FIV Dr. ALBU DRAGOS 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

aristica multam mult de informatii.eu mai scap si niste cascaval si branzica ca sunt moarta dupa ele.ieri mi-am luat oua de prepelitza si o sa-mi fac o omletica azi din ele.peste mancam numai somon, ce naiba traiasca criza.mazarea stiu ca e indicata ca am citit pe endo-rezolved.com.in rest iau homeopatele care mi le-a dat dr white.

stai linistita in patutz , ia niste no spa pentru balonare si dureri.
cand vb cu doctorul sa stabilesti cati puneti ?
mami te ajung repede din urma

fetele o sa fim pe banda rulanta la Dr White

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Aristica, trebuie sa se prinda! Ce fac nazdravanii, ai aflat ceva despre ei?

Haideti fetele, care ati trecut prin asa ceva cu incurajari ptr "batranica" noastra, ca ne baga in sperieti pe noi cele care urmam.

si Bafta tuturor celor care sunt in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Nu pot sa iau Nospa, ca-s alergica la el. N-am fost sunata sa vad cati embrioni avem, dar am vobit de la inceput cu doctorul sa bagam maxim 3. Planul meu "ideal" este 3 de grad 1 la marsupiu si 2 de grad 1 congelati...desigur, sotul meu era mandru din cale-afara aseara si zicea ca vom avea 7 embrioni...eu n-am vrut sa-l dezamagesc, asa ca l-am lasat sa se bucure...si sa ma frece pe burta, spate, coapse, ca astea ma dureau cel mai tare.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

babo, ce te bat
ia mama un nurofen daca te doare tare si nu poti lua nospa
primele 2 punctii au fost dureroase
a 3 a fost ok, am avut dureri apoi din cauza hiperstimularii
am suportat orice, numai bb sa iasa

si n cap as fi stat

pupi ari si fi tare

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica raspunul este DA!!!!!

Mergi la inceput

mire, eu te las sa ma bati in modul tau unic si special: cel kinki, cand ma biciui, dar promite sa nu dai la burta, ca zona asta e rezervata pentru maine dimineata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Aristica raspunul este DA!!!!!

O.K. deci asta inseamna ca-i inveti pe prunci cu durerea inca din pantec? Doamne, ce mama sadica voi fi...oricum ma gandeam ca, daca voi avea un baietel am sa-i spun Denis, sa-l strige copiii Denis-Penis, sa se-nvete cu greul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

mire, eu te las sa ma bati in modul tau unic si special: cel kinki, cand ma biciui, dar promite sa nu dai la burta, ca zona asta e rezervata pentru maine dimineata.

dau la funduletz
fi cat poti de relaxata
sa nu te dai cu parfum si sa te pregatesti sa stai 1 ora pe crapa si o ora cu picioarele pe pereti cu 2 paturi sub fund
o sa te sune dupa pranz, asa ne au sunat pe noi

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lasa fata bietul copil! auzi si tu denis -penis
Nu simt embrioni durerile tale, stai calma, stiu o gramada de femei cu dureri dupa punctie,majoritatea cu hiperstimulare, care au ramas gravide, ba chiar cica au sanse mai mari.
Stai in pat azi la caldurica, relax, baga un film siropos si maine vei fi ca noua , sa iti primesti embrionasi norocosi.

Mergi la inceput

Avem 6 embrioni.
Fetelor, m-a mai lasat putin durerea de burta, chiar am stat cam 10 minute pe burta, apoi m-au luat iar crampele si mi-a adus sotul prajituri: cica de maine iar tre' sa fac pe gravida responsabila asa ca nu mai pup dulciuri
Maine la 12 voi face et. Stau vreo 2-3 ore cracita, apoi acasica, tot cracita, dar la mine-n dormitor.

Am vorbit cu Andreea-asistenta de la MMF si a zis ca pot manca dimineata si pot face si dus fierbinte...ca m-am simtit asa de rau, incat nu m-am spalat de ieri si chiar nu vreau sa-i mut doctorasului nasul din loc...nu de alta, dar urmeaza card de "fivoase" dupa mine.

Apropos dulce tot cardul.

Mergi la inceput