel tare dulce

gataaaaa nu mai trebuie aprobare de la moderator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

deva, depinde si daca le-a luat pe toate, sau daca le-a luat la ore fixe, eu cred ca e cam greu cu copilasi sa iei la aceasi ora.
Eu iau de 6 ani si nu am avut nici un incident, desi am avut pastile uitate sau decalate.

... Faceam si eu haz de necaz. In alta ordine de idei cand tra sa se intample nici bomba atomica nu te mai scapa de sarcina. Pe de alta parte si reciproca ii valabila... din pacate.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

frumusel baiat ai, nelia, sa-ti traiasca!
da, pai atunci mai trebuie cautat pe la doctori
cos_almi, bravo, in felul asta vb si live.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

neliaCris multumesc pentru recomandari. Vom merge la Ispasoiu imediat ce facem rost de bani.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput