Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani sarbatoritilor e azi!

BERE- eu o beau de placere, insa ma bucur ca ajuta si la lactatie
Bavaria beau si eu, am mereu baxul in frigider

Azi am fost la controlul de o luna si bblina noastra a luat 1.4 kg aprox (are 4350g de la 2950g) si a crescut cu 7 cm (are 55 cm de la 48 cm).
Ne-a zis ca ea crede ca mai are inca icter si sa ii facem analiza la sange, asa ca maine mergem sa o intepam
Si buricelul inca supureaza si are infectie. Voi ati avut vreuna problema asta?

VOMA/ REGURGITAT - a mea regurgiteaza cam dupa fiecare masa. O tin in brate 15 minute, iese aerul, dar daca o pun jos imediat regurgiteaza. Azi a vomat si a mea in jet.

Atentie si la puseele de crestere. Alaltaieri a mancat fff des. Am iesit la plimbare sa o mai pacalesc cu somnicul sa nu manance chiar continuu si cand ne-am intors a supt o ora non stop, dar mancat, nu suzetit.

Si eu zic ca e inventie buna suzeta. Am invatat-o dupa ce m-a suzetit intr-o zi din ora in ora!

ALINA, superbe pozele de la botez. Pitica ta e o dulceata!

Eu am trimis invitatie pt a vedea pozele bebelinei mele pe contul de iul.aug pe data de 24 aug.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Noi in perioadele de veghe avem program de vorbit, suzetit, cantat, ascultat muzica. Ii pun cutiuta muzicala si ii cant si eu peste vocile lor, sau muzica clasica (am un mix de valsuri de o ora). Incerc sa dau de melodiile cu delfinasi de care povestiti ca nu le-am salvat.

Acum suntem in febra pregatirilor pt botez, pe 17 e. Am reusit sa printam invitatiile, au iesit super!

Voi ce cadouri ati luat pt nasi?
Ati avut marturii?
Noi cu ce trebuie sa ne ocupam la botez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
ti-au zis sa ii dai si D3 in plus ?
protovitul asta tot un D era,nu?
mai devreme l-am cumparat si eu ,cand am iesit cu ei,si mi-a zis farmacistul ca in prospect scrie 10 picaturi,deci am inteles bine cand a zis pediatrul de 12.
la tine nu e putin?sau se tine cont si de celelalte 3?
sau la voi se dau mai putine pt ca aveti mai mult soare?

protovit contine urmatoarele vitamine: A, B1, B2, PP, B6, H, C, D si alte componente aditionale... mie asa mi-a scris pe biletul de iesire din spital, asa-i dau...

Citat:
Daca vad ca se imputineaza,trec si eu la bere,desi nu imi place gustul deloc,nu stiu cum as bea o cutie de-aia intreaga cum facea sora-mea...

mie nu mi-a placut niciodat berea, incearca insa shandy, e cu lamaie si nu e 0,00 are 0,9 alcool dar la o sticla de 0,25 ml...

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Michelle, super bine a crescut Bianca. Cu ce ii dai la buric?
Astia aici leaga buricul cu el insusi si cade foarte greu. Iulie cred ca la 2 saptamani i-a cazut si nu-mi place deloc cum arata. In Ro stiu ca pun clestisor, alta viata.
Eu i-am dat cu baneocin pudra si tot a cazut greu.
Nu cumva sa fie din cauza stafilococului la voi infectia. Cred ca se poate lua proba din buric.
Nasol ca trebuie intepata pentru bilirubina. Aici se pune un cititor pe fruntea lui bb. Arata ca un stilou, nu stiu cum functioneaza dar e bine ca nu inteapa copilul.

Marturii nu am luat la botezuri dar acum asa e moda. Nasilor le-am luat o icoana deosebita la fiecare botez si ceva electrocasnic, ce stiam ca nu au.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Racusor, spune-mi si mie cum dai tu Lass Baby...stiu ca ai spus de nenumarate ori dar eu nu am retinut.

Multumesc anticipat!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

dimineata si seara, cu seringa, cate 3 ml

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Otilia, era prins cu ceva din plastic..
I-am dat cu spirt si banocin budra.. si acum ii mai dau.
Maine luam proba si de la buric sa vedem daca e stafilococul.

Mergi la inceput

otilia si aici la privat exista "stiloul" ala de care zici, nu le ia sange...acuma la stat nu stiu cum e

rodica si voua v-a dat vitamine, si noua...banuiesc pentru ca era prematur si avea icter fiziologic mai pronuntat si sa le dea pofta de mancare, cand ei erau asa somnorosi de la icter...noi am luat numa pana la o luna, ca devenisem prea mancaciosi cred ca de asta au luat si Andrei si Isa asa bine in greutate

Michelle foarte frumoase invitatiile

noi le-am luat la nasi un set de pahare de vin cu o sticla de vin si ceva pentru masa...nu stiu exact ce ca sotul s-a ocupat si ceva pentru cel mic, desigur, ca si el era nasic mic

Alina bine ai revenit ! foarte frumoase pozele! sa va traiasca micuta crestina

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA bineinteles ca trebuie sa dai cum ti-a zis medicul,doar eram curioasa de ce sunt diferente de la o zona la alta,posibil sa fie din cauza soarelui.
mie nu mi-au zis si de D3,iar nu stiu de ce.
ma gandesc,daca au zis ca ,dupastatistici,s-au descoperit carente de vitamine,si au ajuns la concluzia sa urce doza,inseamna ca celorlalti copii le-am dat prea putin.Sofiei i-am dat dupa medic,6 picari in 2007.si intr-adevar,la 1 an jumate ,dupa ceva boala s-a anemiat f repede..Lui Andres i-am dat dupa prospect 10 picaturi si vad ca bine am facut.ca acum sa se recomande 12..

Otilia si aici se leaga cu cleste,a cazut la toti 3 la 4 zile.

Mergi la inceput

bag si eu o bere fara alcool daca tot ziceti ca face minuni, sa nu faca si la kilogramele mele care nu dau inapoi sau la burtoaie

bebe motaie in fisher, inca nu a adormit destul de profund sa il pun in patut, sper sa nu se mai trezeasca, ca a adormit la 9 jumate am avut o incercare de a-l pune in patut, dar facuse ochii mari, asa ca stau langa el, cu laptopul in brate, el in leagan, linistit...

tocmai am citit azi ca atunci cand sunt obositi, copilasii adorm greu si le trebuie liniste....si de asta plang...

si ca uneori dupa ce papa au multe gazute pe care nu le pot elimina, nu neaparat colici, desi tot isi strang piciorusele ca ii doare burtica...dar dupa ce elimina gazutele, gata, sunt fericiti la noi chiar asa se intampla de multe ori...incepe sa planga in patut, il iau in brate, scoate gazutele, si gata, pot sa il pun la loc

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!Am revenit si noi pe platoul de filmare.Va poftesc la un pahar de laptic cu eugenii(nu mai mancasem de multtttt timp) si chips-uri

Am fost la medic si toate sunt ok.Vaccinul BGC este facuta insa nu intelege nici el de ce nu a copt.Banuieste ca fiind strain nu are aceleasi efecte ca cel romanesc.Insa

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput