Zmeurici de iulie-august 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
ClaraJ spune:
VALLY multumim frumos. Cu incaltarile ai ghicit bine sunt si haiose si foarte comode/indicate pentru virsta lui. Eu i-am cumparat numai de la firma Robeez, mi s-au parut cele mai bune atit din punct de vedere calitativ cit si al pretului. Eu nu am platit mai mult de maxim 20-25 de dolari pe o pereche (si-asa mi se pare muuult). Sunt din piele, nu sunt rigide, e practic ca si cum ca ar merge descult dar in acelasi timp ii protejeaza piciorusele.
Cam asta e una dintre perechile pe care i le-am cumparat:
http://www.amazon.com/Robeez-Infant-Toddler-Lollipop-Monster/dp/B002RWL472/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=shoes&qid=1284514438&sr=8-3
Acum, insa, de cind merge foarte bine, o sa trecem la un tip de ghetuta tot de la aceasi firma, care va avea talpa flexibila, insa ii va sustine mai bine glezna piciorului.
Despre asa ceva vorbesc:
http://www.amazon.com/Robeez-Toddler-Dog-Bones-Espresso/dp/B001UV4WMU/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=shoes&qid=1284514595&sr=8-6
Am inceput si noi activitatile cu Bryce. O data pe saptamina avem o ora de muzica si tot o data pe saptamina mergem la un alt centru de activitati unde socializeaza cu alti copii si se joaca pe acolo in voie.
In rest, diminetile in parc cu mamicile iar spre seara cu tati in parc, cind putem.
Cam asta cu noi,
Va pupam super dulce,
Clara si Bryce
CriPOD spune:
Clara, exact asa are si pepitul 4 perechi. Nu stiu daca functioneaza si la voi, eu le-am gasit la Sears cu preturi intre 4.99 si 9.99, depinde de culoare. Si la noi sunt cam 24.99 in rest, vezi, poate gasesti. Eu ii folosesc si pe post de papuci de casa, mai salvez sosete si nici n-aluneca. La banii aia... :)
Gagici, eu asa m-am calmat de bine. Vine buna-sa sa vada de copkil 6 luni, mvai ce de m-am stresat, numai nu-l vedeam pe la cresa inca. Dar daca n-ar fi vrut, n-aveam de ales. Aici se sta acasa 1 an, eu deja stau de 1 an si 3 luni, asa ca sunt lucky, e timpul sa ma duc in treaba mea. Mai are o masa de lapte intre 9 si 5, cu care adoarme de fapt. Inca nu stiu cum voi face, ca iau bidoanele cu mine. Oricum, seara il culca tac-su deja de o luna jumate, asa ca stiu ca adoarme cu altcineva si fara bubs.
In rest, totul roz, ne distram de nu mai putem, e o figurina desperecheata.
pepit
anemona27 spune:
Neata mamici!
Slaba activitate ijntradevar in ultimul timp, se pare ca avem o tufa activa tare, dar cam multe mamici nu mai zic nimic, Alina,Alinutza,de cateva luni nu ati mai intrat,ne e dor de voi si de strumfii vostri,Pony sunt doar primele care imi vin in minte, va asteptam.
Alexul meu vad ca a inceput sa se trezeasca la 8 acum, of se maresc si isi scurteaza orele de somn,toata ziua umbla peste tot,are alta masea care sparge si il mai apuca plansul din senin.Acum l-a scos mama in parc si imi beau si eu cafeaua linistita si mai citesc presa.
Ieri l-am cantarit, are 13,400kg, cred ca e grasutul tufei si are 82 cm.
Clara frumoase poze,vad ca i-a placut lui Bryce la ferma.Ce frumoase sunt incaltarile alea,pe la noi nu am vazut asa modele,e singurul lucru de care nu sunt multumita,ieri chiar i-am aruncat o pereche de pantofi adidas, se apre ca aveau ceva defect,am vazut ca doar in ei nu calca copilul bine cu un picior.Trebuie sa mai ajung prin magazine,dar acum nici nu stiu ce sa iau, vad ca inca e vara, dar intr-o saptamana doua prevad ca vine direct iarna.
Ma duc sa bucataresc ceva pt paranz.
mami fericita de baietel Alex
Giova spune:

aproape am terminat camera copiilor. ne-am cam chinuit cu unele culori de pe perete, care ieseau prin zugraveala, dar am reusit intr-un final.
si al meu sot s-a jurat ca nu-i mai invata sa scrie pe perete cu carioca. Marco macar pricepe, de Edi trebuie sa ascundem tot, ca a pictat mobila si ceva din peretele de pe hol.
Camera e mica, dulapul lor l-am scos pe hol...da ca nuca-n perete cu restul dar asta e...loc de joaca sa fie.
In rest toate bune...tzitzi noaptea si mancare cat cuprinde ziua, formula dim. si seara.
Se simte un colt din a 4-a maselutza...asa ca stam bine la cap. asta.
Anisia sa-ti traiasca baiatul si numai bucurii sa va aduca.
Tudor Codrin!
Clara ai dreptate cu Zara, si marco a primit anul trecut o geaca superba din piele si avea descusuta o cusatura de la un buzunar de pe maneca. si daca ai stii cat a costat
, in veci nu dadeam atatia bani pe ea.
super pozele de la ferma. Bryce a fost super incantat de animale, trebuie sa repetati peste cateva luni.
Haiosi foc papuceii, am vazut pe site-uri straine, la noi nu se gasesc asa ceva.
Ely_cta eu zic ca-l mai puteai lasa sa doarma de 2x. Edi doarme tot asa, dar mai multe ore, cam 2 de fiecare data. Seara la 21:30 e in pat, dimnineata la 7 sus.
Ungaras sananate maxima si tie.
Emanouela super ca au iesit asa repede. se pare ca mai mult ne-am chinuit la dintisori decat la maselutze. cel putin in cazul nostru.
Blanca sa-i treaca episodul repede cu lipsa poftei de mancare.
Noi mancam si daca ne ies dinti/masele.
Vally tare haioase si frumoase hainute are G, le-am tot admirat in poze...ca la fiecare fetitza din tufa...eu cum duc dorul unei prezente feminine minuscule in casa.....
mQQm chiar vroiam sa te trag de urechi ca pe aici nu mai dai
. te-am citit la sezatoare, din pura coincidenta si eram la curent cu sosirea bunicii.
Fug la jucarii, pupici si mai revin.
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
emanouela spune:
ziua buna tufa
vally nu mai zic ca nici la dinti nu am fost chiar pe faza
...dar lasa sa iasa toti asa, fara durere...la toti piticii
giova vrem poze a???
...nici la dintuci nu am suferit noi....sper sa e asa si de acum inainte
alynakiss spune:
buna
am mai aterizat si noi pe aici
nu stiu ce este cu mine dar eu de cateva luni va cautam la scutecele si ma miram ca ne va mai gasesc , ba chiar am crezut ca ati inchis clubul :(
oricum ma bucur ca v-am gasit
ce mare s-a facut toata gasca 

noi avem 6 dintisori iar de vr-o 3 luni nu se mai vede nimic la orizon,doarme in patut dar de ceva vreme se trezeste in mijlocul noptii urland de ma inspaimanta
abia reusesc sa-l calmez
ziua un singur somnic 1-2 ore si se culca dupa ora 10.00 mereu,iar de mancat mananca foarte haotic dar de toate
nu stiu ce e cu mine poate perioada , astenia de toamna ca asa imi e un dor de burtica , vreau neaparat bb2 , sotul nu vrea acum mai tarziu dar eeuuuuuuuuuuu....vreau
acum
multi pupici de la nooi
Giova spune:
am pus si eu pozici noi:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-09-07/20:24:56
ultimele sunt cu telefonul, asa ca scuzati claritatea.
filmele la fel de rapide sunt si sunetul decalat
.
poze cu camera...cand e gata
.
cred ca iesim afara, asa daca ii e somn il bag in masina si putem ajunge si dupa Marco.
revin mai tarziu.
Gio
de
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Hello!Hello!
Giova, esti exagerat de slaba. Sau cel putin in poze asa se vede. Astept si eu poze cu camera baietilor.
Clarati-am admirat si eu flacaul in vizita la ferma. Interesanta activitatea cu muzica. Da mai multe amanunte.
Eu cu 2 copii singura nu pot sa ma duc niciunde. Nu pot nici macar sa le iau triciclete ca singura cu ele nu ma descurc.
Dezavanateje.
Inca mai stau in carucior, dar cand nu o sa mai stea ..., nici nu-mi vin sa ma gandesc ca ma ia cu tremurici.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Giova spune:
Moniland nu sunt asa slaba...am picioarele subtiri si solduri inguste. Porblema mea e talia si burta...si putin de la brate...in rest as fii miss - in my dream
.
te cred ca e greu cu amandoua...noi azi am fost in parc si nu am mai scos caruciorul din masina...tot parcul l-a cercetat Edi...m-a alergat mai ceva ca un cal de curse.
Emanouela poze cu camera voi pune cand e gata...mai am de pus perdelele, astept sa vina sotul sa ma ajute. poate maine fac ceva pozici. pana atunci m-am pozat in fusta. linkul e mai sus.
super ca nu ati suferit la dintuci, noi cam da...la cei de sus.
Alynakiss bine ai venit in casa noua!
te asteptam mai des pe aici.
Spor la lamurit sotul si la proiectat bb2, daca asta iti doresti.
Noi am fost afara, acum am venit ca vreau sa ma si vopsesc la par...daca pot cu gorobetii astia 2, prin jurul meu.
Gio
de
mamica de 2 smecherasi