Aspirante optimiste > 20 ani (563)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cos_minutza/cos_minutza.jpg)
cos_minutza spune:
Deeva din pacate eu nu sunt asa de norocoasa tuturor!!!!!!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
didi32 spune:
Neata gagici!
Faza cu anticonceptionalele mi s-a parut cea mai tare, femeia aia se chinuie cu ele si a ramas de 3 ori??????????? Vorba nu mai stiu cui, ce stimulari nene, trecem toate pe AC si sa vezi avalanse de burtoase pe-aici!
Deeva, apropo de Polisano, daca ai analizele facute, consultatia e doar 80 de roni deci nu tb sa strangi ff multi bani. Si cred ca poti sa dai mail inainte sa intrebi ce analize sa faci ca sa nu te duci de mai multe ori. Le faci inainte si te duci pregatita. Si da, Ispasoiu e fff ok si ca dr si ca om, am fost si noi la el doar ca sa-i cerem parerea pe dosarul nostru si ne-a placut mult de el. Multa bafta!!!
Deci cine a mai ramas in cursa pt liniutze? in devenire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabyv/gabyv.jpg)
gabyv spune:
draguta doar
sa ma insel?
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda15/anda15.jpg)
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Deeva din pacate eu nu sunt asa de norocoasa ![]() ![]() ![]() |
Cos_minutza, hai nu fii suparata, daca nu e luna asta, poate va fi luna viitoare
![](pupic.gif)
Esti tanara, esti sanatoasa, asta e tot ce conteaza
![](punk.gif)
![](floare.gif)
bellasamoyed spune:
buna...si eu am situatia similara cu a ta :(...ovare micropolichistice, folicul cand da cand ba...ce sa zic distractie nenica :(.
ultima ginecoloaga la care am fost imi dadu-se tratament cu siofor pe care l-am tinut 3 luni insa fara nici un rez, l-am oprit pt ca nu le mai suportam(dureri de cap,stari de voma,ameteala ce sa zic o placere) si imi atunci sa gandit sa imi de-a stimulare ovariana cu ovomit....mi-a fost frica sa le iau pt ca am inteles ca in timp pot da efecte adverse asa ca am aj la dr.puia. dupa consult si dupa ce a vazut ecogrfiile tvg mi-a zis clar ca fara hsg si analize hormonale nu sta de vb. luna asta am sarit hsg-ul ca nu mi-a venit normal,da miercuri am programare la el sa vad ce imi zice.
ce mi-a mai placut la dr.puia a fost ca nu sa grabit sa puna diagnostic infertilitate(cum a facut cealalta dr.)din contra a zis intai investigatii si dupa diacnostic...logic nu?
iar v-am scris un roman :D
aspiranta la bebik
ukume24 spune:
Lia sunt la munca... de aceea intru mai rar, cand am un pic de timp liber.
Pupici de incurajare pt toate fetele cu vesti nu tocmai bune. Multa putere si optimism sa va dea Dumnezeu si va fi bine pentru toate.
Dragutza pai eu nu mai pot aici de curiozitate. N-ai si tu o prietena sa o rogi sa iti aduca un test. Offf ca as veni eu sa ti-l aduc numa sa stiu ca ne dai veetea buna pe care toate o asteptam. 26+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camcris/camcris.jpg)
camcris spune:
neliaCris ai un baietel frumos foc
, sa-ti traiasca si sa se faca mare si cuminte
draguta deci pana deseara ne tii in suspans
pai asa ne-am inteles noi.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabyv/gabyv.jpg)
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_almi da gabyv ![]() |
apropo, vad ca esti din Navodari... eu numai la voi imi faceam concediile
![](icon_smile_big.gif)
la Hotelul de la tabara, bine ar fi daca mi-as aduce aminte cum se numea... Albatros poate?
mai e ceva pe acolo, s-a mai animat, in ultima vreme incepea sa fie din ce in ce mai pustiu, ultima data cand am fost era in 2006.
![](pupic.gif)
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Draguta zi unde stai si-ti trimtem un test pe curier rapid ca mor fetele de inima pe-aici!
Cam slaba activitate, sa vina Andreea sa ne mai dea de lucru in devenire