Vinete coapte
Dragi culinarese am o intrebare: vinetele coapte la gratar e adevarat ca ies un pic iuti? Tb sa ma pregatesc de zacusca si inca nu stiu cum sa aleg sa le coc...
Irina Paula (8 martie 2010) 
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
Raspunsuri
emilia.m spune:
Eu nu le coc decat pe aragaz. Asa mi-a zis mama ca ies mai bune si asa am facut mereu. Pe gratar le asez doar cand le mananc pe loc (si atunci le tai felii si le grataresc - cum eu nu mananc carne, cand fac prietenii gratar imi fac si eu dovlecei si vinete).
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
szivarvany spune:
Nu are legatura cu focul/aragazul/etc.
Depinde de vinetele in sine daca sunt sau nu iuti.
Ar trebui sa le gusti pe rand pe fiecare, la fel si ardeii pt zacusca.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cosminiq spune:
Are dreptate mamagiuliei!Dar si daca le lasi in coaja,mult timp,(trebuie imediat curatate!) dupa ce le-ai copt vinetele isi schimba gustul si prind o tenta de iuteala.Eu anul asta am cumparat 20 de kg de vinete din alea mai lunguiete.(cica se numesc ''vinete regina'')Nu le-am incercat inainte dar am avut norocul sa nu gasesc nici macar una care sa fie rea(stricata sau iute!
)
Eu anul asta am pus toate vinetele la congelat.Am facut zacusca din bureti,ardei si gogosari(+MORCOV,CEAPA...).a iesit super buna
Spor la zacusca!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ami_84 Dragi culinarese am o intrebare: vinetele coapte la gratar e adevarat ca ies un pic iuti? Tb sa ma pregatesc de zacusca si inca nu stiu cum sa aleg sa le coc... Irina Paula (8 martie 2010) ![]() "Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte." Attachment parenting |
Daca nu le lasi sa se scurga (sita sau ce vrei tu) si raman in coaja se amarasc si se innegresc.
Daca le coci pe gratar si focul e pe lemne au o anumita aroma, daca e pe mangal alta aroma iar daca e pe gaz - alta aroma. Acum fiecaruia cum ii place sa aiba aroma.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa