"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
wow..elenaaaaaaa..sarcina usoara, mamicule!
ia explica-ne cum de s-a intamplat...:)
diana..mai da baietii astia se lasa asteptati, nu gluma!totusi, trebuie sa apara miculutul!
Ioana, nu il pot lasa la socri, ca acum reconstruiesc casa si nu au conditii unde s ail tina, plus ca sunt ocupati, cu muncitori, chestii din astea.
la vara abia:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
camy81 spune:
BUNA FETELE
Elenuta mersi de raspuns

Anamica pe fetita mea o cheama Alexia (27.01.2006) si este fff nerabdatoare sa vina surioara ei,in fiecare zi ma intreaba cand o sa o vada pe surioara iei mai mica sa ii dea jucariile sa se joace![]()

TU unde o sa nasti si cu cine?

OanaAlina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana13
Ne pregatesti si tu o surpriza? Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
nuuu... o colega ma tot zapaceste la cap cu tot felul de chestii...
referitor la cealalta chestie... numai daca ma imbata sotul bine!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
elenuta23 spune:
multumim mult
s-a intamplat
, asa a fost sa fie, nu era momentul potrivit insa a venit si va fi bien venit in familia noastra, cu toate ca a fost un sokkkk pt mine in special si 2 sapt am plans intr0una
,
e prea greu cu inca un bebe, avand in vedere ca IUlia e inca piticuta si nu stiu daca va fi asa intelgatoare ca si Dragos
pus ca imi stiti starea mea din periaoda asta, rau rau si iarasi rau 

, sunt zile in care nici nu stiu cum trecem peste ele dar incerc sa imi ridic moralul si sa imi alung acest rau care ma chinuie 
intr-adevar am numai ganduri urate despre nastere si ma gandesc la tot ce e mai rau, mai aes dupa ce am trecut cu Iulia, acum numai DD stie ce va fi , ne rugam sa fie totul bine, sa fie sanatos bebe3 iar eu sa trec cu bien peste nastere si sa raman in viata 
hai ca ma intind prea mult......va sarut
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
7+
RAMONELLA spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui elenuta23 multumim mults-a intamplat ,e prea greu cu inca un bebe, avand in vedere ca IUlia e inca piticuta si nu stiu daca va fi asa intelgatoare ca si Dragos pus ca imi stiti starea mea din periaoda asta, rau rau si iarasi rau ![]() ![]() , sunt zile in care nici nu stiu cum trecem peste ele dar incerc sa imi ridic moralul si sa imi alung acest rau care ma chinuie ![]() intr-adevar am numai ganduri urate despre nastere si ma gandesc la tot ce e mai rau, mai aes dupa ce am trecut cu Iulia, acum numai DD stie ce va fi , ne rugam sa fie totul bine, sa fie sanatos bebe3 iar eu sa trec cu bien peste nastere si sa raman in viata ![]() hai ca ma intind prea mult......va sarut Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+ |
Va fi bine,ai sa vezi.Dragos e mare,te poti intelege cu el.Iulia va avea 1 an jumate,va fi maricica.Sotul tau te va ajuta,ca te poti baza pe el.Dar tie vad ca ti-e frica mai tare de nastere.Inainte cu 4 saptamani sa bei ceai de frunze de zmeur si cand vine momentul,sa-ti faci epidurala.Nu mai stiu daca la Iulia ai facut sau nu.Si parca Neamtu a fost in concediu,sau cum a fost atunci???Stai linistita,bucura-te de aceasta minune ce ti-a dat-o Dumnezeu,si nu mai plange ca-i faci rau lui bebe.Va fi bine,ai sa vezi!Iti promit eu!
Gabi cum se mai simte Sofi???Sper ca sunteti bine,ca nu v-am mai vazut pe mess.

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
kitzy spune:
Wow, Elena felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! 
Cred ca in locul tau si eu la fel m-as gandi, dar gandeste-te ca nu esti nici prima nici ultima cu copii asa mici si dupa ce cresc un pic, o sa fiti o familie mare si fericita. La inceput o sa fie mai greu, dar daca ai un pic de ajutor, o sa treaca si problemutele. Pana atunci insa, gandeste-te la puiul mic din burtica si ai grija de el, asa a vrut DD sa vina acuma pe lume, El stie ce planuri are, si intotdeauna un copil e un miracol, oricat de greu ar fi, nu? 
Noi azi am fost la eco morfo, ursuletul are 440 de grame si tocmai a fost trezit din somn si casca de numa numa ![]()
Toate sunt bune, organele si tot la locul lor si frumos dezvoltate. Doamne ajuta si in continuare!
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
22+ cu 
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
lipseste omu' un pic si ce vad p'aci? e rost de sarbatorit...![]()

ELENA, FELICITARI! SA AI SARCINA USOARA SI FRUMOASA! SI UN BEBE LA FEL, SANATOS SI FRUMOS CA CEI DOI COPILASI!
si multumim de complimente...
cred ca tot Canon era aparatul, dar obiectivele fac diferenta...![]()
Paula, deci te intelegi bine cu soacra...paote o iei la tine pana la urma, ce zici?![]()
si Filip e mereu tot un zambet si-o gangureala...de dimineata pana seara...si ff cumintel..sa nu-l deochi...
e amrisor, are 6 kile!!! am cumparat deja hainute pt 3-6 luni...ca astea de 3 luni ne sunt fixe...![]()
Diana, inca nik? nu scoatem majoretele? paote se gandeste domnisoru' si iasa..![]()
Meli, voi cum sunteti? cum te mai descurci?
cine ne mai pregateste surprize???
Ioana, Ramo, Oanaalina...cine mai vrea???![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dulcineea_cj spune:
Nu stiti unde gasesc produse Ikea in Cluj ? Am vazut pe site-ul lor niste bavete pt bebe cu maneci,destul de ieftine Noua ne-ar fi musai din alea ca nu stim papa frumos si curat
Si mi-ar fi mai usor sa spal o baveta din aceea decat non stop, hainitele
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami
de 2 ochi albastri
ALEX29 spune:
ELENA draga mea felicitari din toata inima 

ce vrei sa fie bebe ?![]()
bun venit noilor mamici

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Patrick Alexandru (01.06.2007)