FIV 279

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bruniiii - la primul meu fiv am cunoscut o tipa care facuse fiv in austria. La prima eco era dezastru - i-a zis medicul sa intrerupa medicatia - ea nu si nu - a mers mai departe - era gravida in 6 luni cu 2 baietei gemeni si mai avea si la congelator altii 4, deci, nu poti stii evolutia pana la final. Cere sa mergi mai departe - sunt banii tai - decizia ta.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

helooo,am revenit
asa cum vedeti sint mai optimista
numaratoarea e in felul urmator:2-17mm,1-16mm,1-15mm,1-13mm si 1-12mm.
acuma intrebarea mea este unde a disparut cel de 11mm care eu ziceam ca este chist si pe care il aveam inainte sa incep? Dr.zice ca nu parea sa fie chist(au alta forma chisturile),stie cineva sa-si dea cu parerea? Astept telefonul de la clinica sa-mi zica daca in functie de singe, declansam ovulatia sau mai prelungim trat.sa-i ingrasam si pe cei mici.Mi-a spus ca un folicul mai mare de 14mm poate sa contina ovul,asa ca sper sa am macar 5 bune.
Bruni te rog frumos sa nu fii trista,uite cum se pot schimba lucrurile.Hai curaj,o sa fie bine,chiar daca nu o sa ai nimic la congelator pt.ca nici nu ai nevoie.
Angie
Camrynna,uite ca te-am ascultat
Cum esti,pe cind testul de pp? Tin pumnii sa fie bine.

Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fc_anca spune:

Buna fetelor,
Nu v-am mai vizitat de mult :(

Ma poate cineva trece si pe mine la listuta de aspirante?

fc_anca, 30 ani, sot oligoastenoteratospermie, eu MTHFR mutatiile 677C si 1298A heterozigote, sarcina obtinuta natural si oprita din evolutie la 7 saptamani, FIV 1 Genesys Fertility Center nereusit, FIV 2 la Budapesta cu PK in Septembrie

Pupici si bafta fetelor in asteptarea de vesti bune! sa fie cu 2 liniute

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poppy13 spune:

Dragele mele ,

Timpul trece foarte greu pana cand o sa aflam care este rezultatul testului care va fi miercuri. Ieri si azi am uitat sa pun utrogestanul ovule la pranz si le-am pus pe la sase. Sper sa nu fi stricat ceva ca innebunesc. Multa , multa bagta la toata lumea va doresc ca lucrurile sa mearga cum va doriti voi.

Mergi la inceput

Cred ca mi-am raspuns singura la mesaj , off am fost la baie si am avut 2 firicele de pete maro .... , sunt in ziua 8 de la embriotransfer. Ce ar putea fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui poppy13

Cred ca mi-am raspuns singura la mesaj , off am fost la baie si am avut 2 firicele de pete maro .... , sunt in ziua 8 de la embriotransfer. Ce ar putea fi ?

Poppy , eu cred ca este nidatia ...asa am avut si eu la FIV 2 , pete roz in ziua 26 a CM ( era a 9 a de la ET, embrionii mi i-a pus micutzi , cresteau greu )- si a fost un FIV reusit ...

, si acuma la FIV 3 iar am avut pete roz , insa in ziua 24 , dupa 5 zile de la ET ...

La unele fete sunt petele de nidatie maronii , la altele roz ..
Asteptam vesti bune ..

Pupici la restul fetelor si , Daniela74 sunt ff fercita pt.tine.

Camrynna ,

Mergi la inceput

Multumesc mult camrynna sunt asa ingrijorata , tot caut pe net si nu prea gasesc raspunsuri. Doamne ajuta sa fie bine ! Multa bafta , sper sa fie bine pentru amandoua sa ne ajute DD si Fecioara Maria sa ne realizam visul .

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc mult camrynna sunt asa ingrijorata , tot caut pe net si nu prea gasesc raspunsuri. Doamne ajuta sa fie bine ! Multa bafta , sper sa fie bine pentru amandoua sa ne ajute DD si Fecioara Maria sa ne realizam visul .

Poppy , te doare ceva ? burtica , mijlocul ??

Camrynna ,

Mergi la inceput

Camrynna ,

De ieri am simtit ca am burta umflata , ma simt foarte balonata si m-a durut un ovar, spatele ma doare mereu (am probleme cu spatele ).

Ema

Mergi la inceput

Citat:

Camrynna ,

De ieri am simtit ca am burta umflata , ma simt foarte balonata si m-a durut un ovar, spatele ma doare mereu (am probleme cu spatele ).

Ema

Nu , eu ma refeream la durerea de mijloc pe care o avem la CM...
Si pe mine m-a durut tare de tot in dreapta la FIv 2 , atunci cand s-a implantat .Eram intr-un mall si nici nu mai puteam merge de durere .
Sa speram ca durerea ta de ovar este de fapt durerea data de locul in care s-a implantat bebe .

Camrynna ,

Mergi la inceput