"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Va las cateva poze recente

Dana, foarte bien ca va relaxati, asa si trebuie!

La noi au mai aparut maraielile, dar speram sa ne acomodam usor

O dimineata frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Servus
Multumesc din suflet pentru urari Am fata mare
Duminica i-am tinut ziua la o cabana, am facut un gratarel din pacate nu am avut niciun nas de botez asa neamuri avem. din 5 nasi niciunul...doi is prea departe, unul a fost chemat de urgenta la munca si cei doi din dej au dormit ca au fost sambata la nunta...ziua nu noaptea deci va dati seama sanatosi sa fim.
In sfarsit i-a iesit lui alex dintisorul am crezut ca ajung la nebuni am luat doua zile calmante ca nu mai puteam.
Nu mai stiu daca v-am zis ca la cardiolog totul a fost bine. nu are nimic.e un simplu suflu fiziologic

Diana ai avut noroc cu Tudor e un mare domn. a avut el grija de mami. e un scump si un dulce. felicitari inca o data

fetele care sunteti in concediu odihniti-va si pentru noi, mai ales pentru mine

Micilor gradinari va rog sa fiti cuminti la gradi nu va necajiti parintii

Ieri era un domn la magazinul de la noi de la parter si era tare amarat ca nu a vrut nepotica lui sa stea la gradi ea nu avea nicio treaba. era foarte fericita ca e acasa

O sa pun imediat niste poze la semnatura. sper sa nu se trezeasca alex tocmai acum. sa mai doarma putin

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

gata am pus.
sa va zic ce am patit. am uitat geanta pt alex atunci la ziua ei. aveam haine, scutece, biberon, perinita cu care doarme noroc ca i-am gasit o caciula prin masina. ca deja era racoare si batea si putin vant. saraca a ramas neschimbata pana seara la 10 cand am ajuns acasa. noroc ca facuse kk pe la 9 deci nu era asa grav. dar totusi...

http://www.flickr.com/photos/22219026@N04/?saved=1

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA SI DE LA NOI
Mai fete pe mine ma cam macina un gand de vreo luna ma cam doare jos,mai mult in partea stanga de exemplu noaptea cand dorm si vreau sa ma intorc pe cealalta parte simt o durere,iar daca ma ridic sa stau in fund nu pot sta de durere,nu stiu daca v-am mai stresat cu intrebarea asta dar asi ff recunoscatoare daca cele care stiti sau ati patito imi puteti raspunde.La prima fetita nu am patit asa ceva de intrebat pe doctora mi-e cam frica sa nu cumva sa fie ceva infectie sau stiu eu ce si sa trebuiasca cezariana.Dar gata de mine ca vam cam
ALINA-ce printesa frumusica si mare ai sa ii dea D-ZEU sanatate si sa creasca mare mare,ce tort superb
GABI-ai 2 printese fffff frumoase si cand mam uitat la pozele lor ma imaginam si eu cum o sa fim peste cateva luni cu 2printese in casa
sper ca nu se vor certa ff mult
PAULA-mami a doi baieti minunati super poze

CAMELIA 37+ SI MAMI DE ALEXIA (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hei!

Alina, e minunata Alexandra! cat despre tort, jos palaria

Camy, si eu am patit ceva asemanator, ceva junghiuri, in dreapta jos, mai ales prezente cand ma intorceam prin pat sau ma ridicam, eu intrebasem si dr, nu e nimic grav, doar bebelusul care incape tot mai rau in burtica la mamiVa fi minunat cu doua printese, ai sa veziN-as schimba pentru nimic in lume!

Paula, ce fain e Mihaita, mi se pare mise sau iti seamana asta micu?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

de

ALINA mami de ochii albastri... da ce mai ochii...da ce mai albastru... da ce mai tort !Sa cresteti mare ca frumoase sunteti foc.

Gaby, toata viata m-am visat cu 2 fete -eu mai am o sora cu 2,5 ani mai mica si impreuna cu mami ne-am si ne intelegem super.Pe fata ei Coralia am crescut-o 7 ani eu, ea lucrand in Italia.Pana nu am avut copii ea nu intelegea cum pot sa o iubesc asa mult pe Coralia ii spunea lui mami ca ea nu prea intelege.Acum ...e topita dupa puii mei si zice ca ma crede cat o iubesc pe Coralia ca ea nu poate face nici o diferenta intre copii ei si ai mei...REvenind la fete , multumesc la DD ca am copii e super, dar pe viitor casa mamelor de fete e cea plina de nepoti, ca de mama e mama ,iar soacra oricat de mama ar fi e tot soacra, iar eu nu m-am vazut in postura de soacra cu nurori, motiv pt. care am intrat de pe acum la meditatii...cum sa fiu o soacra buna

s-au trezit baietii, azi nu mai mergem la plaja,avem zi de-adica de targuiala cu turcii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Alina sa-ti traiasca printesa frumoasa! Alexandra, La Multi Ani cu intarziere, sa fii vesnic sanatoasa si voioasa! Tortul a fost superb, nu cred ca am vazut un tort mai frumos, unde l-ai facut?

Danaiulia targuiala placuta la turci, ce v-ati luat frumos? Cum se simte Mi?

Admirat fete dulcici de Gaby si baieti frumosi de Paula si Andreea! Paula sa te harnicesti mai des ca sunt adorabili fratiorii!

Vreau sa felicit toti gradinarii pentru inceputul frumos, m-am bucurat pt fiecare in parte!

Noi suntem bine, ne titilim la cerere, plange putintel cand face caca si in rest sta cumincior sau doarme. Este infinit mai cuminte decat Ana, parca si plansul lui e mai calm, mai molcolm sau cine stie poate eu sunt mai relaxata si mai putin panicata. Ana e dornica sa ajute, se ”joaca”, ii canta, il pupaceste iar daca il aude ca plange imi zice ”hai sa-i dai titi” sau ”hai sa-l schimbam” ca asta vrea sa spuna dar nu stie vorbi. Noi ne abtinem de la gesturi excesive sau comentarii la adresa lui bebe cand e ea de fata sau le spunem in asa fel incat sa o implice si deocamdata e totul ok.
Tare scumpi sunt impreuna, mor de dragul lor!

Seara frumoasa tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumim, multumim..

intru fuga sa vad si eu fetitele lui Gabi

ha ha..diana, asa si la noi..acum cd sunt singura acasa cu bb il mai pupacesc, inainte mai pe ascuns asa, fata de Stefan..desi imediat il pupam si pe el..da na..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am vazut dulcetile..cea mica e o dragalasa si jumatate.petrecerea Sarei pare ca a fost o reusita! copiii au fost antrenati in tot felul de activitati..frumos.
Gabi, imi spui te rog unde ati facut? si ce preturi. ma intereseaza si pe mine pt anul acesta, dc vom fi sanatosi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALEXANDRA LA MULTI ANI,SA FI SANATOASA,SA CRESTI MARE SI CUMINTE.....DAR ce frumoasa s-a facut,s-a schimbat mult din pozele de mai demult.si tortul formidabil,nici eu n-am mia vazut asa un tort.

ANAMICA ce bine ca sunteti cuminti,si da,cu siguranta esti si tu mai linistita si mai putin panicata.

VICTO tare scump ala mic..dar si cel mai mare..a fost intr-adevar o petrcere super reusita a lui GABY..merita fcaut acolo.

IULIA ce bine de voi ca va relaxati...la noi asa e de frig dimineata,ziua e f bine,dar dim si seara e rece rau.sanatate multa.

NOI ne descurcam f bien la gradi,ii place sarei mult,mai putin dim cand o trezesc,atunci prefera somnul decat gradinita...seamana cu mine vad ca la somn,si eu dim as tot dormi,..pt alees imi fac acuma probleme ca azi am fost la evaluarea de 9 luni si i-a facut si o hemoglobina,si i-a iesit f scazut Fe.a zis sa mergem sa repetam si sapt viit pe nemancat..sper sa fie bine.voi ati dat careva fe la bebei?auzisem ceva mai demult ca dadeau dupa 6 luni.dar dc mea a spus ca ea da dupa 6 luni mancare nu medicamente.

somn usor si voua si ingerasilor vostri...succes si adaptare cat mai rapida gradinarilor...

Mergi la inceput