Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

eu tocmai scriam ca nici la control n-am ajuns...nici chef n-am...

apropo, voi ce contraceptie folositi?

mie mi se pare atat de mult cand va aud povestind de luni de zile fara activitate... noi n-am mai apucat ca s-a grabit isa sa vina, dar pana cu o saptamana inainte nu am considerat ca e anormal. si acum n-am fost nici la control la 6, nici la 8 nici la 10 sapt si nici n-o sa merg, dr de familie mi-a spus sa rez la analizele de sange si urina sunt perfecte, la gine o sa merg peste o luna sa-mi puna steriletul. dar cum m-am simtit bine si in stare... am trecut la treaba. singura noastra problema e ca mai mereu se trezeste isabela cand ne e lumea mai draga. s-o lasam sa planga nici nu ne lasa inima, si oricum ar aparea val-vartej cealalta sa vada de ce plange sora-sa... om fi asa galagiosi de o trezim?!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor nu v-am zis ultima bomba: se pare ca soacra mea cea "scumpa si prea mult iubita" regreta mult cuvintele urate si blestemele si vrea cu ardoare sa isi cunoasca nepotu.
M-am gandit sa scot o poza la imprimanta cu bebe sa ii trimit prin posta .Poate de Craciun o felicitare cu el

eu, sincer, m-as mira sa se fi schimbat chiar asa. nu cumva sa caute un alt mod de a va face rau...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BAIA ca sa le placa,verificati gradele ,sa nu fie fierbinte(fierbinte pt ei,chiar daca pt noi pare rece)
eu la Sofia bagam termometrul in apa(din ala de apa) de fiecare data.
acum o potriveste tati dupa mana,ca are experienta,dar atunci niciodata nu faceam dupa mana.
luat copilul in doua maini si bagat usor in apa,cu funduletul,cu spatele,in timp ce se balanseaza stanga dreapta si abia atinsa apa si usor usor lasat mai in jos.
daca plang un pic,in general,cand se obisnuiesc cu temperatura,tac.

vedeti cate grade aveti la apa.

eu imi amintesc cu groaza cum ne facea bunica baie cu apa cat mai fierbinte.zicea ca asa se face baia !ieseam ca racii.si urlam la spalatul pe cap ca ardea!

Mergi la inceput

BtZ OVI super daca ai reusit cu suzeta,ca nu era normal sa stea asa la tzitzi cu orele,nu e odihnitor nici pt mama nici pt bebe,si ambii trebuie sa va ingrijiti acum.
de soacra,nu stiu ce sa zic..cat de sincera poate sa fie...oricum ,asteapta sa mai iesi din perioada asta de inceput cu bebe si stres,nu prea e momentul acum pt tine de incercari si mari impacari,ca sa nu iti dea iar vreo neplacere ...sa te mai pui tu pe picioare,poti chiar sa ii spui daca ai ocazia la telefon ca vrei sa va reveniti un pic,sa te gandesti la tot ce s-a intamplat si sa dai de-o parte si apoi mai vedeti...

BAMBO si eu am fost cu toti trei azi in parc
bebe a supt si a dormit,cei mari s-au jucat singurei ca nu era nimeni in parc.

uit mereu sa zic,intreba cineva daca sa astepte controlul ginecologic la care sa ii spuna daca e ok pt sex
aici mi-au spus la iesirea din spital,ca trebuie sa asteptam 6 saptamani.
aici se face un control in prima saptamana dupa nastere,dar asa pe deasupra..mai mult sa verifice firele.apoi nu mai e nici un control ,pana la 6 luni,la Papanicolau.deci ar fi imposibil sa imi dea cineva verde la sex si raman cu singura recomandare de 6 saptamani.
normal ca daca vedeti ca aveti probleme,mergeti la control.cele 6 sapt sunt in caz ca nu vi se intampla nimic intre timp.

Mergi la inceput

BAMBO de ce a durat asa mult buricul?la noi la 4 zile la toti trei a cazut.

da,decalotarea la baita..defapt dat un pic spre spate,ca sa se spele bine acolo..ca altfel se aduna secretii si face infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

la ctrl de 6 sapt mie mi-a facut si eco, sa vada dc nu cumva au ramas ceva resturi in uter. oricum, am inteles ca apar hemoragii masive dc ramane vreun rest de placenta sua stiu eu ce.

mai, m-0ati innebunit cu berea. azi testez si eu, ca bb meu de-abia a avut ce lipai la ora 6, dupa mai bine de 3 ore de pauza. e drept ca nici ceiauri nu am mai facut de vreo spatamana.

cris, ce bere mai buna ai gasit tu? maine ajung si eu in cora si acolo sunt specialitati :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:

daca vigantol e vit D3, noua ne-a prescris cate 3 picaturi/zi, poate ca ptr prematuri, cum zicea racusor...

gata, delfinariu, noapte buna va doresc, merg la somnic, dimineata ma trezesc mai devreme sa merg la scoala mariei sa vad ce mai e pe-acolo, de ce o sa am nevoie

_

Rodica,ce dai tu,Protovit?

parca si in Ro se dadeau mai multe picaturi?

aici se dadeau 6,si acum au zis ca se vor da mai mult pt ca s-au descoperit carente de vit D la copii .si au zis ca se vor da 12 parca..o sa mai intreb farmacistul,ca inca nu le-am luat.

protovit ii dau 5 pic de 2 ori/zi si vit D3 3 pic o data/zi

_

ti-au zis sa ii dai si D3 in plus ?
protovitul asta tot un D era,nu?
mai devreme l-am cumparat si eu ,cand am iesit cu ei,si mi-a zis farmacistul ca in prospect scrie 10 picaturi,deci am inteles bine cand a zis pediatrul de 12.
la tine nue putin?sau se tine cont si de celelalte 3?
sau la voi se dau mai putine pt ca aveti mai mult soare?

ALINA2005-Bine ai revenit!frumoase poze!sunteti tare frumosi,si semanati toti trei!!costumatia de botez e superb,ca de printesa!ce mare e !

RODICA ma faci sa rad cu nasa ta,cu locul de alaptat si ca a ñluat bebe laptele e ca aia de 50 de ani care nu se punea in locul de alaptat (al lui BtZ OVI? )ca ii vine si ei laptele
cum naiba sa creada asa ceva in secolul asta??
nu mai zic ca mamele pierd saracele laptele,in schimb fac alea de 50 de ani si bebelusii ?
e hormonal si la ei,dar e vorba de hormonii lor,nu ai mamei.
se nasc cu lichid si in scrot,mititeii,ca multi zic "vaai,ce c.. mari are,seamana cu ta-su"hahaaaa am mai auzittt !!!!!! asa bucurosi !hahaa
dar apoi se micsoreaza.
si pasaricile sunt ca gogosile de umflate
cum,ma,sa dea cu sare,nasa ta,ce avea in cap??banuiesc ca au invatat-o babele,bunici,soacre...ca dupa ele omoram copiii,zau! bine ca nu am nici o baba prin preajma

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Apropo de productia de lapte! De vreo saptamana am inceput sa beau in fiecare zi bere (fara alcool - bergenbier) si am productie de mama mama. Bogdan trebe sa dea doar un pic cu limba si incepe jetul. Vreo 20 de sec sta doar cu gura cascata sa ii curga direc si apoi incepe sa traga el. De fiecare data se inneaca, pt ca este un haplea. Incercati si berea, la mine functioneaza.

la mine e a treia zi in care am probat zilnic cate o bere fara alcool cu gust de lamaie (ca altfel n-as putea-o bea...) si n-am zis nimic pana nu ma conving de rezultate. oricum luam inainte drojdie de bere pastile. e cam asa cum zice sorina, am avut surpriza ca isabela s-a inecat la primele inghitituri, si-a scos tzitzi din gurita si curgea efectiv pe ea. dar tot nu se satura, nici de la amandoi sanii, asa ca perseverez si cu metoda asta... poate iese bine

_

eu v-am spus de mult ,sora mea patea asa,nu prea avea lapte la inceput si a inceput sa bea o bere FARA ALCOOL pe zi,si spunea ca imediat simtea cum se incarcau(eu stiu cum se incarca sanii asa fara bere) si incepeau sa curga.
eu pana acum nu am avut nevoie,ca la mine curg si daca beau apa .
dar cum in ultimele zile nu a mai supt bebe cum trebuie,si nici in greutate nu a mai luat ca la inceput,sanii au scazut,mi-o placea mie ca nu ma mai dor,dar mi-e sa nu cadem in extrema cealalta,ca daca suge putin nici ei nu mai produc...Daca vad ca se imputineaza,trec si eu la bere,desi nu imi place gustul deloc,nu stiu cum as bea o cutie de-aia intreaga cum facea sora-mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, berea mea e Bavaria fara alcool. Este cu gust de mere - care imi place mie, si cu gust de piersici- inca nu am incercat.. Si este si simpla, fara alcool, dar aia nu prea merge pe gat in jos...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
Mamici de baietei cuculetul il decalotati doar la baita? eu eram obisnuita cu pasarica

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

La noi sotul se ocupa in fiecare seara, la baita. Intai il decaloteaza apoi il spala cu apa si gel de dus

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Andreea, Oana si cine mai zicea...pai mai fetelor voi n-ti trecut inca la treaba? ca ati nascut inaintea mea... Nici eu n-aveam cheful de pe lume sa zic...dar al meu desi nu zicea nik, ma pisca intruna, imbratisa etc ( stiti voi cum) si am zis ca decat invinetita...mai bine

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

eu inca nu ...nici chef n-am, nici tragere de inima...Matei doarme mai mult intre noi 2...mai aman 1-2 saptamani

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu tocmai scriam ca nici la control n-am ajuns...nici chef n-am...

apropo, voi ce contraceptie folositi?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Cea mai sigura, abstinenta
Si-apai duminica imi pleaca sotul. Pana ne vedem sper sa fiu ori pe pastile ori cu sterilet.
Alte idei aveti? Plasturi, injectii? Ca la o laparoscopie pentru legat trompe nu m-as duce cat alaptez.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput