Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

seara buna...sper...macar la voi...

Filip stranuta...destul de des...scot muci din el de ieri...azi am bagat aspiratorul de vreo 7 ori in nasuc...uffff... lui Eric ii e pe trecute raceala...sper sa scape repede si micutul...mi-e groaza de noapte...ca noaptea trecuta a fost nasol, nu putea respira bine saracutul...

si eu beau bere zilnic...azi mi-au sosit si cele 2 sticle cu mama+... lapte am, de multe ori tasneste daca lasa bb tzitzi din gurita...dar uneori am impresia ca nu e de ajuns...si asta spre seara,asa...

cat despre contraceptie, mie imi zicea drita de Mirena...si chiar m-ar tenta...prez nu e prea comod... in plus mai apar accidente... eu ianinte eram pe pilule, le-am folosit ani intregi...acu nu as mai lua...nu stiu zau...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

astazi cand am iesit dupa amiaza afara m-am oprit la o terasa chiar langa bloc si am savurat un capucino fara cofeina facuse ceva scandal pe drum, desi abia mancase, manutele tot in gurita, am incercat sa il pacalesc cu cativa ml de ceai,dar pana sa ajungem acasa, a adormit asa ca am stat cu el langa casa pana s-a trezit...el dormea linistit langa tv cu muzica, mami savura capucino si citea revista super bebe

aaa, am vorbit cu pediatra si a zis sa il las asa sa pape, cum vrea el..adica daca dimineata papa tot la 1 ora, sa il las asa, ca el papa cat ii trebuie si e cea mai buna alimentatia la cerere..a zis ca altfel risc sa devina apatic si sa nu mai vrea sa pape, daca incerc sa ii fac program... acum ii fac dimineata un ceai si cand mai sughita si nu ii trece si se enerveaza ii dau putin ceai...am o tetina prin care curge greu, asa ca papa chiar putin..eu nu vreau sa ii dau ceai, ca sa pape bine la san. nu cred ca papa 20 ml de ceai pe zi, in total

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

aelita imi spuneai de vitamine, pentru starea mea de somnolenta...

eu am renuntat de saptamana asta la ele...pana acum am tot luat, daca nu zilnic, macar la 2 zile. si mananc zilnic legume, fructe, lactate...iau si spirulina...la controlul de 6 saptamani mi-a dat sa imi fac analizele de sange si nu aveam lipsa de fier, eram chiar in limite normale...acuma nu mai stiu

nu stiu daca e oboseala acumulata (eu de cand s-a nascut Andrei nu cred ca dorm 8 ore cumulate, in general tot cate 6...), ori ceva carente in organism...in dupa-amiaza am furat langa andrei jumate de ora de somn si acum sunt mai in forma, stau si pazesc copilul pana adoarme profund sa il mut in patut

9 iunie 2010

Mergi la inceput

andreea imi pare rau de bebe filip sa se faca repede bine

ii dai ceva? oscilococcinum? noua asa ne-a zis cand il luase putin raceala pe andrei, in prima zi, 3 capacele, apoi pana la 7 zile, cate un capacel pe zi, cu jumate de ora inainte sau dupa masa...cu sinupret ai mai incercat?

de aspirator...eu stiu ca nu e bine sa ii pui asa de multe ori pe zi, de maxim 2 ori stiam eu atunci cand avea mucisori, eu ii puneam ser mai des (cate 2 ml in fiecare nara, asa ne-a zis pediatra), si daca stranuta ieseau muculetii afara...sau mai bagam pompita cand nu ieseau...dar aspiratorul dimineata si seara, atat

sanatate multa

vad ca monopolizez forumul

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nici al meu nu doarme... Astept cuminte, cu el in fisher... Azi a papat tot la 2 ore, si eu ii dau numai un san la o masa... Nu mi s-au intarit/umplut de tot azi, dar se pare ca tot a fost ceva, ca pare multumit... L-am lasat in fisher, in timp ce eu si sotu ne jucam un tenis la Wii.. E singura miscare pe care o pot face... Asteptam sa doarma, desi e inca foarte activ...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

la mine a adormit in fisher, problema e ca a adormit repede, cat inca nu a apucat sa fie extrem de obosit si marait...asta pentru ca l-a adormit mami

acum l-am pus in patut, tot se zbatea acolo, l-am mai mangaiat, l-am tinut de manute...sper sa adoarma sa nu se mai trezeasca decat pentru papa la 2 noaptea si sa doarma pana dimineata...desi la cat se foieste, slabe sperante de obicei seara cand adormea nu misca in front

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

andreea imi pare rau de bebe filip sa se faca repede bine

ii dai ceva? oscilococcinum? noua asa ne-a zis cand il luase putin raceala pe andrei, in prima zi, 3 capacele, apoi pana la 7 zile, cate un capacel pe zi, cu jumate de ora inainte sau dupa masa...cu sinupret ai mai incercat?

de aspirator...eu stiu ca nu e bine sa ii pui asa de multe ori pe zi, de maxim 2 ori stiam eu atunci cand avea mucisori, eu ii puneam ser mai des (cate 2 ml in fiecare nara, asa ne-a zis pediatra), si daca stranuta ieseau muculetii afara...sau mai bagam pompita cand nu ieseau...dar aspiratorul dimineata si seara, atat

sanatate multa

vad ca monopolizez forumul

9 iunie 2010

draga mea......i-am pus laptic in nasuc, apoi dupa ce stranuta il aspiram... stiu ca nu e f bine sa-l aspir des, dar alta solutie n-am...risc sa se enerveze, sa se agite ca nu paote respira bine si sa nu doarma... acum, dupa ce l-am aspirat, doarme linistit..sa vedem pana cand... daca maine e tot asa ii dau oscillo...abia maine ajung la Cluj, suntem la bunici acum...nici afara nu l-am scos, ieri a fost vant puternic, azi am zis ca mai bine il tin in casa...uff...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara si de la mine

multumim pentru urari. Am ajuns la 2 lunite. Uf! Greu greu
Acum am citit aceste 2 capitole. Ieri am suferit groaznic de depresie, rau de tot, cu plans in hohote. Cateodata ma simt depasita de situatie. Nu din cauza fetii neaparat, ca e un bebe tare cuminte, ci asa cu totul: neamurile proaste, catelul meu chinuit (mi se rupe imina de ea!), mizeria din casa, munca. Si daca mai am si o noapte nedormita, e reteta perfecta pentru dezastru.

La prima partida de pe mine m-a durut rau, si acum inca mai doare dar mai putin; in principiu e suportabila senzatia.

andreea, medicul de la ORL a zis ca poti folosi batistuta de cate ori e nevoie, pediatrul doar de maxim 3 ori pe zi. Cert e ambii au spus sa folosesc cat mai mult ser. Imi pare rau ca aveti probleme de sanatate.

In ultimele 2 seri mi-a adormit copila la 9,30 - baita o facem la 8. Se trezeste insa mai devreme; in loc de 4 la 3, asa ca mai bagam o masa in plus dimineata, mai degraba o gustarica la 7. Noi ne-am cam reglat mesele: la 3, 7, 9, 12, 5, 9 cu mici variatii. Cateodata cand luam masa de noapte la 4 nu mai mancam la 7 si 9, ci luam o masa pe la 8.

Va

A! inca ceva. Eu vorbesc ca o moara stricata cand e fata treaza, ca asa mi-au spus pediatrii sa vorbesc in permanenta cu ea. Sa o vedeti voi cum incearca sa vorbeasca. Cum isi misca buzele si intinde gatul doar ca nu ies cuvinte; e mortala. Si cand e nervoasa ii ies niste gangureli mai legate (nu stiu cum sa zic). Mai nou a descoperit ca are limba; o tine tot pe afara.

Gata! Acum chiar ma retrag.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Andreea, Oana si cine mai zicea...pai mai fetelor voi n-ti trecut inca la treaba? ca ati nascut inaintea mea... Nici eu n-aveam cheful de pe lume sa zic...dar al meu desi nu zicea nik, ma pisca intruna, imbratisa etc ( stiti voi cum) si am zis ca decat invinetita...mai bine

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

eu inca nu ...nici chef n-am, nici tragere de inima...Matei doarme mai mult intre noi 2...mai aman 1-2 saptamani

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu tocmai scriam ca nici la control n-am ajuns...nici chef n-am...

apropo, voi ce contraceptie folositi?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

nici un fel de...suntem pe liber

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

esti o curajoasa

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Noi in perioadele de veghe avem program de vorbit, suzetit, cantat, ascultat muzica. Ii pun cutiuta muzicala si ii cant si eu peste vocile lor, sau muzica clasica (am un mix de valsuri de o ora). Incerc sa dau de melodiile cu delfinasi de care povestiti ca nu le-am salvat.

Acum suntem in febra pregatirilor pt botez, pe 17 e. Am reusit sa printam invitatiile, au iesit super!

Voi ce cadouri ati luat pt nasi?
Ati avut marturii?
Noi cu ce trebuie sa ne ocupam la botez?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

foarte faine
spune-mi unde le-ati comandat si cat au costat? si noi vrem ceva tot in genul asta...

marturii noi am ales biberoane cu bombonele inauntru
http://www.cadoultau.ro/product_info.php/products_id/3507

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput