Zmeurici de iulie-august 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi a fost tare marait azi...ne supara a 4-a maselutza, noroc ca i-am mai pus Orajel si nu mi-a plans chiar tot timpul.
Doarme de la ora 20:45. Clar, maine se trezeste la 6.

Multumim de aprecieri la adresa camerei...mai e de bibilit la ea, de pus una alta pe pereti, dar in mare am cam terminat. aaaa...si d eluat saltea si aparatoare la patul de jos, cel al lui Edi.

Pooh distractie faina la munte si vreme buna.
Vally as vrea si eu sa elim asa de repede kg...dar arderile mele sunt mai lente.
Noi folosim cu succes gelul de arnica, la orice fel de cucui, vanataie...e foarte bun.
Sara_amira sa iasa maselutzele cat mai repede. super ca nu ti-a venit inca CM>
este o papusa Sara, sunteti 2 fete tare cochete si frumoase.
Elena vazut puiutii scumpi, doamne ce au crescut si Ana e asa grasuna...iti vine sa o smotocesti toata.
Nasol ca nu poti iesi zilnic, ma gandesc ce greu iti este cu 2 mici. Eu disper doar cand ma uit dupa amandoi in parc, binenteles in directii opuse.

Va poooop.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Hola fetelor!
Citesc mai rarut, dar vad ca nici multe pagini nu s-au prea umplut.
Clara ce faine planuri, bine ca le si poti pune in practica.
mQQm, la munci deci? Mi-e dor sa mai aud noutati despre pepitel.
Uof, am ramas in urma cu toate.

La papuci si noi tot de aia super flexibili, in aeroport un piot chiar m-a intrebat, zice "Robeez"? Nu, alta marca dar tot asa faine. Am vazut si pe aici la Bucuresti ceva de genul. Chiar ma gandesc ca atunci cand vine frigu o sa ii dau un tenis cu talpa mai groasa. Si da, am auzit si eu mame sfatuite de pediatri sa le de talpoaie dura de lemn :P de la inceput.

Noi suntem bine, Dari are 3 mame, io, mama si sora, se alinta o gramada, face mutritze, curata prune pt. gem , o trimitem sa aduca una alta, le intelege si le executa.
Fura biberoane si suzete de la verisorul mic, e ceva nou pt. ea, isi desface singura scutecul de ma dispera pe mine, de schimbat tre' sa fug toata casa si tot asa.
Ne intalnim cu prietene si cu copilasi, imparte pufuleti cu ei, e timida la inceput dar prietenoasa apoi.

Daca puneti de vreo intalnire vreodata ma inscriu ppe lista... cu tot cu zmeurele, ce ziceti?

Noaptea vrea tzitzi la greu, crek de la dinti, mai spre dimineata, asa... dar muuult de ma scol obosita tare.

Am tot vazut poze, frumoase tare, Giova slaba, da... subscriu.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Auleo, MOTANICOOOOOOO, chiar ma gundeam la voi deunazi ca nu mai stiam ce si cum.... Ce ma bucur ca ati mai dat un semn. Ce-i mai prieste lui Daris aerul de Romania. Sunteti pe la Bacau, nu? Poate poti trimite un porumbel si catre mami si sora mea sa le spuna ca le iubesc mult.:)) Bine, vorbesc aproape in fiecare zi cu ele pe internet...
Hai, sedere placuta in continuare si spor la facut zacusca si alte chestii delicioase ce se prepara toamna.:)

Pupam dulce,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Clara, super treaba cu activitatile. Si la noi in oras este club de socializare. De muzica acum aud pt prima data si pare tare interesant. Ce le-as mai duce si eu, dar cum sa fac....
Cu socializare, cel putin Irina nu are nicio pb. In parc la locul de joaca de copii mici, o vad pe Irina ca ia in brate piciorul unei mamici si apoi ridica mainile spre ia ca sa ia in brate. Femeia uimita si o ridica. Nu semana deloc cu mine ca sa zic ca m-a confundat, nicimacar pantalonii.
Motana, harnicuta foc Dariuta.
Elena, ce mari s-au facut si copilasii tai...mult mai mari decat pitipoancele mele. Iar cu tricicleta cum te descurci? Am vazut si poza in care te tineai de cap....sugestiva zic eu...
Giova, super camera, iar combinatia verde cu albastru dementiala mai ales ca ai ales nuante puternice.
Pup si bronzaliciul si elegantuta de Sara
Pooh distractie placuta!!!

We acesta sunt din nou singura cu fetitele...deh...obligatiile sociale..., dar de miercuri plecam la tuuuurci. De abia astept sa ma relaxez si eu un pic. Nu stiu cum va fi, dar daca suntem permanent 2 adulti la 2 copii greu nu are cum sa fie.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

' neatza !

Giova super camera baietilor (ikea rules )! Pacat ca nu avem mai aproape ... eu inca ii astept, pe ei, H&M, C&A. Oricum aprovizionarea cu haine de iarna am facut-o cand am venit din concediu de la H&M - aveau chestii asa faine. Iar body-uri i-am luat de la Tesco super faine, de calitate si la preturi umane, nu ca la noi. Cat despre tine ... arati super (eu m-am ingrasat vara asta, dar pana alaptez am zis ca stau cuminte cu dietele).

Vally eu doar si trece . Adica nu am avut cucuie serioasa, avem grija sa nu cada sau sa se loveasca pentru ca e tare .... mimoza: plange de zici ca ce doamne a patit chiar daca o prind inainte sa atinga pamantul.
Sara frumoasa foc turcoaica ta!
Elenada si Moniland ! Tot respectul pentru voi. Sincer nici nu pot sa imi inchipui cat de greu trebuie sa fie un adult cu 2 copii mici. Ca dupa ce cresc ... e mai simplu, zic eu, ca se joaca impreuna.
Clara, MQ pai voi traiti in alta lume ( si la propriu si la figurat! Eu saptamana asta am fost la ortoped si mi-a spus clar !!! talpa rigida si deloc, da' deloc desculta (daca ar stii ea ca Iarina la tara a umblat desculta la greu). Si mi-a mai zis ca e grasa - i-am spus ca inca o alaptez ( si noaptea) ... eh si de aici au urmat sfaturile; cel mai tare a fost cum sa o fac sa nu mai suga noaptea: sa o culc intr-o camera straina (precizez ca ea doarme in pat, intre noi, dar ei nu i-am mai zis asta ca se lua de cap) si cand plange sa mearga altcineva la ea, nu eu! Reteta grozava de a traumatiza copilu' pentru tot restul vietii zic eu.
Motana bine ati venit in Ro! Stati mai mult? Harnicutza foc Daris .

Noi stam in casa de ploaie .
Iarina ar vrea afara (si eu, e drept) ... a inceput de ceva vreme sa isi manifeste personalitatea: adica se da cu pampersul de pamant daca nu o las sa faca ce vrea ea.
Face la olita si cere olita (KK, indiferent daca a treaba mare, mica sau partz), asta daca nu e prea ocupata in nisip, la copii etc.
Stie cum fac toate animalele de la tara, deci ne-am facut trainingul in zootehnie cum ar veni.
Eu sunt cam in pana de idei cu ce sa ii mai dau sa manance .

Cam atat. Pupicei pe obrajori!

Ahhh, am aflat de un magazin (virtual) plin de jucarii frumoase:

Boribon.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Doamneeeee, cautam ceva si dau de voi, fetelor!!! inca mai scrieti, este incredibil. cred ca nu am mai scris aici cu voi de cand s-a nascut bebe.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si fericire pentru voi si pentru zmeuricile MARI si superbe pe care le aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete! Si eu din ce in ce mai greu cu scrisul . Laura nu mai are stare deloc, misuna prin toata casa, deschide toate dulapurile si se serveste cu absolut orice. Este iar racita , abia i-a trecut raceala de 2 saptamani si este iar racita , nici nu stiu ce sa-i mai fac!
Elenadapup piticuti scumpi . Intr-adevar te admir pentru ca reusesti sa te descurci cu toate . Eu cu una si cateodata ma apuca nervii , dar cu doi efortul este dublu !
In legatura cu dieta , dupa parerea mea cea mai buna metoda este urmatoarea :
mic-dejun : cereale nestle fitness cu iaurt
pranz: orice fel de mancare ( mai putin cartofi ) , insa fara paine
cina ( nu mai tarziu de 17.30 ) salate cu barnza, carne , fructe ...
Si pe mine m-a ajutat enorm aparatul Relaxe & Tone .
Am slabit 9 kg.
Postam si noi cateva pozici cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna tufa,
Ce mari zmeurici aveti, si ce frumoase sunt!!!
Eu nu am mai scris de muuuuult, dar de citit va citesc macar o data la doua saptamani.
A trecut asa de mult timp..acum zmeuricile merg in picioruse.Ce mai... avem flacai si doamnisoare.
Raducu meu e un slabut, fata de zmeuricile de pe aici...un suplu si un nemancacios ca intotdeauna..Saptamana trecuta i-am facut si eu un vaccin cu intarziere, ca a fost racit zdravan si am fost intenati o vreme.
In rest, alearga toata ziulica, bineintelesca se tine macar cu un degetel de mana mea, cred ca a prins frica multor busituri pe care le-a avut.Cum nu sunt atenta, cum face o boacana.Acum ne chinuie mult niste maselute, plange in somn, dar sper sa-i treaca cat mai repede.
In rest, ma intrebam ce mai fac gravidutele noastre.A nascut careva?
M-a apucat melancolia de perioda cand erau bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Scuze , mi-a picat netul.
Postam pozici aici
http://family.webshots.com/album/578397796AzcgBo
Laura Maria & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
super camera giova Traiasca ikeaaaa.
am dat iama in magazine azi, iarrrrrrr...H&M si Zara si premaman....ori eu is cu capul si nu mai am notiunea preturilor ori au aplica astia preturi bune...premaman pluoverase de iarna cu 14 euro, din cate imi amintesc anul trecut treceau frumos e 20, la Zara 10 euro pluoverase si 15 pantaloni de iarna, dublati H&M 5 euro maletuta si 15 salopeta de iarna dublata....eu parca tin preturile din Rom mult mai mari....asa e sau is eu cu capul???

Mergi la inceput