Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sunt cam stresata, Andrei abia a mancat azi si doarme intr-una ultima masa a fost la 7 dimineata cand a papat mai ca lumea, apoi la urmatoarea masa agitat, la urmatoarea a adormit

sper sa fie doar de la vreme, sa nu fi racit sau sa aiba altceva a tusit mai devreme, dar nu mi-am dat seama daca a tusit ca e racit sau cum tuseste el cand se ineaca

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Idem si al meu. A papat foarte foarte putin si doarme aproape non-stop. O fi de la vreme
Fetelor si eu am comandat marturii pentru botez, bebelasii astia din ceramica si sunt foarte draguti. http://www.organizareevenimente.ro/produse/808-MARTURIE%20BOTEZ%20TIP%20BEBELUS.htm
Tot de la ei mi-am comandat si invitatiile, o sa pun poza pe delfinasi2010.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andrei are si mucisori i-am pus ser azi noapte, azi i-am dat sinupret si un capacel de oscilo...sa vedem temperatura nu cred ca are...acum respira bine...sper sa fie doar de la vreme

el e si suparat , apatic...mai deschide ochisorii, abia zambeste si vrea numa cu noi

poate am gresit ca l-am scos afara si cand era mai frig

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata.
Ieri am primit vizita unui pediatru batran, care mi-a dat niste sfaturi, pe care as vrea sa le urmez, dar nu prea pot...
Pt colici, a zis ca e f important sa manance copilul la ore fixe, din 3 in 3 ore ( aproximativ)si asa se obisnuieste stomacelul lui sa produca sucurile gastrice cand tb si nu haotic. Noaptea doar ceiuc, noaptea nu se mananca. Ultima masa ar tb sa fie la ora 23, 24 si prima la 5, 6...Tb sa ii dau la o masa doar un san, asta nu prea pot pt ca nu am lapte suficient. Tb pus sa ragaie neaparat si la 1/2 mesei. Si dupa fiecare masa sa ma mulg.
Si mi-a zis sa-i dau san in continuare, orice idei imi trec mie prin cap... si daca reusesc sa-i dau lapte matern 3 luni e f bine.
La controlul de 6 sapt totul a iesit bine. Mi-a zis ca mancarimea poate aparea din cauza ca sunt tare constipata si nu elimin toxinele din corp. Tb sa imi fac niste analize...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:

Andrei are si mucisori i-am pus ser azi noapte, azi i-am dat sinupret si un capacel de oscilo...sa vedem temperatura nu cred ca are...acum respira bine...sper sa fie doar de la vreme

el e si suparat , apatic...mai deschide ochisorii, abia zambeste si vrea numa cu noi

poate am gresit ca l-am scos afara si cand era mai frig

9 iunie 2010

Racusor, nici eu nu am prea vrut sa-l scot afara, dar nu poti tine copilul in casa ca s-a racit afara! Ce facem la iarna?
Poate e doar somnoros Andrei...nu te mai stresa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana am uitat sa scriu , letizia mananca de 6 ori pe zi, 110- ml, ultima masa la 9 seara 140 ml!

Paula eu am urmat programul asta si letizia a plans foarte putin si are program de somn noaptea de 6-8 ore! am mare incredere si sunt adepta educatiei alimentare, eu nu as avea energie sa i dau la cerere, oricum acum cere ziua la 3-4 ore si in rest e activa, se joaca gangureste se uita in jur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Maine avem botezul, facem petrecerea la restaurant, dar ii vin sotului de azi niste prieteni, asa ca mama a facut platouri bune, am comandat prajituri... Asa ca am mancat ca sparta, ca zice mama ca nu ma mai cuprinde maine fusta.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Asa ca am mancat ca sparta, ca zice mama ca nu ma mai cuprinde maine fusta.

e greu sa ne dezvatam de obiceiurile din gravidenie, dar atunci aveam o scuza, si ne purtam kg cu mandrie, acuma... ce mai punem pe noi?! mi-e groaza ca vine frigul si nu am pantaloni care sa-mi vina bine, adica ma incap dar... eu pana prin martie nu am pus mare lucru, asa ca n-o sa gasesc in garderoba ceva sa-mi acopere sunculitele din "talie". si cercelusul meu din buric asteapta singur si trist in cutie... ca doar n-o sa-l atarn in grasimi

cristina, petrecere frumoasa va dorim, si Vladut sa fie cuminte!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cristina petrecere frumoasa si bebe cuminte

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mersi, Rodi. Sunt tare curioasa cat de cuminte va fi... Ca odata zgandarit, nu se mai opreste din plans decat tare greu... Parca vad ca nu o sa auzim nimic din ce zice preotul, numai urletul delfinasului... Da are o voce cand ii nervos... N-as fi crezut ca asa copil micut si dragut poate scoate asa ceva din gura...

Nici io n-am nici o haina de toamna-iarna... Nici timp de shoping, si nici chef sa caut printre marimile alea mari...

Larisa, tu ai zis ca ai mai slabit. Faci ceva anume, mananci mai putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:

sunt cam stresata, Andrei abia a mancat azi si doarme intr-una ultima masa a fost la 7 dimineata cand a papat mai ca lumea, apoi la urmatoarea masa agitat, la urmatoarea a adormit

sper sa fie doar de la vreme, sa nu fi racit sau sa aiba altceva a tusit mai devreme, dar nu mi-am dat seama daca a tusit ca e racit sau cum tuseste el cand se ineaca

9 iunie 2010

Acum 3 sapt l-am avut pe Raducu racit si dupa ce i-a trecut la 2-3 zile dormea intr-una si nu prea imi manca. Adormea in 5 min la san si dupa iarasi somn. M-am ingrijorat si am mers iar la pediatru. L-a consultat, s-a uitat in gatul lui, i-a cronometrat bataile inimii, etc si mi-a spus ca mai sunt zile (dar f rar) cand mananca si dorm intr-una....tot puseu de crestere este si asta.

Aseara am fost la farmacie si pana la urma n-am mai luat lass baby, la recomndarea farmacistei. Eu il vroiam pt ca are gaze si se inroseste mult sa le scoata. Vroiam doar sa-l ajut pt gaze si mi-a recomandat Debridat. Stiu ca ati dat asa ceva la delfinasi? Cat ii dadeati pe zi? Farmacista mi-a spus 2,5 ml/de 2 ori pe zi

Ieri si eu am stat la terasa cu delfinasul meu si am savurat un capucino, am fost pe la magazine sa ii cumpar hainute si dupa "le-am udat" A venit frigul si nu mai aveam cu ce-l imbraca, de incaltat nu mai vorbesc.

In curand tb sa le luam dresuri ca vine iarna

Maine avem botezul, il facem doar cu fratii mei si ai sotului...dar tot s=au strans 22 pers

Pupicei!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput