"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elena mami ce-mi vad ochii felicitari si multa sanatate
Deci asta era problema din ultima perioada. problema cu ochisori
Eu cu alex o iau razna. dupa ce ca si asa dormea foarte rau acu adoarme abia pe la 4-5 dimineata. o chinuie rau dintii din fata sus si mai are si afte pe deasupra. doua zile a tinut-o tot intr-o febra rau m-am speriat.
De joi eu nu mai dorm deloc. super va dati seama in ce hal am ajuns. sper sa treaca odata ca sincer nu mai pot
Si joi mergem cu alex la cardiolog, duminica e ziua ei. evenimente peste evenimente. numai sa mai am puteri

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..alina, face un anisor alex..Doamne cum zboara vremea! imi pare rau de durerile fetitei. la noi n-a fost asa grav, din fericire.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oleeeeeeeeeeee! Ce vesti! Sa curga sampania!

Elena,felicitari pt samburel, dar mai ales o diploma de merit pentru curaj!Sa dea Domnul sa fie mai usor de data asta si sa vina un copilas care sa va umple sufletele de bucurie! Stii cum se spune? Primul e cel asteptat si esti mereu stresats i panicat, al doilea e fratiorul sau surioara primului, al treilea e pentru PARINTI, esti relaxat si te bucuri de el in toata splendoarea!

Oana, si eu care credeam ca si tu o coci sau mai bine zis o dospesti, ia sa vorbesc eu cu S sa te imbete bine ca altfel ramane Maria fara fratior sau surioara

Ramo, Ioana, multumim de intrebare, suntem bine, ne revenim, ne pregatim de gradi, azi am facut analizele, erau o gramada de copilasi la Medstar

Meli, unde mai vad poze cu little David? Te-a tot laudat C, nu i-a venit sa creada ca abia ai nascut, adevarul e ca arati senzational, iar Timeea e superba!

Dana, te descurci cu pozele? Ai un cont pe Picasa, Flickr sau Webshots? Sa spui daca ai nevoie de ajutor cu pozele

Diana, stie bebe Tudor ce stie! Oricum, tu pari de un calm de invidiat!Sunt de parere ca ai procedat corect cu amanarea gradinitei Anei, din experienta, e usor bulversanta venirea acasa a bebelusului si imaprtirea atentiei mamei care pana nu demult i-a apartinut in totalitate.

Alex, tu ce mai zici, bella?

Alina, nasol cu somnul, biata de tine! Doamne, deja are Alex 1 an!

Andreea, minunate pozele, ce bine ca e totul bine cu baietii!

Simina, din pacate nu este Ikea in Cluj, si eu mor de ciuda

Victo, m-am prapadit de ras la replica ta, aceea in care o provocai pe Elena sa ne descrie cum s-a intamplatCe bine ca a venit soacra si mai ai si tu un respiro

Noi mai bine, Sofi si-a revenit aproape in totalitate, Sara mai muceste, dar speram sa isi revina si ea.
Buni e la noi si de-aia am absentat, am profitat de prezenta ei si am facut 1000 de chestii pentru care nu am timp niciodata, curatenie prin dulapuri, sortare haine si jucarii si dat mai departe la copilasi care au nevoie, spalat frigider, aranjat beciul...
Altfel, fetele sunt minunate. Sofi e tot mai afectoasa si dragalasa, spune mama, tata, are 2 dintisori si alti 2 pe drum, papa foarte bine, e vesela, Sara o iubeste enorm, de unde si transferul de virusiSara ma innebuneste cu tinutele si gentile si papucii, e o cocheta...Il asteapta zile grele pe C, asta e clar

Pa, frumoaselor! Sa visati frumos, da?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

pai Gabi..am mai auzit si de sarcina peste ligatura de trompe si ma gandeam ca la elena cine stie ce-o mai fi fost..sau calcule inexacte ;)

ha ha...eu sunt cu mancarea cd vine cate cineva sa ma ajute..aa..si cu curatenia, ca tanti asta a mea m-a cam lasat balta vara asta, ca a avut tot felu de lucruri de rezolvat..ma gandesc sa gasesc totusi pe altcineva, ca parca totusi femeia asta ar putea f bine si sa stea acasa, nu cred ca sta in banii aia pe care i-i dau eu, de aia nici nu se omoara sa fie pe faza cd o chem.
azi mi-am spalat baile..maine sa vad ce mai invart prin casa..tot astept covoarele de la spalat, si sper ca nu imi mai face Stefan figuri :)

logic ca mai face soacra si un gem, de prune :)...si o supa..si o ciorba de burta.yummie.asta e planul de bataie pt saptamana asta, cat mai sta aici.

mai noua nu ne-a trimis niciun mail sa facem analize, sa sun sa intreb si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Va felelor !
Elena jos palaria si felicitari ! daca nu aveam probleme si as mai fi putut face copii si eu as fi facut bb3.Eu stiu ca se zice ca unul e pt mama, unul pt. tata si unul pt.DD si ca totdeauna cand oricare doi dintre ei se cearta al trilea ii v-a impaca.

Meli,, am sunat la Eximtur dar nu mai au nimic, am gasit ceva prin Kusadasi in Belek la Ela Q si prin Select travel in Lara la Delphin Diva sau Rixos Lares dar nu cunosc agentia si un prieten a servit-o vara aceasta ca a disparut agentia cu tot cu concediile oamenilor, si nu prea as risca...Cu Austria, daca vin la Cluj sa platesc biletele o sa iti aduc hartii cu statiuni, partii, etc.
Noi am inchiat cu 600euro apartamentul pe sapt. dar crede-ma ca nu stiu cate pers. au stat in el, iar asociatii nostri care au o camera in plus si un wc de serviciu au inchiriat cu 700e pe sapt.Mai vb.Bilet cred ca o sa avem oricum cu zbor din 13 sept poate zburam inpreuna...

Magdutza24 ce mamica ...

Gabi, inca nu m-am intalnit cu fotograful, daca nu ma descurc cer

Andreea, cat a avt Filip la nastere , ca mari mai sunteti David a avut 3200g -52 cm si cand am fost la vaccin saptamana trecuta avea 5800g si 62 cm si noi suntem mai mari cu 14 zile iar dct a zis ca suntem .

Sper ca la ora asta visati frumos,eu asta va doresc si va

Dana bandana(ultima porecla pusa de Mi), cu puii MIhail(28.09.2007) si David Gabriel(11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

scuze pt.in(m)preuna.dar incepe sa vina si la mine Mos Ene pe la gene...si teag nadejde ca o sa mai scap si eu de insomnii ca altfel ajung ca o zombi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Dana-noi de 3 ani incoace tot cu ei mergem si n-am avut probleme niciodata!iuiii, poate va luati si voi la rixos resort si facem concediul impreuna

Gaby-ma bucur ca sunteti mai bine, vezi, tot conteaza ca alaptezi zic eu, ca a trecut usor peste. eu zic sa-i faci ceva cura de imunicare la Sara inainte de gradi

Elena-lasa mami ca va fi bine, si cine va avea o familie mare cu muuulte ajutoare?

Diana-inca nimic?

Adriana-iar ai disparut, bataita vei lua.si nu mi-ai zis ce probleme sunt cu cretulina?

Ramo-lasa ca va veni si la voi bebe 2 ai sa vezi, vezi pe aici ca apare cand te astepti mai putin...

Victo-mai poti? eu sunt destul de zombie deja, tot ma gandesc la concediul care va urma unde mergem doar cu Timea si pot si eu sa dorm noptile,hihi.

sa aveti o zi frumoasa!

Meli, mami de Timea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert (04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

DAnaiulia, incearca prin Wens Tour, este si in Bistrita, dupa cit stiu eu. Noi cu ei mergem peste tot.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

meli, mai nou ora mea de trezire e 4.. cd mananca si apoi scarta scarta de la burtica..iar la amiaza nu li se potrivesc somnurile, sa ma odihnesc si eu un pic,ziua nu doartme mult decat cd iesim afara, in rest tot reprize scuuuurte scurte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

Dana, noi am fost anul trecut prin Select travel in Antalya..n-am avut pb cu ei...

Filip a avut 3800 la nastere si 56 cm...marioc...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput