"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"
Raspunsuri - Pagina 4
camy81 spune:
BUNA DIMI FETELE
imi pare ff bine ca ne-ati acceptat si pe noi
despre noi ce sa va spun mamica de Fetita de 4ani si 8luni lu mami si tati
insarcinata in 36 sapt.tot cu
eu o sa nasc la gine1 cu doct.ANTONIA LEVAI ati auzit de ea sau ati nascut careva cu ea? ca parere aveti de dansa?
Mai am o intrebare pt voi mamici este adevarat ca nu ma lasa sa ii pun la bb hainute colorate in spital? numai albe? de ce?
mai vb maine pt eu sunt ff racita si incerc sa ma odihnesc
elenuta23 spune:
andreea suprbe fotografiile, iar Eric e un adevarat cavaler
sunteti o familie perfecta
stii cumva ce apart foto avea fotograful???
gaby sanatate multa , e tare greu mai aes cu cei mici
meli LA MULTE LUNITE!!!! sa cresteti mari si sa va facti cuminti
dana sa va fie de bine mica escapada
camy poti sa duci ce hainite doresti in maternitate, nu are nimeni ce sa iti reproseze
eu am numai cuvinte de lauda fata de dna doctor
dumiika placuta
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
Ioana13 spune:
Buna ziua!
Meli, ai flacau mare! 2 luni! Parca acum erai socata ca esti insarcinata!
Paula, ieri l-am chestionat pe un tatic cu un copil ca al tau (Stefan) despre voi, bicicleta copilului... el imi raspundea frumos.. apoi ghici, nu era sotul tau si nici copilul tau... dar in capul meu semanau ff bine Nu sunt la prima abatere de genul asta, mi-e ca am mai vb cu el si altadata si nu mi-am dat seama ca nu e sotul tau
Ce vreme uritaaaa!
DAnaiulia, te invidiez pt plimbarea la Viena Tare mult imi place Viena!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Dana-noi mergem prin eximtur cluj.daca vrei, o stiu pe doamna de acolo,iti dau numarul ei, sau o sun sa vada daca gaseste ceva.noi intotdeauna prin ei mergeam si am fost tare multumiti.noi mergem acum in lara la rexus.sa-mi scrii mai multe de Austria cand ai timp, cate persoane incap,cat e cazarea,ne-ar interesa.bine ca ai scapat putin la shopping,hihi,mai trebe.
ioana-daaa,asa trece timpul...de am scapa si de colici ar fi minunat!
Victo spune:
HA HA HA! IOANA CE M-AM DISTRAT..si zici ca iti si raspundea tipu..si ce zicea de mine?...deci te iei de mana cu barbata-miu care te vedea creata si blonda
bai, eu am dat drumul la centrala..eu as rezista, dar mi-e de asta micu ca ii e prea frig la 20-21 grade. azi mi-a facut 2 placinte pana in gat..de l-am schimbat la pielea goala, dar el n-avea treaba, era tot un zambet.
e tare vesel micu meu..zambeste..gangureste..
tu fetelor, de 2 zile e soacra la mine, e binedispusa si face de mancare, sta cu Stefan, nu e imbufnata..e..asa da..asa e usor sa cresti copii..si nu mai am nici vreme sa urlu la sot ca nu face nica si sa fiu tot un pachet de nervi.
stefan vad ca i-a dus dorul si mananca cu ea, se joaca, face dus, nu ma vrea pe mine in mod deosebit. alta viata..
sper sa se intoarca fara circ la gradi si sa intram si noi intr-o normalitate rezonabila, sa pot spune si eu ca voi ce frumos e cu 2 copii.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Paula, avea bicicleta fara pedale si mi-a spus ca a luat-o de pe Quelle, iar eu: Paula ce face? Si in momentul ala tot eu, lamurita de privirea lui din ce in ce mai socata, nu sunteti sotul lui Paula! Nuuu. Deci nu te-a birfit, ca nu a apucat
Nu il poti lasa pe Stef sa stea la buni citeva zile! Sa vezi atunci trai pe vatrai! Si noi am dat drumul la centrala de 3-4 zile.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+
elenuta23 spune:
am utat sa va spun ca azi sau ieri a venit zana maseluta cu primu dintisor, in partea de sus
va sarut
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+
Biara spune:
heii Elena ce imi vad ochisorii ?????, felicitari iubita, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si fara griji, poate ca te intrebi cum va fii cu inca un bebe mic, dar eu sunt convinsa ca Doamne Doamne le rezolva pe toate cum e mai bine, te pup
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea