Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Incep si eu sa o iau razna.
2 zile nu i-am dat piept, m-am muls si copilul meu a fost f bine, cum zicea si Carmen jucaus, fara dureri, fara nimic.
Aseara, l-am pus la san si azi noapte la fel. Pe la 1 a inceput chinul. Gemete, parturi, plansete...de toate. Azi dimineata i-am dat tot san, si mi-a continuta tot asa , bietul de el.
La 11 acum i-am dat LP sa vada daca se calmeaza.
Azi ma duc la 2 pediatri si la ginecolog, sa vad ce e cu mancarimea de maini si de picioare, daca e alergie si daca afecteaza laptele.

Of, Paula, sper sa fie doar o coincidenta... Ca de nu, o iau si eu pe aratura, si trec pe lapte praf- daca asa as sti ca ii e mai bine, ca nu se chinuie cu parturile, si cu stomacelul... Sa ne tii la curent. sa fie bine.

Fetelor,multa rabdare,nu cedati,va inteleg ca asa ziceam si eu cu Sofia,cand ii daeam completare dormea bine,la san era razboi,3 luni...dar trece,unii se chinuie mai mult cu suptul asta,dar apoi se merita .inceputul e greu.si eu vroiam sa nu mai dau,apoi incercam iar..Si la Andres am avut un moment si am zis:daca si cu al doilea e la fel,eu nu mai rezist,il trec pe lapte praf din spital! dar ziceam si apoi mai ceream sfatul fetelor de la odisee,si datorita lor nu am renuntat la niciunul.la Sofia a fost chin!!! plangeam dimineata cu ea in brate ca nu mai puteam de oboseala! abia daca dormeam 2 sau 3 ore dar nu dint-o lovitura,ci asa impartite o ora acum,o ora spre dimineata,de mai rau ma capiam.cred ca primele 4 ore legate au fost dupa 4 luni.am zis ca sunt buna de sapa dupa asa somn !!!
Multa rabdare si nu cedati !!!unii copii intarzie mult pana isi regleaza stomacelul.e chinuitor,stiu,dar apoi se merita sa ii vedeti cum sug linistiti la sanul vostru poate pana la un an !
si pana la urma ,daca nu se poate si nu se poate,incercati sa nu fiti stresate,nici sa va simtiti vinovate,pana la urma faceti tot ce puteti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

FETELOR TOCMAI AM VAZUT CEVA CE M=A SPERIAT.ACUM 5 MINUTE ERAM IN PAT CU PAUL SI II DADEAM SA PAPE.ASTAZI L-AM IMBRACAT INTR-UN BODY MAI LEJER SI CUM STATEA EL SA PAPE EU VAZANDU-I TITA AM VRUT SA MA JOC CU EL.L-AM STRANS UN PIC DE SFARC SI A IESIT ASA UN LICHID ALBICIOS,CA ATUNCI CAND STRANG DE SFARCUL MEU SI IESE LAPTIC.AM VERIFICAT IARASI SI IESE SI DIN CELALALT SFARC.AM PUS SI POZA CU SUBSTANTA ALBICIOASA.OARE CE SA FIE?NU STIU CE SA CRED.

E NORMAL ! au si tzitzi umflate,si testiculele,sunt pline de lichid,de aceea sunt si ele marite,se retrag in timp.nu umbla la tzitzi si nu le mai strange,e normal sa aiba lichid,trebuia sa iti fi zis pediatrul la control.nu te speria!

Mergi la inceput

tina,aoleu,maiesti in stare de examene???Bafta !!

Pufescu-poate reusesti sa ii dai sa suga cu protectoare din alea de silicon.cu pompa nu o sa faci fatza multe luni,ca strica productia,nu e ca suptul .iar el nu invata niciodata sa suga.cand mai trec ranile,incearca sa il mai pui.
altfel prinde drag de biberon si la revedere.

CRISPO si la mine a vomitat,tot asa ca era agitat si in loc sa il las eu am zis ca ii e foame,a supt repede ,in loc sa il tin ridicat sa ii scot aerul...Daca vomita doar o data nu e nimic.
Si Sofia vomita din cand in cand .la ea,pt ca se repeta,ii dadeam o perioada un lapte praf special antivomitare,completare dupa supt.dar la voi poate fi cum ai explicat,ca a mancat cand defapt trebuia sa scoata aerul,si asa i-a produs voma.

Bratafel-or sa mai aiba perioade asa de "nemancare",apoi zilele urmatoare o sa iti rupa sanii!

