"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

iar optimismul meu se datoreaza si faptului ca am si eu un pic de timp sa fac ce vreau..fie ca gatesc fie ca lenevesc..
copiii incep sa isi formeze program comun seara, in sensul ca intram in casa pe la 7 jumate ( caci stefan e afara de pe la 4 jumate, ii scot la gradinita), cel mic mananca si se culca.
apoi ii dau de mancare lui Stefan pe la 8, moment al zilei cd mai vorbim de una de alta, apoi citim..desene..depinde ..mai nou acum d e la 8-9 e numa thomas pe jim-jam..cam mult o ora zic eu, dar na..apoi pe la 9 tati ii face dus si toATA TRupa la somn. deci de la 9 jumate respir si eu. oricum cd s etrzeste cel mic ii fac rapid baita, papi si nani, nu mai stam la povesti.

ziua insa nu am as ao perioada lunga de liniste, ca mihai numa atipeste, mai doarme pe afara vreo ora..cam asa, dar oricum printre picaturile lui de liniste si gangureala, mai fac o mancare si mai bag niste rufe la spalat.:)

hihi gabi, si pe mine m-a asteptat deunazi cu floricele pustiu meu :) azi dim imi zicea..hai mami mai aproape de mine..el care n-a fost niciodata un copil asa dragastos..:) si eu tematoare sa nu iau ceva virusel nu prea imi venea sa ma apropii, dar ce sa fac..l-am motrosit :)

ma duc la mic dejun, ca prichi isi mai ia o portiuta de somnic, apoi papi..apoi plimbare.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Iulia!!!Sa cresti mare si sanatoasa!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Nici al meu nu e f sociabil. MAi mult e pe margine decit in mijlocul actiunii. L-am gasit a doua zi la gradi, erau pe bancute in curte, el pe coltul uneia... Nici nu ma asteptam sa fie in mijloc, cind il voi gasi in centru dau de baut

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

La Multi Ani, Iulia! Sa cresti mare si sanatoasa, bombonica dulce si sa te bucuri de familia ta superba!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

LA MULTI ANISORI SI DE LA NOI! SA FII SANATOASA SI SA AI O VIATA PLINA DE NOROC SI IMPLINIRI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Nici al meu nu e f sociabil. MAi mult e pe margine decit in mijlocul actiunii. L-am gasit a doua zi la gradi, erau pe bancute in curte, el pe coltul uneia... Nici nu ma asteptam sa fie in mijloc, cind il voi gasi in centru dau de baut

Daca era Carina pe bancuta, parca vad ca era pe mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Daca era Carina pe bancuta, parca vad ca era pe mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI,MULTI ANISORI IULIA SI MULTE FLORI PENTRU MAMI

Un week end frumos la toata lumea

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI! IULIA sa cresti mare mare si sa le umplii parintilor sufletele de bucurie.te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumim mult pt urari

inca nu am sarbatori, deoarece starea mea nu ne permite, pe duminika avem invitati si joia viitoare un miniparty cu pitici

eu nu ma laud cu nimik, vars din orice acum, cand o schimb pe Iulia , cad spal vase, cand curat cartofi.....pt mine orice are un miros groaznic , mai mult sunt cu capul in , aste[pt sa vian zile si mai bune.

cu gardinita am inceput atre bine, luni si marti, apoi miercuri si joi s-a lasat cu mare plans, iar azi doar caeva lacrimi, sper sa nu mai avem probleme de genu dimineata, i rest e tare laudat ca e ff cuminte

iok sper sa nu gresesc
ms pt site cu dormitoare

alina frumos tortuletul iar Alex e scumpa foc

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da..dupa prima saptamana, Stefan e cu mucii in barba..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput