Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

desi nu dormmea s-a agatat de mami, sta cu capul pe umarul lu mami si o tine de gat nu stiu de ce e asa suparat azi sper sa nu il supere nimic

asa mi-e si mie de draga isa cand o simt cum se agata de mine si ma cuprinde... sper ca andrei e bine, sa fie doar o maraiala de dimineata

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Femeia Virus: Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se face stapana pe toate lucrurile tale. Daca incerci sa o dezinstalezi, o sa pierzi multe lucruri. Daca nu, o sa pierzi totul.
Femeia Internet: Trebuie sa platesti ca sa ai acces la ea
Femeia Server: Intotdeauna e ocupata cand ai nevoie de ea
Femeia Windows: Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea
Femeia Macintosh: Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5% dintre barbati cunosc placerea de a o avea
Femeia PowerPoint: Ideala pentru a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc.
Femeia Excel: Se zice ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti doar pentru functia de baza
Femeia Word: Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin
Femeia DOS: Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum
Femeia Backup: Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" le lipseste ceva...
Femeia Scandisk: Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realitate nimeni nu stie ce face
Femeia Screensaver: Nu foloseste la nimic, dar te amuza
Femeia Paintbrush: Toata machiaj si nimic de fond...
Femeia Harddisk: Isi aminteste de toate, tot timpul
Femeia Utilizator: Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva
Femeia E-mail: Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tampenii

asta m-a pus pe ganduri, eu ma regasesc in mai multe...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata si de la mine

Eu iar sunt depresiva azi. Uf! A plecat fata cu tati afara si eu am atatea de facut... am obosit tare rau! nu mai pot Ne mai auzim.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

in toata nebunia asta cu suptul la 2 ore si papat un san si jumate din celalalt am decis sa ma mulg si sa ii dau cu biberonul sa vad exact: cat papa el si cat lapte am eu intr-un san

supriza, am muls cu pompa 140ml...si daca insistam mai scoteam 10ml
dar...cand i-am dat sa pape a supt 75ml
acum nu mai inteleg nimic

cat LM papa copilasii vostrii la o masa?
oare cat o fi normal sa manance la 8 sapt?

dimineata la prima masa a vomat din nou ...acum dupa cei 75 ml maraie in patut

Rody te invidiez pentru programul pe care il are Isa...si e mai mare decat Matei cu 3 sapt...dar nu cred ca piticotul meu isi va face asa program de noapte in scurt timp

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici

Adriana

Noi ii dam doar o picatura de vit d, asa ne-a spus medicul, cand va aud cu mai multe ma gandesc o fi putin

Pentru icter e f important sa se verifice daca mai este si sa se faca tratament pentru ca trecut de limita de 300 si netratat cauzeaza leziuni cerebrale!

Larisa , si noi aseara dupa multe luni de pauza

Eu deocamdata nu am folosit contraceptive, cred ca pentru un an voi lua AC, am discutat cu medicul si la mine e interzis sterilet, plasturii nu imi sunt buni doar ac cu hormoni foarte putini... nu stiu mai incolo ce va fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Noi in perioadele de veghe avem program de vorbit, suzetit, cantat, ascultat muzica. Ii pun cutiuta muzicala si ii cant si eu peste vocile lor, sau muzica clasica (am un mix de valsuri de o ora). Incerc sa dau de melodiile cu delfinasi de care povestiti ca nu le-am salvat.

Acum suntem in febra pregatirilor pt botez, pe 17 e. Am reusit sa printam invitatiile, au iesit super!

Voi ce cadouri ati luat pt nasi?
Ati avut marturii?
Noi cu ce trebuie sa ne ocupam la botez?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

foarte faine
spune-mi unde le-ati comandat si cat au costat? si noi vrem ceva tot in genul asta...

marturii noi am ales biberoane cu bombonele inauntru
http://www.cadoultau.ro/product_info.php/products_id/3507

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana de aici a-ti comandat marturiile? ca m-ar tenta si pe mine...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ieri am fost cu sotul in piata si am cumparat 6 kg de ardei capia...acusi acusi ma bag sa ii coc. cred ca atat reusesc sa fac pana la botez. dupa botez insa sper sa mai coc vreo 20 kg sa pun la congelator.
oana, la noi nu e vorba de curaj. e vorba de cu totul altceva. Daca intereseaza pe cineva o sa expun. In orice caz...fetele care folositi prezervativul atentie mare ca duc la stari de nervi si dureri de cap. Practic organismul vostru nu primeste ce trebuie in urma actului sexual..acei hormoni masculini de care corpul feminin are mare nevoie. Am folosit si noi un an....iar eu eram mereu un pachet de nervi...plus dureri de cap uneori....pana am citit intr-o carte si am inteles ce si cum. Nu stiu la celelalte metode cum e....cat am luat pastile ( primul an de casatorie) nu aveam chef de nimic...ajunsesem sa cred ca is frigida. Sotul a fost si primul meu partener.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sunt cam stresata, Andrei abia a mancat azi si doarme intr-una ultima masa a fost la 7 dimineata cand a papat mai ca lumea, apoi la urmatoarea masa agitat, la urmatoarea a adormit

sper sa fie doar de la vreme, sa nu fi racit sau sa aiba altceva a tusit mai devreme, dar nu mi-am dat seama daca a tusit ca e racit sau cum tuseste el cand se ineaca

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, cand aud si eu copilasi cu prgram luuuung de somn, imi dau seama ca probabil Vlad nu va fi asa... Inca are un program super haotic, nu pot iesi cu el in vizita, ca e tot plangacios, si agitat...

Acum a papat 100 ml, de regula mananca minim 130... Dar nu intotdeauna mananca aceeasi cantitate la fiecare masa.. Si noi avem zile cand mancam un meniu intreg de KFC sau zile cand doar il ciugulim... Asa ca cred ca e normal sa manance uneori mai putin...

Adriana, te inteleg perfect... sa treaca cat mai repede starea asta...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
In orice caz...fetele care folositi prezervativul atentie mare ca duc la stari de nervi si dureri de cap. Practic organismul vostru nu primeste ce trebuie in urma actului sexual..acei hormoni masculini de care corpul feminin are mare nevoie. Am folosit si noi un an....iar eu eram mereu un pachet de nervi...plus dureri de cap uneori....pana am citit intr-o carte si am inteles ce si cum. Nu stiu la celelalte metode cum e....cat am luat pastile ( primul an de casatorie) nu aveam chef de nimic...ajunsesem sa cred ca is frigida. Sotul a fost si primul meu partener.

larisa, noi acuma testam prezervativul , si inainte de asta am mai probat acum 10 ani vreo 3 luni, cat ne-am protejat pana am considerat ca e ok sa raman gravida dupa 5-6 ani de pastile. mie pastilele mi s-au parut foarte bune, bine in prima faza dr mi-a dat Diane 35 care erau si f scumpe si imi era si rau dupa ele, apoi am trecut pe altele recomandate de centrul de planificare familiala. dupa nici unele nu m-am ingrasat, imi puneam tel sa sune la 10 seara si asa stiau toti prietenii mei: e ora 10, ora de pilula, deci nu prea uitam... dar acum, cu isabela micuta, nici nu mai stiu cat e ceasul si pe unde imi e telefonul, nu cred ca le-as mai lua zilnic... dar nici dureri de cap de la prezervativ nu tin minte sa fi avut, eventual sotul care nu le suporta ... poate pe timp indelungat ma luau si pe mine nervii

_

Mergi la inceput