"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA MAMICILOR
am reusit si noi sa intram sa vedem ce mai este nou pe aici si sa incerc sa tin pasul cu voi e cam greu
Mamicutele care au nascut voi de la ce luna de sarcina v-ati dat pe san cu unguent? si cu ce?
este adevarat ca la al 2-lea bb totul merge mai repede? si nasterea este mult mai usoara? incerc si eu sa ma incurajez un pic pt ca nu mai avem mult pana la marea intalnire
mi-asi dori fff mult sa imi raspundeti si mie la intrebari

CAMELIA 36+ si mami de ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Camy81 eu nu am folosit unguent pt sani inainte, dar am avut grija sa frectionez energic zona dupa fiecare dus si sa o hidratez bine cu ulei de migdale dulci. Asa am procedat si la Ana si n-am avut nicio problema cu rani sau fisuri de la alaptat.

Meli ce putin mai aveti pana la concediu, o sa iti prinda super bine! Cu cine il lasi pe puiul mic?

Gabi spor la trebusoare, dar totusi nu exagera! fetele cochetele!

Noi suntem bine, inca foarte relaxati, pe Ana am nascut-o la 40 s + 5 zile, se pare ca bebe Tudor se lasa si mai mult asteptat.

Va pup,

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 41+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ciao fetele!

Elena, mii de felicitari!!!!!! credeam ca cine stie ce ai patit, tu sau copiii, domane-fereste!!! bb3 si mamica cureajoasa!!!

Diana, tin pumnii sa vina bb Tudor cit mai repede si mai usor!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!!!

Elena, te felicit din tot sufletul!!!Iti doresc sa treci cu bine peste perioada de greturi si rau si sa te bucuri si de aceasta sarcina! Ma bucur mult pentru voi, esti o a mamica de nota 10!

Va , noapte buna!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

mutumim mult
intr0-adevar si mie imi plac familiile cu 3 copii, acum mi se indeplieste si mie dorinta cu toate ca nu mai vroiam , dar DD stie ce face si toate le face cu un scop.

eu sunt tare rau din pacate, se pare ca nu ma pot bucura nici de aceasta sarcina , asta e, sper sa treaca repede si sa uit de aceasta perioada critica.
preferinte nu avem la sex bebelui

azi am fost si eu pana la gradinita, din pacate e un haos total acolo,nu se stie cati copii vor fi in grupa, ce educatoare vor avea
luni va fi o debandada acolo, la 8 se inchide gradinita, asa e si al voi?????
chiar is curioasa ce va fi cu aceasta gradinita

somnik usor tuturor

diana, feliictari pt calmu de care adi dovada, eu cred ca eram intr-o agitatie continua

ioana p ms de com de pe facebook, bine ca nu ai zis nimik de bb3 acoo, ca nu stie aproape nimeni din familie, decat voi si cei fff apropiati mie

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Anca ce solutie ati gasit luna asta pt Stefan? Merci de incurajari! Multa putere si tie, acasa si la job!

Elena incearca produse homeopate pt raul din primele luni de sarcina, eu am luat ceva remediu de prin saptamana 11 si a fost un picut mai bine, am regretat ca nu am luat mai repede. Multa putere sa treci cat mai usor peste toate!

Somnic usor tuturor,

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 41+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Gata! Tati aluat bilete,plecam in concediu o sa vedem noi ce-o fi ca a luat efectiv ce a mai gasit ,pt ca nu mai sunt locuri.Merci fetelor am incercat si prin agentiile recomandate de voi dar cu asa intarziere ...nimic. ce a gasit e in Belek cu plecare din 11.09.- 10 nopti la Ela Qualyti Belek la un pret care pt aceasta perioada mi se pare enorm cu toata reducerea ca am mai fost prin aceasta agentie -3100E pt.2si 1 pe bb il "uitam" si noi acasa.

Sper sa fie cat de cat ok sa nu il pe tati toata ziua ca nu imi place- am mai fost in Belek dar nu prea mi-a placut, eu sunt fan Lara si as fi mers la orice hotel acolo . Dar sa nu fiu de fapt mergem mai mult pt.Mi ca isi doreste da in apa maaaaare si poate mai creste imunitatea ca vine virusilor de la gradii. Impresii pe forum si si si ! Om vedea noi cum e cu cei din urma....

Somnic fara si de !!!

D&M&DG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Elenuta, m-am gindit sa fie neutru mesajul, sa nu afle tot FB de la mine... Sa imi spui daca vrei sa il streg.

Danaiulia, lasa ca va fi bine la Ela, e lux maxim, la banii astia nici nu ar putea altfel, si e fain ca stai 11 zile. Distractie placutaaa!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza fetelor si de la noi,

Spun de la noi pentru ca suntem inca 2 in 1 si vom mai fi asa sper eu pana in decembrie. Bebe Luca e foarte bine, are 950 grame( un pic cam marisor pt varsta lui) si totul este in 'parametri normali' cum zice nenea doctorul.
Dana ce frumos ca mergeti acum in concediu!!!! acum cand e frig si urat la noi ce bine este sa te duci undeva unde e cald si frumos!! Distractie placuta si sa va intoarceti cu muulte muulte poze.

Diana eu nu am intrat in ultimul timp si eram aproape sigura ca voi citi ca ai nascut. Se pare ca bebe Tudor inca se simte bine la mami in burtica. Nastere usoara, mult curaj si abia astept sa citesc vestile bune. Sunt sigura ca vei avea o nastere super usoara.

Elenutafelicitari din suflet. Eu tot timpul am zis ca imi doresc 3 copii . Inca suntem la primul dar avem tot timpul inainte. Nu te descuraja ca un copilas e o binecuvantare de la Dumnezeu si El va va ajuta sa infruntati orice problema. Iti doresc mult multa sanatate.

Camy eu nu am mai trecut prin nici o nastere dar din cate am auzit f multe gravidutze isi maseaza sanii cu Garmastan. Cica ar fi bun si oricum cel mai important este masatul sanilor inainte. Poate mai primim si alte pareri de la fete ca si eu sunt interesata de subiect.

Va puuup pe toate fara exceptie

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

La multi ani pentru toate Mariile si sa fiti mereu tinere, frumoase si cu acelasi spirit vesel. Viata sa va ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput