Zmeurici de iulie-august 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Hello!
Si noi pe acasa. De dim. In mall,dupa amiaza in casa,lenevit.
Edi are 3 masele in curs de iesire...dragul meu,e prea linistit la ce e in gura lui.
Revin maine de pe comp,sa va si rsspund. De pe te.e mai greu cu boldurile,culorile...
Pup si o seara frumoasa.
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
blanca000 spune:
Buna,
eu sunt cam supi caci Evei i-a aparut astazi un eritem fesier..acum pe seara abia ce am vazut...am fost la ziua finutei celei mari si apoi am lasat-o la mama...cand pe seara am schimbato eu am si vazut. Am vrut s ao probez cu niste pantalonasi si cand sa ma uit la scutec era plin si ea plangea...ufff ca nici la spalat nu ia convenit mititica. Sper sa ii treaca repede cu crema cu oxid de zinc si schimburi repetate.
Nu am mai patit asa ceva si nu leg decat de faptul ca de 2 zile i-am schimbat marca de scutece de la Pampers la Libero...am zis s aincerc...nu stiu daca o fi vreo legatura dar maine ma duc s aiau Pampers iar. Eu am folosit o vreme lunga Huggies dar nu mai gasesc pe nicaieri marca asta. Dar si cu Pampers ne merge bine doar ca atarna cam greu si inestetic cand e plin si de aceea am zis sa il schimb.Ufff....
Va pupacesc,
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Motana spune:
Giova, noce merci de sfaturi.
blanca si Dari a patit asta aici si eu zic ca de la Pampers.. deci si acolo am mai folosit, dar mai mult huggies si noi. Am mai dat vina si pe caldura, dar acum nush ce sa mai fie. Ii mai dau si cu apa termala si de toate, nush ce sa ii mai fac... si sa respire pielea o las ore intregi dar iar apare. Nu am patit niciodata asa pana acum.
theea spune:

Multumesc din suflet pt urari fetelor le intorc si eu inzecit.
Am sarbatorit si noi 2 zile ,duminica i-am rupt turtita si au fost prieteni de ai nostri .A ales de pe tava cardul bancar,pixul si cheile de la masina.De ziua ei a avut invitati copii de la clubul unde mergem si tare frumos s-au mai jucat.E inebunita dupa copii tre sa ii mai facem o surioara sa aiba cu cine sa se joace.
Au fost ai mei la mine si au stat o luna ,am mai putut respira si eu dar azi au plecat si parca asa pustie e casa.Alessia se obisnuise asa fain cu ei ,cand se trezea se dadea jos din pat si se ducea la ei iar eu ramaneam si mai dormeam vreo ora,dar gata cu distractia
O seara buna va doresc ca imi pica ochii in gura de somn
cezara
MONITZA86 spune:
Neata mamici!!!
Sunt zombie de vreo doua dimineti Stefaniei probabil k stau sa iasa ceva dintzuci noi,care ne chinuie cu febra,plans.moftureala,somn agitat.Nu a fost suficienta starea asta de spirit asa incat am observat-o aseara ca schiopateaza.Am verificat-o la piciorus,am masat-o dar nu zice nimic,mi se pare tare ciudat faptul ca schiopateaza dar nu o doare??!!!Ne-am programat la dr sa vedem ce ne zice.Ieri am fost la plimbare si am incaltat-o cu ceva pantofiori ,sa o fi jenat la piciorus|??
Tot ma tin sa scriu zilnic dar nu reusesc,burtica mea e foarte vioaie,nu stiu cand doarme daca tot timpul e activa,Stefi e solicitanta in sensul k nu are nici pofta de mancare vrea mai mult in brate,lucru foarte dificil la mine,seara cad la datorie si cand somnul e mai dulce ne trezim in
...
Gata m-am plans cam mult ,pupici tuturor si scuze k nu mai scriu individual dar o sa revin pe linia de plutire.
23+ SI MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
LuisaTL spune:
Buna dimineata!
Si eu cam suparata..nu stiu ce sa fac...
Vroiam sa plecam si noi o saptamana la munte, dar mi-e groaza de drum. Sara nu suporta deloc statul in masina. Am avea vreo 500 de km de facut mi-e groaza. Cred ca o sa renunt
. N-am reusit s-o obisnuim in scaunul de masina. Urla de zici c-o omori cand o pui. Am lasat-o sa urle si jumatate de ora si..nimic. Problema e ca nu sta nici in bratele mele...
Ar vrea sa iasa, zici ca sufera de claustrofobie. Am incercat sa plecam noaptea in ideea c-o sa doarma. De unde..si-a dat programul peste cap...n-a dormit si a urlat tot drumul iar eu eram terminata. Cu fata cea mare n-am avut probleme. Era fan deplasari, dormea oriunde, ii placea la nebunie in masina. Doamne, nu mi-am imaginat ca 2 copii pot fi atat de diferiti. Fetele, care ati plecat cu masina in vacante pe distante lungi, cum v-ati descurcat? Nu stiu ce sa fac sunt disperata!! As pleca fara ea, dar n-am cu cine s-o las si parca nu ma-ndur..
Blanca, am patit-o si noi cu eritemul vara asta..Schimbasem servetelele umede, avusese si niste scaune proaste si a fost nasol de tot, rana vie aproape
. Noua ne-a trecut in cateva zile cu Bepanthen Plus (e fff. bun) si spalat dupa fiecare schimbat.
Va doresc o zi frumoasa!
Giova spune:

haideti la o
! eu sunt la cana 2, nu am reusit sa intru mai repede din cauza ca numai acum a adormit Edi...cu el prin preajma e belea.
Noi bine...vad ca de 2 nopti nu s emai trezeste, cred ca plange si e marait si cu treziri doar cand ies dintisorii.
O maseluta e aproape iesita, celelalte 2 au numai cate un coltisor.
sincer ma asteptam la mult mai rau...doamne ajuta tot asa sa fie.
Dienutza la fel suntem si noi si uite ca e si bb2. As vrea sa-i las si eu cu cineva dupa amaiza, sau in weekend macar 2 ore sa ne relaxam si noi. Nu am mai iesit la un film, restaurant de nu stiu cand. dar e frumos cu 2...cand ii vezi cum se iubesc si cum se joaca impreuna...chiar merita efortul.
Ungaras bine ati revenit.
frumoase poze, MC e o dulceata de fetitza, iar tu o diva
.
Mai eu ii pun seara in lapte cereale de la nestle(praf) pt. somn usor. am bibe de ;la Chicco cu 3 nr. pe el, il pun pe nr2 cand bea asa ceva, sau pe 3...are deschizatura mai mare si ii poate veni, daca lichidul e mai gros.
Cereale dintr-alea bucati nu i-am prea dat, mai gusta de la frate-su dimineata, dar nu se omaoara inca dupa ele.
Bafta la cresa! super ca o duci, chiar daca nu toata saptamana. ii va face foarte bine.
Pooh felicitari pt. micul catarator! edi nu stia merge in picioare, dar se urca peste tot
. deja e cu experienta...e fain cand se trezesta, coboara singur din pat si vine sa ma caute
. e asa dulce...de mult am asteptat faza asta.
anemona, Alex al tau e grasunul tufei
. sigur nu va mai pune asa pe el dupa ce l-ai intarcat si sa mearga in picioare.
Blanca hai ca trece eritemul, o speli des, o dai cu crema si gata, se rezolva imediat.
Theea poze cu printesa cand mai pui? nasol ca au plecat bunicii, e greu dupa ce v-ati obisnuit cu ei.
Monitza of draga de tine...e o perioada mai grea...sper sa iasa repede dintisorii si sa-i treaca piciorusul. e asa nasol ca nu ne pot zice ce-i doare....
Luisa eu nu am probleme cu nuicu unul in masina. stau frumos in scaunele...e drept ca se plictisesc repede...ii mai scot de acolo, pt. putin timp, facem opriri dese...eu le iau biscuiti, pufuleti, pufarini...sa vezi cum arata masina cand ajungem la destinatie. dar asa , daca nu dorm, macar sunt ocupati cu mancatul.
Gio
de
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
emanouela spune:
neata fetele
iar va pierdusem

am de recuperat
dar dupa ce isi face cafeaua efectul.....deci dau 

![]()
noi joi am facut ROR, aici i se zice RRO
...efecte advers nimic, intepatura parca ici nu a fost, locul e posibil sa se inroseasca cica....deci e bine
. avea 9240 si 76 cm
....acu ne luptam cu hainele....alea de 12 luni is mici alea de 18 mari

Luisa eu zic ca sacaunelul nu e tomai ok pt ea...au patit-o si alte 2 prietene ale mele...aveau scaunele primite cadou in care tot asa se comportau piticii...in mom in care i-au pus in cel pe care il avem noi si despre care eu le ziceam ca Darius isi ia somn instant au vz diferenta...au putut merge linistite si cate o zi intreaga
Giova spune:
am trimis in contul comun un link, va rugam sa ne dati un vot
. nu-l pot pune pe forum, ca e un site concurent si e reclama ilegala. multumim frumos
Gio
de
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
Blanca, noi foloseam scutece Baby Love de la dm si sunt ff bune. Iar iritatiile trec de pe o zi pe alta cu crema de galbenele, aia de la plafar.
Pooh, 11 zile stam, cat tine sarbatoarea aici.
Pune niste perne langa birou, e mai sigur ![]()
Luisa, ai incercat cu dulciuri (fara zahar), biscuiti, pufuleti, grisine, jucarii preferate, laptopul tau, telefon, muzica, apa sau suc sa bea cat e in scaun? Nici lui Filip nu-i placea deloc in scaun cand era bebe, acum sta linistit. Fiecare copil e diferit, dar dau si eu cu parerea poate ajuta.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009