Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
s-a trezit si andrei...cu ochisorii mici mici...dar l-am pus pe masa de infasat si i-am povestit pana s-a trezit l-am lasat si in piciorusele goale sa se mai racoreasca...
acuma noroc ca l-a apucat sughitul ca papa si el se bate cu tzitzi
aa, Andrei papa la cerere...si eu l-am lasat asa, ca sa pape mai mult la san si sa stimuleze. daca ii dadeam completare la fiecare masa ca sa ma asigur ca papa tot la 3 ore nu ajungeam aici, sa ne descurcam cu 100 ml pe zi completare...si papa uneori la o ora jumate-doua, alteori la 3 ore...si noaptea are 2 treziri de papa
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Tina, si tu tot maine! Petrecere frumoasa si tie!
Debridat se da 1ml pe kg corp bebe. Adica, are copilul 5 kg, ii dai 5 ml. Eu ii dadeam de 3 ori pe zi cate 1.5 ml, cu 15 minute inainte de masa. Intr-adevar, scotea parturi, dar tot foarte chinuite, se inrosea si urla. I-am dat aproape 3 sapt Debridat, dar iar il doare burtica tare, am presupus ca nu isi mai face efectul, asa ca de aproape 2 zile am trecut la bonisan... Sa vedem asta cum e...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
oana de aici a-ti comandat marturiile? ca m-ar tenta si pe mine... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
ieri seara in plimbarile mele pe net am gasit mai ieftine asa ca le-am comandat de aici http://www.gesica.ro/gesica/eshop/1-1-Produse-Botez/5-2-Marturii/5/382-Marturie-botez-MBE09
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
tina mercic acum parea mai vioi, a vorbit cu noi dar da semne sa se culce din nou il trimit afara cu tati sa se mai aeriseasca
e si suparat ca nu a facut kk de 2 zile, tot am zis ca ii dau lass baby, dar nu am apucat decat dimineata, ca seara a adormit mai devreme decat ne asteptam, si nu l-am mai trezit...dar diseara musai, ca asa se chinuie micutul
9 iunie 2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Am folosit si noi un an....iar eu eram mereu un pachet de nervi...plus dureri de cap uneori....pana am citit intr-o carte si am inteles ce si cum. Nu stiu la celelalte metode cum e....cat am luat pastile ( primul an de casatorie) nu aveam chef de nimic...ajunsesem sa cred ca is frigida. Sotul a fost si primul meu partener. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
la mine in faza de utilizare a prezervativului...nu aveam chef, de ajunsesem sa ma gandesc si eu ca poate am ajuns sa am probleme sau ceva disfunctii...asa ca acum nici nu stiu ce sa aleg, parca as incerca plasturii
Noi 2...si Matei
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Oana, cand aud si eu copilasi cu prgram luuuung de somn, imi dau seama ca probabil Vlad nu va fi asa... Inca are un program super haotic, nu pot iesi cu el in vizita, ca e tot plangacios, si agitat... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
am vorbit cu o tipa care a nascut in aceeasi zi cu mine...copilul deja e pe LP...au inceput cu completare si au ajuns exclusiv LP...are 4-5 mese/zi si doarme de la 10 seara pana la 7 dimineata
...nu mi-a venit sa cred, iar noi suntem tot cu mese la 3 ore exceptie facand prima tura de somn seara de 4-5 ore
Noi 2...si Matei
racusor2010 spune:
oana, asa e, daca incepi cu completare la fiecare masa sau la mesele de noapte, exista riscul sa se intarce copilul sau sa pierzi tu laptele...deci tot intarcare...
eu zic ca mai bine ne chinuim primele luni, ca doar de asta suntem acasa in concediu de crestere a copilului, sa ne ocupam de copil...
9 iunie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Noaptea doar ceiuc, noaptea nu se mananca. Ultima masa ar tb sa fie la ora 23, 24 si prima la 5, 6... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
eu stiam ca e foarte importanta alaptarea in timpul noptii pentru ca atunci se produce prolactina!
Noi 2...si Matei