"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Mihaita, La multe lunite !!!!!

un week frumos tuturor

aaa...se pare ca fiul meu are o slabiciune la gagicile cu numele Daria

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

da..dupa prima saptamana, Stefan e cu mucii in barba..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

tare rau imi pare
sanatate multa

si la dragos mi se pare ca e infundat la nas, ii dau propolis cu vitamina c si echinaceea, plus dimineata pe stomacul gol o lingurita de miere si o vit c, iar in sapt asta i-am dat si cate o doza de osccilo.

sanatate multa gradinarilor si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena,multumim.
macar de-ar ramane la stadiul de muci, ar fi bine..intr-un fel, ma bucur ca curg, mai rau e cd e infundat, dar nu curg..
oscilo i-am dat si eu azi 2 doze ca l-am simtit de dimineata un pic infundat.

facem si cura cu septilin din august..acum cat ii dau oscilo, intrerup septilinul, sa fiu sigura ca isi face efectul.
vit C el nu stie sa suga si nici nu vrea sa invete :( oscilo i le dau dizolvate, ca la bblusi.

ufff..sa speram ca noi restul scapam. mai ales prichindelul, care mi-a dormit intr-una de la vaccin..cu scurte treziri de papa si schimbat scutecul. am sunat drita, a zis ca maine ar trebui sa fie ok. sa speram.ca mi-e dor deja de gangureli si zambete :)

am mai pus si eu cateva borcanele de gogosari, acum fac un gem de mure..dar cantitati f mici, 3-4 borcanele, ca altfel eu ma plictisesc. :)
incet incet se aduna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA MULTI ANI IULIA..TOT CE-TI DORESTI SI TOT BINELE DIN LUME.LA MULTI ANI MAMI SI TATI..SI SUCCES MAI DEPARTE.

GABY ce fel de FE dadeai?ferrum hausman sau asa ceva?sper sa-mi recomande si mie pe sapt viit cand mai mergem la o analiza,ca daca nu nu stau eu linistita numa cu mancarea.azi si ieri i-am dat broccoli,peste..ca astea au fe.ce fel de alimente mai au fe?apropo?vita...?f bine ca incepe sara sa se adapteze.si eu simt cateodata ca alees parca nu se satuta daca papa la 18,si el e mare papacios.

DARIANDRA adaptare buna si voua in continuare.era si de asteptat,daca a stat numai cu tine.lasa ca dariuta e f sociabila,v-a treze rapid greu si azi maine vorbim deja de prima serbare.adaptare usoara si tie

NINA bine ai revenit..felicitari pt progrese.

LA noi e bine.sara se lauda toata ziua.ieri ca a pictat,azi mi-a aratat pe perete un ursulet colorat de ea,si nu sa ma laud,dar era printre cele mai frumoase.am fost ff mandrala noi e cam greu dimineata cu trezitul.chiar dc seara la 9jum adoarme,dimineata ar mai dormi.spune ca i somn,chiar daca se ridica din pat pana la urma.si ea de 2 sapt e cu o tuse,acuma e spre final...dar o simt tot infundata.sper sa nu fie mai rau...mai mult mi-e frica pt alees ca azi a tot tusit sec.ma tot gandesc sa nu fie oare ea imuna la diferiti virusi dar sa-i aduca acasaoare se poate asa ceva??

v-am pupat..somn usor de la mici la mariun sf de sapt cat mai placut alaturi de copilasii vostri dragi.sara a plecat pana maine dim la floresti,ca sunt zilele florestiului si au amenajat ceva parculet.maine o i-a taica-so..si uite-asa nu prea petrcem timp impreuna,dupa o sapt de stat la gradi...acuma trebe sa se imparta in mai multe locuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Elenutza ce vad??? Bebe 3? Felicitari!!!!! Sa ai o sarcina usoara (cat de bine te inteleg cu vomatul din orice si imi pare tare rau, dar trece), un bebe frumos si sanatos care sa intregeasca familia.

Ce de gradinari ... ! Acomodare rapida sa aiba si un sezon fara virusi sau cu cat mai putini posibil!

Un w-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Ah, si mai voiam sa va zic de un site cu jucarii frumoase boribon.ro.
Am vazut ca au magazin si in Cluj, dar inca nu am fost, deci nus tiu sa va zic daca e asa plin de jucarii ca si site-ul.

Mergi la inceput

nina
sa ne mai pui poze pe picasa cu voi

Dragos se pare ca a luat virusul, nas infundat, muculeti si cate o usoara tuse, am trecut pe betabioptal, acesta e tratamentul de la dl dr Mihut, sper sa treaca.
ne gandim tot mai mult ca il vom opera, deoarece are un usor sforait de o luna si ceva care nu mai trece .

astept sa adoarma Iulai sa mergem la cateva cumparaturi cu Dragos

va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata.

noi suntem totusi bine, vad ca nu au aparut si alte minuni- tuse, raguseala. doar muci, care curg, dar nu continuu. continuam in wk cu oscilo..numa bine ca ploua si stam un picut in casa, s anu alerge si sa transpire..speram luni sa fie bine/

micutul e tot somnoros..:(:( uff..oare cat dureaza efectele astea. la Stefan nu tin minte sa fi reactionat asa.:(

elena, insanatosire grabnica si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

am aparut si noi dupa doua nopti albe cu febra f mare, dar nu stiu de la ce .cred ca e cumul. noua ne lipsesc inca 4 masele, de gurita se plange ca-l doare,mucusori cand il"scufunda" tati ca pestele in apa marii ies pe urma parca s-ar dezgeta....i-am dat nurofen la greu si cand am vazut ca arde tareaam uzat si de doua jumat.de supozit ca algocalmin.acum suntem mai bine dar ma apuca groaza si pr mine de virusii de la gradi.

IULIA , o viata plina de raze de soare.la fel mamici o sarcina in care sa scape repede de.

Gradinarilor ,mucusori si viroze cat mai putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

tot eu...

am uitat sa va spun MI s-a "lipit".avem gagica Maria macar ii putem spune pe nume, ca e din Kazacstan, s-ar lipi si tacsu ca mama Mariei e solo si e buna rau, dar de...il incurca limba.

maine ma asteapta o zi grea, baieti au hotarat o zi de croaziera pe mare,iar eu care am rau de tangaj si nu am nici un emetostop la mine o sa ii tin companie Elenei la.

Mergi la inceput