"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"
Raspunsuri - Pagina 5
nrl spune:
WOW Elena, felicitari!!!!!
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
RAMONELLA spune:
Felicitari din tot sufletul Elena!Sarcina usoara si in bebe sanatos!!!Si NASTERE USOARA!!!Va fi bine,ai sa vezi!
Ce bine iti sta cu semnatura.
Si io vreau!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
OanaAlina spune:
ELENA, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL! SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS! Pai asta este o veste super buna. Si eu care ma gandeam ca cine stie ce s-a intamplat! Felicitari inca o data mamicuto!

Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
vroiam sa va intreb... pana la urma a ramas varianta cu 85% pentru indemnizatia de cresterea copilului sau se trece din nou la varianta de 600 RON?
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
Ioana13 spune:
Elenuta, ce facusi!!?? Mare iubire este la voi, de mai vine un bb frumos!
O sarcina usoara sa aveti!!!
Asta era problema?![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaAlina vroiam sa va intreb... pana la urma a ramas varianta cu 85% pentru indemnizatia de cresterea copilului sau se trece din nou la varianta de 600 RON? Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra |
Ne pregatesti si tu o surpriza?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
magdutza24 spune:
Elenutza felicitari si sa ai o sarcina usoara.
va pup pe toate si va doresc o saptamana buna
la semnatura am pus poze(de data asta numai cu mine).
camy81 spune:
ELENA felicitari pt.
sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos 

sa creasca mare si sa fie ascultator![]()

asi vrea sa le intreb pe mamicutele care au nascut acuma mai recent daca ele au primit in ultima luna de sarcina un vaccin anti-tetanos,doct.mea de fam a spus ca trebuie sa imi dea unul
si am auzit ca ie cam dureros
ELENA mersi pt raspuns 
![]()
![]()
![]()
dulcineea_cj spune:
Elenuta,felicitari !
Sa fiti sanatosi si sarcina usoara ! Hmm ... deci de asta erai tu asa suparata ?
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami
de 2 ochi albastri
anamica spune:
Salutare,
Elenuta felicitari!!! ma si gandeam cui predau stafeta si uite ce veste grozava ne dai! Sarcina usoara si un bebe sanatos !
Stiti ca se spune ca familiile cu 3 copilasi sunt cele mai echilibrate.

Oana, indemnizatia de 85% s-a diminuat cu 15%, Doamne fereste sa o reduca astia la cei 600 ron. Dar sincer nimic nu ma mai mira in lumea asta!
Danaiulia noi am fost ultimii 3 ani in Antalia cu agentia Fibula, nimic de reprosat! Poti sa copiezi linkul cu pozele in textul pe care il trimiti, de-abia asteptam sa va vedem!
Camy81 bine ai venit! Cum o cheama pe fetita ta, e fericita ca vine surioara?
Paula[b] ce bine de voi, eee deja vedeti luminita!
[b]Gabice fac printesele, sper ca sunteti spre bine!
Mai fetelor bebele meu sta ca un boier in burtica, e super activ nici gand sa iasa afara, ce sa zic poate asteapta zile insorite!
Azi am mult de umblat, va pup si va zic o zi minunata,
Diana, mami de Ana (13.09.2007) si
41+
Povestea Nasterii Anei