Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Buna la toata lumea, venim cu noi intrebari:
- cat tre sa ia bebe in greutate in prima luna?
- pot papa porumb fiert, pepene galben, pepene rosu, fructe de mare?
- Vigatolul este vitamina D?

Multumim anticipat

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

- noua ne-a zis minim 500 grame in prima luna fata de greutatea de la nastere

- pepene rosu cica nu e voie, porumb nu... Cu fructele de mare stiam ca e voi dar cu moderatie...

- vigantol e vit d.

A adormit... Sa vedeme pentru cat timp...

Noapte buna!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am si eu o curiozitate, dragaica. Numele copiilor chiar asa a trebuit sa le scrii in acte, cu accent ascutit pe e?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara mamici

Eu nu am facut niciodata nimic cand a sughitat, nici in brate, doar daca plangea, in rest intr-o parte si o mangai pe manute pe capusor!

Vit D noi cate o picatura pe zi.

Fructele de mare sunt bune daca sunt proaspete ca sunt foarte bogate in proteine, ba mai mult eu am mancat cam 1-2 pe saptamana tot felul cu 3exceptia scoicilor( daca sunt putin stricate sunt extrem de periculoase pentru sanatate), chiar si sushi mi-a spus pediatrul sa ma feresc doar de mancarurile care ma baloneaza si letizia nu a avut colici pana acum exceptie facand durerile de la problemele cu digestia!

Sunt multumita macar de faptul ca acum de cand am oprit lapticul pitica mea e activa cand e treaza, ne jucam, nu plange decat de foame, doarme si cate 8 ore noaptea.. macar atata consolare! Mamici cu vechime am si eu o intrebare... ce fac cu laptele meu? Eu ma mulg in continuare! Asa o sa fac mereu?Adica o sa iasa mereu niste laptic? eu nu stiu cum se procedeaza intarcatul... deocamdata ma mulg, poate poate, dar daca nu va merge ce trebuie sa fac?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

BTZ-ule, sa stii ca si Filip are tendinta sa stea mai mult la san seara...nu stiu de ce...dar vorba ta...ii dau papa si in juma de ora iar cauta si cere...si-i dau...ca suzi nicicum nu vrea, si pana nu se vede la san nu e linistit...

Cristinutza (crispro), frumoase melodii ...multam... stiam de site-ul asta de pe vreme a lui Eric... si de radio-ul Rodicai stiam... doar ca noi ascultam mai mult pe youtube cantecele...sau pe dvd-uri...

Larisaaaa...pe unde umbli? busy, busy? vroiam sa-ti zic ca am facut o comanda la Next...nu m-am abtinut...abia astept sa imi soseasca...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

ies zilnic 3-4 ore la cumparaturi ( uitat prin magazine) si nu mai am timp de net apoi....pe bebe il las adormit..zici ca e ceas...ziua de la 11 la 14:30 doarme si il las cu o prietena acasa si eu cu sotu' fug. Io haine nu mai comand....pana dupa botez...
Azi am fost la controlul de 6 saptamani ...totul ok...sotu' e in dus... wish me luck!
cred ca is singura pe aici care ma dau asa in spectacol...dar 11 luni de abstinenta sunt totusi 11. si am noroc de bebe cuminte foc.
am mai si slabit...azi dimineata aveam 67...ptr seara asta mi-am cumparat un parfum nou si o lenjerie faina... va zic maine ce si cum...daca nu ma rusinez de tot si nu mai zic nik

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha..Larisa, te asteptam mai cu impresii. si eu vroiam sa va intreb cum a fost prima data dupa nastere? la noi n-a fost ceva f spectaculos, dar macar n-a durut epiziotomia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

am si eu o curiozitate, dragaica. Numele copiilor chiar asa a trebuit sa le scrii in acte, cu accent ascutit pe e?

Asa le-am scris in acte, daca le scriam romaneste nu ar fi putut fi pronuntate aici, le-ar fi stalcit, deja il masacreaza pe Tudor si Alexandru (nu inteleg de ce Alexandru cu "u" la sfarsit si nu cu "er")
Am ales cate un nume care sa mearga aici in Quebec ( se vorbeste franceza), ceva mai frantuzesc si cate un nume pentru sufletul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri.

Vitamina D ne-a dat si noua pediatru inca din spital cate 1 ml/zi atat timp cat ii alptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Andreiutza mama...eu vin iar si zic..papa ce-ti pofteste inimioara...eu am papat si pepene si porumb si vinete si multe alte chestii care zic unii is interzise...nici vorba...

Larisaaaaaaa....te asteptam cu impresii, vorba Paulei...deci te-ai pregatit, nu gluma.... eu inca n-am chef...si nici la control n-am fost...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna seara mamici

Eu nu am facut niciodata nimic cand a sughitat, nici in brate, doar daca plangea, in rest intr-o parte si o mangai pe manute pe capusor!

Vit D noi cate o picatura pe zi.

Fructele de mare sunt bune daca sunt proaspete ca sunt foarte bogate in proteine, ba mai mult eu am mancat cam 1-2 pe saptamana tot felul cu 3exceptia scoicilor( daca sunt putin stricate sunt extrem de periculoase pentru sanatate), chiar si sushi mi-a spus pediatrul sa ma feresc doar de mancarurile care ma baloneaza si letizia nu a avut colici pana acum exceptie facand durerile de la problemele cu digestia!

Sunt multumita macar de faptul ca acum de cand am oprit lapticul pitica mea e activa cand e treaza, ne jucam, nu plange decat de foame, doarme si cate 8 ore noaptea.. macar atata consolare! Mamici cu vechime am si eu o intrebare... ce fac cu laptele meu? Eu ma mulg in continuare! Asa o sa fac mereu?Adica o sa iasa mereu niste laptic? eu nu stiu cum se procedeaza intarcatul... deocamdata ma mulg, poate poate, dar daca nu va merge ce trebuie sa fac?
Va multumesc.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

si eu mananc calamar pe gratar cu salata verde.
cu intarcatul,nu stiu asa devreme cum va fi,daca scade de la sine ,daca sa intrerupi brusc ...
ai mei s-au lasat la 8 luni si a fost mai usor.nu au mai supt,eu am mai scos 2 sapt in speranta ca vor mai vrea,si apoi am intrerupt si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

legat de controlul de 6 sapt la care vroiam sa ma duc azi la 8 sapt...cand sa plec spre spital m-au sunat ca a intrat medicul meu intr-o cezariana, asta era pe la ora 18...mi-au zis sa sun la ora 19...am sunat si nu mi-a raspuns la tel de garda...dar m-a sunat inapoi mai tarziu si ne-am inteles ca ne vedem sambata ca mai avea 2 "cliente" cu contractii

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Am inceput sa-i dau Vigantol ca am zis ca a venit Septembrie si din ce am observat are maricica fontanela. Asta din seria "ma tratez singur" pentru ca-s in Norvegia . I-am dat doua picaturi, voi tot asa le dati?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

si noi luam tot 2 picaturi pe zi, asa ne-a recomandat neonatologul

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput