"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

MELI sper ca te odihnesti,dar cred ca nu esti completa in concediu . E naspa fara Daviduti nostri...

sper sa-i gasim mari, sanatosi si gata cu colicile...concediu in continuare

Dana cu MI(28.09.2007) siDAVID (11.06.2010)"uitat" acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare...

mai fetelor, stiti ce-am observat? ca suntem multe mamici cu 2 copii, care sunt nascuti unul in 2007 si celalalt in 2010...mi s-a parut f interesant...

distractie faina celor plecate in concediu...va invidiez... asteptam poze!!!!!!

cum sunt gradinarii dupa prima saptamana??? sper ca sunt cu totii ok...fara prea multe pb de adaptare sau de sanatate...

weekend frumos!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

neata
ma bucuram ca alex doarme din nou noaptea degeaba. de doua nopti iar scandal. azinoapte pe la 12 a trebuit s-o iau cu noi in pat. are nasucu infundat, parca e putin ragusita. inca nu ii dau nimic. sa vad cum evolueaza.
Eu am o stare tare rea. ma simt foarte slabita. si la fizic si la psihic m-au cam terminat si dulceturile si muraturile.
Ma enerveaza si vremea asta cat a fost fain afara ieseam la plimbare 4-5 ore pe zi acum...in casa

Elena imi pare rau ca te simtit asa va trece cu greu dar va trece

Sanatate la pitici

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Ioana, fier din ala ii dau!

Si noi cu muci, deocamdata doar atat, a plecat la gradi, dar abia am tras de ea sa o trezim. Vestea buna e ca s-a adaptat frumos, ii place, nu mai protesteaza ca nu mai vrea, dimpotriva. A zis C ca nu a plans deloc azi dmineata. Acum sa vedem cu bolile

In alta ordine de idei, Sofia se trezeste noaptea pe la 1 si pe la 6.

V-am tzucat, o zi faina!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA SI DE LA NOI
Am revenit si noi dupa un wek. in care nu am deschis deloc calc. sa vedem ce se mai petrece pe aici si sa va spun si de noi ca azi schimbam semnatura 38+ sapt. nu stiu cum ati fost voi cele care ati nascut cel de-al doilea copil dar eu simt ca nu mai am rabdare si abia astept sa imi tin bb in brate si sa trecem cu bine si peste asta.Am niste emoti cumplite poate si de ce acuma stiu ce ma asteapta eu sper sa nu ma pierd prea tare atunci cand e momentul ca sa iasa totul bine.
Nu stiu poate imi fac eu asa o impresie dar parca de 2 zile ma doare burta iar spatele ma doare tot timpul in partea de jos ce sa fie oare, joi cand am fost la eco. si monitorizare doctora asa mia dat parca de inteles ca sapt. asta o sa nasc nu mia zis exact,eu ma rog sa fie asa pt. ca nu mai am rabdare,iar sambata e ziua mea de nastere si ar fi super sa fim amandoua din aceeasi zi .

CAMELIA 38+ SI MAMI DE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cami, hai ca nu mai e mult. pai din cate vezi pe aci toate am spus ca nasterea a doua a fost mai rapida si mai usoara, plus bb 2 mai cuminte si mai papacios decat ceilalti :):) o sa fie bine si la voi!
gabi si ce face Sofi la orele alea? explica-i ca ala e program de bbelus..imediat si Mihai renunta la el ;)

Piticotul meu a fost tare infundat asta noapte, astfel ca n-am dormit deloc, ca am stat tot cu el in brate, pune-i ser..aspira..uff..lunga noapte. acum am sunat si dr, i-am pus niste vibrocil si parca e mai bine.

Stefan totusi e spre bine, zic eu..tusea a fost rara, probabil de la mucozitati. mai are ceva muci, drept urmare azi l-am tinut acasa, sa ii mai curat eu nasul.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare gagici

suntem acasa, mucosi si cu o tusa tare urata, avem faringita , asta e sper sa treaca repede si sa nu se transmita Iuliei.
dupa ce se reface Dragos il vom duce la operaie , altfel nu se mai poate.

ioana voi cum sunteti dupa operatie???e mai imun la boli??s-a mai ingrasat???

daca am fost cu Drgaos la dr i-a facut si IUliei vaccinul de un anisor , saracuta sa a plans la greu.

va sarut, eu ma retrag in patut

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, fa-i aerosoli lui Dragos si o sa vezi ca in 2-3 zile trece. probabil ca va fi un an mai grut un pic cu bolile pt cei care incep doar acum..si nu numai, din cate se pare.

eu nu am putut sa il tin chiar izolat total pe Mihai, asa ca a luat si el o bucatica de virus.Stefan nu e el pupacios, dar nu pot sa ii zic..no..3 zile, nu intri in dormitor, nu te apropii de el etc..ca nu cred ca ar intelege.plus ca dc il vede pe taica-su ca sta lg asta mic, hop si el..asa ca..a fost inevitabil la noi :(

adriana, voi ce faceti cu cretulina? o duceti la gradi?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

o saptamana minunata mamicilor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Victo, la orele alea mananca Sofi. I-am explicat ca e mare acum, dar se face ca plouaI-am suplimentat masa de seara, dar vad ca degeaba
Eu nu am nicio sansa sa o tin izolata pe Sara de Sofi, ca ele toata ziua se pupa, si daca o rog pe Sara sa nu o pupe, mai tare o face, ce sa fac? La noi e dragoste mare si cu nabadaiAsa ca probabil, Sofi nu va rata niciun virus

Elena, imi pare rau de voi, si eu zic aerosoli pt tuseSi eu vreau sa o duc pe Sara la Mihut, respira greu si sfoarie

Camy, cred ca se apropie momentulCu sigurnta, va fi bine totul

Fug sa pap ceva, azi avem sedinta de la 16.00. O zi frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput