Zmeurici de iulie-august 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

MQ - suna super ce scrii despre papucei. Am vizitat si eu site-ul lui Sears, insa nu am gasit papuceii. Trebuia sa ma uit prin alte parti decit in sectiunea "store"? Ce interesanta decizia pe care ai luat-o in legatura cu Pepitzel. Chiar despre asta vorbeam cu sotul deunazi: ce sa facem mai departe: sa ma intorc si eu la munca sau sa stau acasa cu piticu' ?Pentru mine, acomodarea cu noul job de mamica a fost destul de provocatoare. Sunt o fire foarte activa si independenta si mereu am muncit pentru bani. Chiar si cind eram in facultate am avut bursa si mai traduceam carti sa am banii mei de buzunar, desi parintii imi trimteau bani lunar (bine, o suma modica) mi-a placut intotdeauna sa am un pic mai mult, ca daca mi se nazare sa cumpar ceva, sa nu fiu stresata ca vai de mine. Nu mai vorbesc ca dupa ce am terminat facultatea, am inceput sa lucrez in cinematografie, unde cistigam deosebit de bine si nu duceam grija zilei de miine. Cind am ajuns in State, barbate-miu nu se mai oprea sa-mi faca cadouri (scuzati cacofonia) si eu ma simteam prost, ca nu am fost invatata sa primesc chestii fara sa muncesc pentru ele. Bine, stiu ca suntem o familie, ca totul e la comun, bla, bla, insa mi-a trebuit ceva timp pina sa ma acomodez cu situatia asta (desi am cardul meu propriu si personal, deci nu trebuie sa ma duc sa-i cer bani ca sa-mi cumpar o pereche de bikini.:)
Una peste alta, Bryce s-a nascut, sotul meu cistiga destul de bine, deci daca m-as intoarce la munca ar fi numai pentru sanatatea mea mentala si nu neaparat sa intretin familia.
Soooo, ce faci in situatia asta? Tot citind si traind zi de zi cu piticu', m-am hotarit sa stau acasa pina cind si cel de-al doilea copil va intra la gradinita (adica in jur de 3 anisori, asa) asta inseamna undeva in jur de 5 ani, per total, asta in cazul in care situatia financiara ramine la fel si nu ne trezim brusc ca e nevoie ca si eu sa muncesc, ca atunci lucrurile se schimba, fireste.
Intre timp, pentru ca totusi am nevoie de un moment de respiro doar pentru mine, m-am hotarit sa ma implic in organizatii de caritate si voluntariat, in felul asta voi interactiona cu oameni, implica in diferite situatii care imi vor solicita creierul la un alt nivel. Program flexibil, citeva ore pe saptamina (2-3) timp in care Bryce poate sta cu sotul sau bunica sau bona.
MONILAND - programul despre care iti vorbeam, este organizat de o firma care se cheama Gymboree. Este vorba de 45 de minute, o data pe saptamina, timp in care Bryce impreuna cu mine si alti copii cu virste cuprinse intre 10-16 luni ( in total in jur de 10-12 copii) impreuna cu 2 profesoare invata cu ajutorul muzicii si al cintecelor tot felul de abilitati: sa asculte, sa descopere, sa caute, sa escaledeze etc. Am fost deja la prima ora si Bryce nu mai vroia sa plece. O nebunie!!! Eu nu vreau sa-l coplesesc la momentul asta cu prea multe activitati organizate, insa m-am gindit ca as vrea sa-i ofer o anumita structura in dezvoltarea sa, sa-l pregatesc un pic pentru cind va merge la gradinita, scoala, adica sa fie obisnuit sa intilneasca fete noi, sa deprinda anumite aptitudini de socializare, sa invete sa se comporte frumos cu cei din jurul lui (fie ei oameni sau animale), sa invete sa ascute de un educator etc. In afara de acest curs "organizat" cam are program de voie. Iesim in parc sau in alte locuri de joaca la interior unde au tot felul de jucarii pentru virsta lui.
GIOVA - ce flacai mari si frumosi ai! Sa va traiasca!!! Gata, ai scapat de-o grija, de-acum se joaca impreuna, o sa fie totul floare la ureche sau nu? :)) Ce-mi place sa-ti urmaresc video clipurile si sa-ti ascult dulcele accent ardelean.:)
Cam asta, da' hai c-am scris, nu gluma,

Va pupam dulce,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Dragi mamici si pitici,

am ajuns si noi acasa dupa cateva luni bune de stat la tara. Asta ar fi scuza absentei de lunga durata. Acolo nu am avut net dar nu i-am simtit lipsa si cred ca si daca as fi avut ... nu prea as fi avut timp.

A fost tare tare bine, insa incercam sa ne pregatim (mai mult psihic) pentru lunile ce vin cu stat in casa marea majoritate a timpului.

Ce am facut intre timp (sau mai bine zis ce a facut Iarina)?

O enterocolita de toata frumusetea tratata doar cu putin debridat si multa multa tzitzi. Vaccinul la 1 an, exersat mersul in 2 picioruse din ce in ce mai bine ( nu vrea sa se lase de degetul meu nicicum, la tati se lasa si merge singura).

Ne-au iesit maselutzele - toate 4 deodata si am fugit la ora 3 noaptea din Ungaria din concediu ca facuze febra 40.1. Acum ne ies canini - toti 4 again si iar am avut 2 nopti "fierbinti". 2 au iesit, mai avem 2.

Am fost in concediu in Italia la Caorle - frumos dar a trecut repede.

Papam in continuare tzitzi (zi si noapte) si facem alergie la orice alt produs lactat ( cred ca e felul ei de a-mi spune eu beau lapte doar de la tzitzica ta).

Va pupam cu drag pe toate si promitem sa intram mai des si sa ne punem la curent cu noutatile din tufa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Clara, eu din magazin am cumparat, nu vad sa aiba online. In ceea ce priveste mersul la treaba, n-am de ales din 2 motive: 1 ca fiind self-employed nu am primit un sfantz cand n-am lucrat si 2 ca daca sunt main bread winner, cam 2:1 cu omu', baconul adus nu ne prea ajunge.
Daca mi-as permite, nu as mai merge, sigur. M-as implica numai in chestii de suflet on my own terms. Ma bucur daca poti!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem bine, stam mai mult pe-afar, profitam de vremea asta superba, cine stie cat mai tine cu noi.

Eu de azi am intrat iar la dieta, tot cu Rina....macar 2 sapt. sa oo tin si pe urma sa mananc mai light....4 kg sa dau jos sa ajung la 60 si pe urma mai vedem...ar fi ok vreo 6...caci sigur mai pun 2 peste iarna. acum sa vedem ce-o fi.

poze cu camera baietilor:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-09-16/10:21:16

Doina! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
Clara mersi.
e bine ca poti sa stai acasa, mai ales ca faci si alte activitati...de nu o iei razna, claro. e bine ca va si permiteti din pdv financiar....la noi mai greu asa ceva...multe mamici merg tot mai repede la job.
Tanimi bine ati revenit. ma bucur ca ati profitat de vara asta la tzara si nu in oras. felicitari pt. maselute si sa iasa si caninii mai repede.
mQQm lasa ca va fi ok pepitzel cu bunica, de colectivitate are timp o viata intreaga.

si o zi frumoasa, fug la calcat.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hello,fetili!Off,greu mai ajung la calculator....pana ne acomodam cu noul program(gradinita Timeei),e tare greu....balazs si-a dat somnul peste cap in timpul zilei,se trezeste dimineata inainte de 7,si vad ca-si introduce 2 pauze de somnic,caci altfel nu rezista....Noah,asta e.....Noi mergem azi la o cabana in Zetea cu gasca de prieteni,copiii raman la socriiGiova,camera e superba,tare bine a iesit,perdeaua imi place fffff.multMobilierul e tare fainDe luni cred ca ma bag si eu la dieta Rina,inca ma documentez si pana atunci ma decid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Clara am reusit sa gasesc si eu incaltari asemanatoare pt G - azi le-am si primit te invidiez si cred ca multe mamici pentru faptul ca iti poti permite sa stai acasica cu Bryce; sa inteleg ca ati inceput si proiectul bb2?

Giova superba camera smecherasilor ! imi place tare mult; covorasul iese in evidenta mult
in ceea ce priveste dieta: eu nu am tinut nimic si am slabit prea mult 47kg (dieta mea este stresul ) in conditiile in care inainte de sarcina aveam 51-52kg si acum ma chinui sa mai pun si nu reusesc

Pooh distractie placuta!

Tanimi bine ati venit din vacanta e, ce bine ,la tara! oauuu 4 maselute odata si acum toti canini ?!? Iarina tinem pumnii

si noi profitam de vremea superba - cat mai este...

azi G a reusit sa-si faca primul cucui sanatos in frunte offf ce-a mai plans mititca
voi cu ce le dati zmeurelelor cand se lovesc, mai ales la cap ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salutare tufa!Nu am mai dat pe aici... de un car de ani!Insa noi o tinem din petrecere in petrecere... a fost Bayramulla noi apoi am avut o nunta...si am stat mai mult la ai mei!insa am citit tot si am admirat toate zmeuricile si mamicile!
Giova- esti o slabutza si o dragutza iar de pitici ce sa iti zic...superbi!Camera a iesit bestiala!
Clara-Bryce e un dulce se vede ca i-a placut la ferma!Ai o diva pe covorul rosu!
Blanca- mai asteptam poze de la nunta sa te vedem in toata splendoarea!Pofta mare Evitei!
Vally- daca vrei iti trimit eu cateva kg!Felicitari eu nush cand le dau jos
Tanimi- tare plimbareti ati fost!Si noi am facut o enterocolita de toata frumusetea.A fost groaznic

Si acum sa va zic despre Sara.Inca nu merge foarte bine singurica vrea sa ma tina macar de un deget.Face pasi si singura insa ii e frica si se lasa jos sau se tine de ce apuca perete, canapea,mobila.De vorbit vreau sa zic ca le zice pe toate si cand zic toate nu exagerez.Vb cu ea ca si cu un om mare intelege tot si imi si raspunde. vorbim amestecat turceste si romaneste intelege din ambele.Mananca orice dar preferata ramane carnea.Stie si mirosul.Intr-o zi mirosea pe scara a fripturica si mi-a zis " mama teti" - teti= carne(in turca).Se uita la desene animate la cei trei purcelusi si cand vede lupu se sperie si tipa MAMA MAMA
Ce sa zic...este o maimutica!Tzatza nu vrea sa o lase deloc, trage de mine si ma cearta daca nu ai dau.Apropo mie inca nu mi-a venit CM.Mai e cineva in situatia mea?
Ma gandesc cu groaza cum sa o intarc.Toata noaptea trage de ele.Mai ales acum ca ii ies maselutele zic eu ca o mai calmeaza.Offff!!!
Ma duc sa o culc ca a venit de la soacra mea!azi cred ca va avea numai un somn, sa vezi scandal pe la 10 seara cand o ia somnul.Ora ei e 11.ATunci deja nu poti sa te intelegi cu ea...
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Daca vreti s ane vedeti am pus cateva poze din vara asta!http://family.webshots.com/photo/2908868420105513784XIUGla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Noi stam prost cu timpul. E asa frumos afara dar din pacate nu pot iesi singura cu ei afara asa ca stam in casa si sunt vesnic nemultumiti. Au gingiutele foarte umflate dar nici urma de maselute. Cred ca nici nu ies maselutele avand in vedere ca jos nu au decat doi dintisori. acum anei i-a spart cel de-al treilea dintisor.
Si eu m-am simtit foarte rau saptamana asta. Stari de voma de nu am putut sa mananc decat paine prajita. Azi parca imi e ceva mai bine asa ca sper ca incurand sa imi reiau cura de slabire. am ramas la 63 de kg.

Moniland e bine ca fetele mai stau in carut ai mei mai mult de 10 minute nu vor sa stea.

Giova iti sat foarte bine tunsa si esti foarte sexi mami

Clara foarte frumoasa vizita la ferma. Mi-au placut foarte mult incaltamintea lui Bryce. Sa stii ca munca de voluntariat la un ong p[oate fi foarte frumoasa daca e facuta cu suflet. eu sunt de aproape doi ani acasa avand in vedere ca si pe timpul sarcinii am stat acasa si ma ajutat foarte mult faptul ca m-am implicat in activitatile asociatiei care lupta pt cuplurile infertile. e frumos si nu te plictisesti.

Am pus poze cu piticii
http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/

va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetiliiiiiiiii,

MQ - nu stiu cum sa pun emoticoanele astea, da' stai ca-ti descriu unu': e un cap galben care trimite pupici dulci si imbratisari calde.:) E pentru tine.:)
VALLY - multumim. Nu, nu inca. Mai asteptam cam un an, asa, sa mai facem un bebe 2. Si negociem pe bebe 3.:)
GIOVA - super camera!!! Felicitari!!! Eu stiu ca sunt multe mamici care trebuie sa munceasca, tot respectul ca nu e deloc, deloc usor.
SARA AMIRA - multumim. Ce turcoaiaca frumoasa aveti voi acolo!!! Mi-au placut mult e tot tortuletul si setul de activitati pentru exterior.
ELENA- ce-au mai crescut piticii!!! Te cred ca ar trebui sa ai 8 miini ca sa poti iesi tu singura cu ei. Stii ca noi am mai vorbit si ti-am zis cit de mult apreciez tot efortul tau care e la puterea a doua. Plus munca pe care o depui pentru cauza infertilitatii, este nemaipomenit si chiar meriti un mare "BRAVO".

Hai va pupam dulce, dulce,

Clara si Bryce

Mergi la inceput