"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Anamica am citit cu sufletul la gura measjul tau cu nasterea. Nu imi vine sa cred ca totul a decurs atata de repede.Asta imi da curaj si ma gandesc ca poate o sa am si eu parte de asa nastere usoara. Felicitari din suflet pentru frumusetile de copilasi. Tudor e un frumos iar Ana e ditamai domnisoara. Sa aveti parte de tot ce-i mai bun si multa sanatate.

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata! No, nu mai e asa roz situatia, de dimineata nu mai voia la gradi, voia sa o las sa doarmaUna peste alta, cu promisiuni de colanti roz si mov si inghetata am reusit sa o conving sa plece cu tati. Sunt curioasa cum va fi.

Ma bucur ca toata lumea a fost ok, sa speram ca asa va fiO zi frumoasa tuturor!

Dana, of, asta va lipsea. Eu zic sa nu sari cu antibioticele, febra e normala in prima instanta, e problema doar daca nu trece cu antitermice si daca e si tuse urata. Noi la ultimele raceli am fost doar cu febra o noapte, apoi muci la greu de toate felurile si culorile. Nici vorba de antibiotic, doar curatat nas. Sanatate multa

Ioana, tare urata situatia, ce apucaturi are si N, iti inteleg supararea, dar zau daca il pot intelege pe omul asta. Daca nu ajuta, de ce incurca si face mai mult rau?Du-te si spune-le tu frumos care-i situatia, cu siguranta vor intelege. Ma bucur ca Sara a recationat asa bine

Ioana, felicitari lui P! Tu ai barbat adevarat, ce mai!

Andreea, succes Dariei si azi!

Va las ca m-am cam dat in barci pe forum zilele astea si casa mi-e vrasite, azi fac curatenie si calc.Bye!

P.S. Ati observat ce de stele am?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

DAnaiulia, sanatate maxima! Sper sa scapati de inceputul asta de raceala! Cum e vremea? Apa marii?

GAbi, te scap eu de munca! Azi e sarbatoare mare Inaltarea Sf cruci, asa ca poate ai timp de lafaiala pe forum

Azi, dupa cum a promis, nu a mai plins Patrick, a intrat in grupa si s-a dus direct la un baietel la joaca. Aseara mi-a spus ca s-a jucat cu un "copil maron"... adica era imbracat in maro.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, e oficial, sunt dusa....Aseara vazusem ca e mare sarbatoare,azi deja am uitat. Am pierdut la neuroni, ca ma gandesc serios daca o sa mai fiu in stare sa-mi ajut fetele la tabla inmultirii, zau daca ma mai pot gandi la alte chestii mai complexe

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, las ca eu am fost si mai si...noi suntem casatotriti pe 14..octombrie..:)
deja era sa imi sara mustarul ca domnu meu nu stia ce zi e azi...:)
dim am realizat ca e doar septembrie...dar tot am dat-o in bara si am aspirat in birou, unde era vraiste
iesim si noi afara paaaaaaaaaaaaa

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

fetelor cele care puteti venii la ziua micutzei mele va rog sa mi trimiteti pm

multumesc mult si o zi super mamicilor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA FETELE SI DE LA NOI
Se pare ca nu este chiar asa mare agitatie pe aici cu totul ca e sarbatoare azi.Eu incerc sa intru numai cand nu vrea ALEXIA sa se joace pe calculator ,ne cam certam de la el
Mai incerc inca odata si va rog sa imi explicati si mie cum asi putea sa vad pozele cu bb si la cine trebuie sa apelez ca sa ma scrie si pe mine in odisee ca sa imi scoateti si mie motatele cand o sa fie vremea o sa am nevoie de incurajari
CAMELIA 37+ SI MAMI DE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

camy, pai pozele le vezi la semnaturi, sau pe prima pagina, in dreptul numelor noastre.

de modificat prima pagina nici nu stiu cine se mai ocupa, sunt cam ocupate fetele, ba cu servicii, ba cu copiii.., nu te supara :)

las ca scoatem motatele, numa sa ne anunti cand.

ca tot zicea elena ca nu va pun poze, na ca m-am hanricit si am incarcat cateva.

http://family.webshots.com/photo/2970327290102838148YavSUF

vizionare placuta!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Diana...uauuuuuuu...nastere super fulger...norocoaso..iar Tudorel e un dulce si un scumpic...sa fie sanatos si norocos...

fetelor, citesc cu emotie despre primele zile ale gradinarilor vostri... ma iau fiorii deja cand ma gandesc ce ne asteapta si pe noi...dar mai incolo... oricum, bafta multa tuturor si un an minunat ...

dana, eu stiu ca in Antalya mai ales la hotel de 5* sunt acbinete medicale..nu poti sa-l duci la un consult? nu cred ca e nevoie sa treci pe Augmentin doar pt febra...parerea mea... sanatate multa va doresc!

paula, l-am vazut pe bb Mihaita..e mortal in poza aia infofolit in carucior...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

suntem mai bine,continuam cu nurofen, dar cand trecem pe langa piscine,al naibii ca numai pe langa ele putem merge spre mare, ne cam tremura de nervi...i-am promis ca daca se face cat de cat bine il las si la tobogane in piscina...

vremea e super 33-35gr ziua si 24-27 noaptea, marea e calda, dar fff agitata au mai aparut ceva familii de romani ca inebuneam altfel de atata rusa, in rest relaxare totala ca tati e de serviciu-face castele, sapa piscine, cauta si azi mi-au dat si emotii si ca l-a dus cu la paraseling, iar Nica fara frica al meu a fost super incantat, in vreme ce eu nici in barca nu am vrut sa urc ca erau niste valuri.. si nu am vrut sa vada ca mie imi este frica, ca de el e babat si sa nu fie influentat

PAULA minunati baieti ai , sa-ti traiasca si sa-ti aduca fete faine acasa
al meu Mihaita e cam setat pe
mai ales ca rusoaicele mici de pe plaja toate sunt cam balaie.

nu reusesc sa pun poze desi am la mine recente-de la botezul lui David dar sunt aici cu sensul de batuta in cap...

Mergi la inceput