RODICA,scrie-mi in detaliu,pe mail,problema cu alocatia ,ce si cum,ca poate e vreo neregula si o descoperim impreuna,ca eu aici nu prea am incredere in ce spun ei,si eu am avut probleme cu ei,ca mint cu nerusinare(sau nu or sti legile) si trebuia sa le spun cum e legea,ca ei incercau tot felul de minciunele,tot sa nu iei bani.
am auzit la cineva care nu a luat nici banii de la nastere,ca i-au spus ca nu a muncit,iar aia se dau indiferent daca munceste sau nu,doar in functie de rezidenta,dar daca nu ii soliciti nu ti-i baga nimeni in buzunar,si bietele femei pleaca de acolo ,daca nu stiu...
si mi-e sa nu fie si la tine vreo neregula din partea lor.

Larissa-

Citat:
am dormit toata noaptea imbratisati
Bravo!
si voi cu febra?si Andres e cu febra de 3 nopti,si nu am descoperit ce are.
hehe ti-a si vazut "rochia" noua
Citat:
si am zis ca decat invinetita...mai bine

hahaha

RACUSOR
-vitamine si fier mai iei? daca nu,baga la fel ca in sarcina,ca acum cu laptele,hemoragia de dupa nastere,nasterea in sine,esti in recuperare dar depui mai mult efort ca oricand ,e nevoie! moleseala,oboseala,e semn ca ai nevoie de ceva fier,care se pierde acum mult,mai mult decat in sarcina,trebuie sa ai grija ca apoi incepe si caderea parului,neaparat ingrijeste-te,daca nu poti sa dormi mai mult(desi trebuie sa ceri cuiva sa iasa cu copilul si tu sa dormi ,sa il aduca la supt),macar vezi ce mananci,baga ce are fier,fructe,legume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Buna fetele!!!

multumim de urari si pt toate sfaturile si incurajarile date

Crispo si eu ma plangeam acum 2 saptamani de vomat cu jet, de atunci nu i sa mai intamplat deloc,dar a vomat intr-o zi de 3 ori dupa care gata sia revenit.

Larisa chiar am asteptat sa povestetsi cum a fost.
am si eu o intrebare...oare cat sa astept pana sa incep si eu activitatea ca la doctor oricum nu ajung la 6 saptamani ca ma duc in tara si pana ma intorc fac 9 deja si nu cred ca sta al meu st dupa mine si nici eutrebuie neapart sa astept sa imi dea verde doctorita?sau daca ma simt eu in stare pot face??

Larissa daca nu am molifta facuta e pacat sa incep activitatea?trebuie sa astept pana la botez?

noi am iesit ieri la plimbare,i-am mai cumparat cateva body-uri cu manecuta lunga si pantalonasi mai grosuti ca de ma duc acasa si e asa frig cum povestiti ,si mai ales ca o sa stau la curte sa nu imi raceasca gagica.

acum suntem iesite iar,am venit cu sotul la restaurant sa pap si eu ceva bun si caldca acasa nu e timp de facut si asa doarme si fata mea mai bine si nu imi mai scoate peri albi

fetelor cu alimentatia,oricat am spus ca imi voi face curaj si voi manca de toate ca ea tot are colici parca imi e teama,si asa saracuta plange si face urat mie frica sa nu faca si mai tare si sa nu mai apuc sa dorm deloc noaptea

fata mea cica are acneea bebelusului,cand am fost luni la control am intrebat si de bubitele de pe fata si asta a fost raspunsul,dar pe langa acnee mai are si alte bubite micute si dese dar f mici si nu au alb inauntru ci parca is transparente mai ales pe frunte si de transpirat nu transpira...cu creme nu o dau,o spal numai cu ceai de musetel,si la sprancene a facut si cojita de la bubite e ca si cum ar avea avea putina zeama in ele si se usuca dupa si ramane ca o cojita....oare sa ma duc la un dermatolog cand ma duc in tara sau e ceva normal la bebelusi??

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

La multe lunite sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi,papcisoi si cumintei foc

Mergi la inceput

Mycia-e ceva normal cu bubitele,pana pe la vreo 3 luni dispar unele,apar altele(nu toti au,unii au norocul sa fie foarte curati).Ai mei au avut toti Cu cat te duci la dermatologi in Ro,or sa iti dea tot felul de creme,cu unele trec,dar bine nu le fac,pt ca e normal ce li se intampla,e problema doar de estetica dar f multi bebelusi au si cu rabdare dispar.eu nici musetel nu le dadeam,stiu ca nu e bun chiar la orice,mai ales la infectii.preferam serul fiziologic,pt spalarea dimineata,si seara baita .crema poti da de hidratare,ce ai tu pt bebei,dar nu crema de farmacie gen medicament,ca nu e boala.
e o dermatita a bebelului,care trece.Andres a avut la un moment dat 3 feluri de dermatite pe fatza,in acelasi timp,mi le-a numit pediatrul dar nu mai stiu ..,si doar crema hidratanta.au trecut dupa o perioada de du-te vino..
stai linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, pls help. A dormit copilul binisor azi noapte, spre dimineata era agitat, i-am dat sa pape, tragea foarte agitat, dadea din maini si din picioare, asa ca i-am scos sanul din gura si am asteptat sa vad ce face. A stat un minut linistit, dupa care a tras o voma cu jet, de zici ca era furtun, mi-a udat sutienul tricoul, cearsaful. Era si laptic proaspat si un pic branzit... Dar mult, jet puternic... Asa de tare m-am speriat. Ati mai patit careva asa? Sau stiti cev alegat de asta? Pls help o mamica speriata...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

si eu am patit la fel azi dimineata ....doar ca Matei nu era agitat deloc...el papa in fiecare zi la 8 iar azi am intarziat pana la 9 si a mancat cu pofta...iar cand s-a oprit a vomat laptic proaspat intr-un jet puternic si aproape tot ce mancase....de a tebuit sa il schimb de pantaloni si body...plus paturica pe care statea

chiar m-am gandit la ce a scris Eladea ieri ...asta ce a fost ca lapticul nu era branzit dar cantitatea a fost mult mai mare decat la regurgitare

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

FETELOR TOCMAI AM VAZUT CEVA CE M=A SPERIAT.ACUM 5 MINUTE ERAM IN PAT CU PAUL SI II DADEAM SA PAPE.ASTAZI L-AM IMBRACAT INTR-UN BODY MAI LEJER SI CUM STATEA EL SA PAPE EU VAZANDU-I TITA AM VRUT SA MA JOC CU EL.L-AM STRANS UN PIC DE SFARC SI A IESIT ASA UN LICHID ALBICIOS,CA ATUNCI CAND STRANG DE SFARCUL MEU SI IESE LAPTIC.AM VERIFICAT IARASI SI IESE SI DIN CELALALT SFARC.AM PUS SI POZA CU SUBSTANTA ALBICIOASA.OARE CE SA FIE?NU STIU CE SA CRED.

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

nu il mai strange ca ii faci rau...e criza genitala si fetitele si baieteii o fac.
- la baietei se manifesta prin scrot marit si e posibil cu zona din jurul pieptului putin marita si sensibila+lichidul pe care l-ai descris!
- la fetite se manifesta prin labiile mari marite la fel ca la baietei zona pieptului iar in unele cazuri pot aparea si sangerari genitale.

btz_ovi
te rog frumos incearca sa te mai linistesti ca din ce citesc tu esti ff stresata si crede-ma nu iti face bine nici tie nici lui bb si in plus pierzi ce e frumos din aceasta perioaba de bebelineala!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Aelita multumesc multinseamna ca nu e de mers la doctor.deci tu recomanzi sa nu o mai spal cu ceai de musetel??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Apropo de productia de lapte! De vreo saptamana am inceput sa beau in fiecare zi bere (fara alcool - bergenbier) si am productie de mama mama. Bogdan trebe sa dea doar un pic cu limba si incepe jetul. Vreo 20 de sec sta doar cu gura cascata sa ii curga direc si apoi incepe sa traga el. De fiecare data se inneaca, pt ca este un haplea. Incercati si berea, la mine functioneaza.

Iar in leg cu ce mancam eu pap orice fruct si leguma care imi pofteste inimioara. Prefer sa pap fructe si legume decat sa iau pastile pt vit necesara. Iar baiatul meu in aproape 8 sapt a plans de 2 ori din auza colicilor pe la 3 sapt. El plange doar de foame si cateodata cand sa cinuie sa faca kk. Am ascultat sfatul de la Racusor si i-am cumparat Lass Baby. Foarte bun si functioneaza. I-am dat doar 2 zile si o sapt nu am mai avut pt. De azi cred ca o sa incep sa-i dau in fiecare zi o perioada ca sa-i reglez tranzitul.
Va pe toate!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput