FIV Dr. ALBU DRAGOS 9
Raspunsuri - Pagina 11
elenus26 spune:
Ari ai fost closca buna!
Inca un hop si o sa fi mamica...eu asa presimt...miroase a 2 liniute peste 2 saptamani... Pup fata harnica!
LA MULTI ANI MARIILOR!
Pup pe toate fetele!
amacuba spune:
neata fetelor
\la multi ani de Sf Ana!!!!!!!!!!!
Ari bravo fetitza, super cos de outze.Sa fie embrionashii lipiciosi !!!!
Aristico sa-mi dai reteta de imbunatatire a formelor de la sotul.
Tu ai mai luat ceva ca stiu ca aveai si endo.Scuze ca te stresez dar o sa incep si eu sapt viitoare stimularea daca FSH e ok si vreau sa fac totul ca la carte.
Sunt moarta de frica
babyblue, lumi, mire, elenush ce faceti?
lumimar spune:
Buna dimineata fetelor,sa aveti o zi buna
Eu momentan ma indop cu ac,bag ceai de cretisoara si suplimentez cu tratamentul pt mutatii
Pupici
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
mami_vreau spune:
ari felicitari pentru rezultatul de la punctie... buuun! acum asteptamsi ne rugam pentru embrionasii lipiciosi!
baby ai 2 pumni stransi si de la mine! bafta multa!
bafta multa tutror celor in focuri!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
lumimar spune:
Multumim Mami,la fel iti doresc si tie ,bafta multa si embrionasi lipiciosi
Pupi
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
mami_vreau spune:
lumimar multumesc mult!
si tie iti urez multa bafta... mai ai un pic pana la prima injectie! iti tin pumnii!
Laura
aristica spune:
Multam fetelor!
Laura daca nu ma-nsel, tu maine incepi, asa-i? Ramane valabil pariul cu menopurul
amacuba sper sa-ti iasa in limite FSH-ul. Da, eu am si endometrioza. "Meniul" pentru endo e cam acelasi cu al unei gravidute si al unui diabetic tip 2. Sotul meu e diabetic, iar eu sper sa fiu graviduta asa ca-ti dai seama c-a fost usor de tinut. Nu prea ai voie lactate, decat iaurt slab de baut si daca mai gresesti, ai grija sa fie lapte pasteurizat si in cantitati mici. Vinul rosu am inteles ca n-ar dauna foarte grav, daca bei putin si nu zilnic, in rest, nu prea ai voie alcool. Carnea cat mai slaba, pe cat posibil pe gratar si daca poti, curcan, peste si vita. Tre' sa eviti pastele fainoase (spaghete, orez, paine alba, covrigi, merdenele...), deasemenea sa eviti fasolea (mazare, pastai, linte) - astea baloneaza si poti avea dureri destul de puternice. Sa mananci salate si fructe. Poti manca si cereale, dar sa nu exagerezi, adica sunt bune, ca au fibre, dar nu in exces. Cam asta a fost meniul meu si cam asta va fi, ca noi asa mancam in casa (cu unele iesiri pe la Mac, KFC etc.). Pentru endometru am baut ceai de cretisoara si am luat Maca (cea din farmacii, cu capac mov, de circa 130 lei). De fiecare data am crescut endometrul cu Maca, dar niciodata nu s-a prins sarcina...poate de data asta, vom vedea.
Sotul a primit tratament de la Dr. White, asa:
- spermotrend 2/zi (dim si seara)
- maca 2/zi (dim si seara)
- selezin ACE 1/zi (dim)
...la astea am adaugat, cu de la noi putere: Mg+B6 1/zi, Vit. C 500g/zi, spirulina 2/zi, napraznic-cand isi amintea. N-a mai mancat absolut nimic gras sau picant (el adora mancarea picanta) si s-a lasat de circa 6 saptamani de fumat.
lumi parca tu iei AC mai putin timp, nu? Pana cand?
mire pup dulce capra cu trei iezi
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
mami_vreau spune:
dap, aristica! maine incep stimularea! tu tine menopurul la rece ca nu se stie!
amacuba multumesc mult! Bafta si tie!
Laura
aristica spune:
...sa va spun ceva crunt...la prima punctie am avut niste dureri oribile si am crezut ca de data asta le fentez, dar azi-noapte nu mai puteam sa misc piciorul drept de durerea din burta: am zis ca lesin de durere de 2 ori. Am umplut un tampon imens de lichid rozaliu, apoi am eliminat niste "pielite" insangerate, iar durerea insuportabila a fost pe dreapta, unde este endometrioza...ma intreb, daca n-as fi facut laparoscopia, as fi rezistat acestor dureri? Este pentru prima data cand astept sa vina timpul sa iau antibioticul (caci iau 5 zile antibiotice). Sotul meu zice c-am sa fiu droghi forever . Am abdomenul balonat de parca-s gravida in cel putin 5 luni, am inca dureri ca un fel de crampe, merg cocosata ca o baba de 84 de ani si ma intreb: "Se poate prinde o sarcina intr-un organism care resimte durerea in acest fel?"
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA