Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 2

madutza_bra spune:
asa mai fetelor, mai ziceti si voi, ca ma simteam ca un elefant intre caprioare . Io am 1.67 si am plecat de la 69 kg (tot peste 60 se considera, nu?
)
In sarcina trecuta am plecat de la 65 si am pus 18kg din care 10 le-am dat jos la nastere. Probabil ca si acum o sa pun tot cam asa. Diferenta e ca la Cristi pana acum aveam puse vre-o 6 kg, acum am doar 4 in plus
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

bb_yasmi spune:
eu ma bag la nani ca dorm pe mine.....apoi vine printesa de la gradi si incepe agitatia.....
va pupik
mamica fericita de 3 ani si
15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

bebelu86 spune:
bai nene..pai cum puii mei sa nu ma ingras eu????
cand de o juma de ora stau in fata pc si bag in mine k disperata??
mai am putin si termin o paine intreaga. cu salata de vinete, rosii si ardei gras
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

shubulina spune:
Ralu,frumos,stiu.Da vineee,vineeee.De ma duc cu(,)carucioru la sala si tot ma duc.Imi lipseste enorm,simt cum mi s-au lasat toate,parca imi atarna. 18+
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

madutza_bra spune:
bebelu, sa-ti fie de bine si eu mai bag pe sub nas cand sunt la calc
yasmi, somn usor!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

bebelu86 spune:
nu am terminat inca
mi-am mai luat niste paine k nu m-am saturat
Simis iti trimit acu o portie
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Natalia Maria

bebelu86 spune:
incerc, dar mi-e foame
bine..nici nu am papat nimic pan acu.
k altfel ma lua somnu si nu mai faceam nimic
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Natalia Maria

RaluKara spune:
offf, mai fetelor, mai....numai la si
va ganditi...
daca la primul subiect si pe mine m-a uimit bebelu, cu de 3 ori pe saptamana care nu insemna "ff des"....mai mama, de unde atata?? daca vede mandrul meu ce ziceti voi aici baga divort la nici 2 saptamani de cand ne-am luat...
...
in ce ne priveste, cred ca reusim performanta de "huta-huta" cam o data, hai maxim de 2 ori dar asta cam rarisim. si ca atare mandrul meu e tare amarat si plangacios...dar tare mi-e ca in curand o sa alerg eu dupa el prin casa si n-o sa am cu cine...
iar despre kg...greutatea mea obisnuita e de 55 de kg.si mai sunt si "ditamai piticotul" de 1,50. dar in primavara asta am constatat ca am ajuns la 64 de kg iar acuma am 60. fac pariu ca saptamana viitoare cand merg la dr mai vad ca am dat jos 1-2 kg. asa ca nici macar nu ma gandesc care va fi rezultatul la final. om trai si om vide, vb ceea.
eeee, ce sa va mai zic eu voua....mi-am dat si eu comanda de hainuta de la rodina azi si abia astept sa imi vina sa vedem ce si cum...
Raluca 20s