Zmeurici de iulie-august 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Multumesc mult fetelor de idei! Ce-i drept, nu prea le-am lasat sa pape in masina, ca faceau mare mizerie...Dar pana la urma, aveti dreptate atat timp cat au ocupatie. Si da, cred ca opririle dese ajuta, chiar daca facem o zi intreaga pe drum..of... Incerc asa! Si ma gandesc sa-i iau cateva jucarii noi special pt drum si cutiuta muzicala...
Emanuela, ce scaun de masina aveti? Noi l-am primit cadou, e Inglesina, de la 9 kg in sus. Mie mi se pare ok, singura chestie ca e cam inclinat, desi are mai multe pozitii, ori nu stim noi, Sara prefera sa stea mai dreapta, of, nu stiu, oare asta sa fie problema??!
O sa incerc sa nu ma mai stresez asa de mult si sper sa fie bine.

Ungaras, mult succes cu cresa! Legat de cereale, eu ma-mpac bine cu Milupa 7 cereale bio, pot fi puse si in sticluta, sunt foarte ok!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Cred ca are dreptate Emanouela cu scaunul. Parca si Filip sta mai relaxat in asta de dupa 1 an, decat in scoica, desi mie asta al doilea mi se parea mai incomod.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata si de la noi mai la amiaza
Sunt cam obosita, lui Alex ii ies masele, una a spart deja gingia, are un coltisor iesit,saracutul se trezeste plangand, abea l-am calmat azinoapte, l-am plimbat in brate pe la 2 noaptea, si ce credeti dupa ce i-a trecut s-a apucat sa se joace,noi la 3 dimineata ne jucam.Sper sa doarma mai bine la pranz sa adorm si eu un pic cu el.

Giova am votat Edisorul.

Blanca eu folosesc numai libero,nu am avut probleme cu ei,parca Huggies am vazut in Carrefour, lui Alex ii dau cu o crema de la Mustela cand se mai irita si trece repede.

Noce distractie placuta, pe ce insula mergeti in Grecia?

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anemona mersi. si noi avem 3 maselutze pocnite...edi e totusi cumintel noaptea...mai rau a fost la dinti.
sper sa va iese si voua repede si fara prea multe urlete.
Mersi de vot.
Noce asta da vacanta. abia astept sa ne zici cum a fost.
Luisa masina noastra e groaznica dupa un drum...sotul saracul isi pune mainile in cap...au mai patat si tapiteria scaunelor. asta este...nu-i putem lasa sa urle...normal ca s eplictisesc la un drum lung.
Emanouela sa nu faca nicio reactie nici acum nici pe viitor.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Luisa ce sa iti zic, eu sunt de parere ca multi fac scaune pt pitici dar nu toti le reusesc, ca si la saltelele de pat pt noi....noi avem de la Maxi-Cosi - Tobi de la 9-18 kg...normal ca tre sa aiba si ocupatieeee, ne plictisim noi la drum lung dar ei....noi de curand am facut un drum al draq de lung...Rom- Belgia si surprinzator a fost ft bine...cu pauzele de rigoare, cand dadea semne ca incepe sa se plictiseasca, jucarii noi...ceva cu butoane si muzica...banuiesc ca toti sunt atrasi de butoane care scot sunete(numai ca eu nu ii dau tel si nici laptopul), rontaieli dar nu ft multe, cat papa si acasa, ca sa nu ii dau progr de masa peste cap si cam atat
multumim Giova...aveam emotii ca citisem atatea despre acest vaccin de imi venea sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Multumesc fetelor,

ii dau si eu tot cu crema de la Mustela la fiecare schimb de scutec si pana acum nu am patit asa ceva. Nu stiu ce sa zic daca e de la scutec sau o fi stat neschimbata si sa iritat. Nu ii schimb marca de scutece inca, sa vad daca ii trece sau nu cu ea.

Vad c aroseata sa mai ameliorat dar nu a trecut, sta la spalat si cremuit..sper s aii treaca. Daca maine e la fel schimb scutecele.

Am folosit si Baby Love si a fost ok insa nu ajung mereu la DM sa iau, am Cora aproape si ma aprovizionez de aici. Huggies nu am gasit nicaieri, in niciun supermarket..am mai vazut odata dar doar nr 2, mie imi trebuie 4..erau cei mai buni.

Ma duc sa mai deretic prin casa si sa ii fac Evei mancarica de dupa amiaza...voi ce le mai dati de mancare pe seara?

La noi e cam asa :
-ora 9 mic dejun : omleta/sandvis/branzica..
-ora 11 fructe (alergate prin parc)
-ora 12:30 pranz cu ciorbica
-ora 16:00 o banana/budinca
-ora 18:30 mancarica de seara : orez/piure/mamaliguta/paste...felul doi (cum ar venii)
-pe seara iar o budinca sau lapte Nestle cu biscuiti sau vanilie..de doua zile vad ca bea vreo 100-150 ml..
-la culcare tzitzic ca si noaptea si la trezire iar

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hi,mamici!!!!In sfarsit am unpic de respiro,doarme juniorulStau la a doua cafea si va citesc......Blanca,pe noi Revikenul ne-a ajutat intr-un mod miraculos.....E tare incomod pt. iei sa fie iritati saracutii....Giova,va-am votat si noi...de cate ori se poate vota?Si ce loc ocupati in clasament?Ungaras,v-am admirat pozele....tare frumosi sunteti toti treiM-C e o dulceeeee,iar tu arati foarte-foarte bine.Ati fost de cativa km de noi,la Sighisoara.........Hehe,Blanca,si eu vroiam sa va mai cer niste idei de meniuri...nu neaparat de cina....Noi mancam azi asa:*7-laptic*10-paine cu unt,cas si rosii(pt. prima oara sandwish la micul dejun,succes total)*13-laptic*17.30-pireu de cartofi cu ficatei*20-20.30-iaurt de oaie si bivolita,eventual 2-3 biscuiti*la culcare laptePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Hola mamici!!!!
Aseara am venit tarziu de la pescuit,ca pe aici a fost caldura mare ieri,38 de gr.si am stat la umbra pana pe seara.
Pooh eu de maine ma apuc de dieta lui nicoleta luciu,am mai tinut-o de vreo 2 ori si dau cam 4 kg intr-o saptamana,e cu supa de pui si compot de mere,dar eu prefer sa mananc merele crude decat compot,o s-o tin cat de mult pot,pana acum am putut cam 2 sapt,acum sa vad cat o sa reusesc.
Si Albert are 3 masele iesite si e asa de nervos uneori,vine si ma musca de mana sau de picior ,de ce apuca si el urca si coboara singur din pat,daca il pun merge singur,face chiar multi pasi singur,dar ii place prea mult sa mearga in 4 labe si cred ca de-asta nu vrea sa inceapa o data sa mearga singur,cred ca e cel mai lenes din tufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Giova l-am votat si noi pe Edisor,multa bafta !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Wow,Dienutza,toata admiratia mea daca te poti tine de o dieta asa de drastica!Nu pui kg. la loc dupa ce termini cu dieta?Eu de azi incerc sa mananc mai ordonat,adica 3 mese principale si 2 gustari,si mai curat ,in sensul ca incerc sa manac cat mai putini carbohidratiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput