FIV 279
Raspunsuri - Pagina 14
indra03 spune:
Aristica, sa stii ca imi voi indrepta ganduri de ruga , miine pentru tine!
Dumnezeu sa te ajute si sa te bucure !
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indra03 Aristica, sa stii ca imi voi indrepta ganduri de ruga , miine pentru tine! Dumnezeu sa te ajute si sa te bucure ! |
Iti multumesc din toata inima!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
brunadria spune:
aristica 6 embrioni super!
bafta multa maine!
te asteptam in continuare cu vesti bune
cine stie, poate vei scrie si tu la capitolul"soacre cu trei nurori" vad ca se poarta!
eu maine fac punctia ; sper sa evolueze totul cu bine si sa am si eu doi embrionasi de transferat..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
aristica spune:
Brunadria sper sa recoltezi foliculi maturi si plini maine, din care sa rezulte embrioni puternici. Sa ne tinem de mana virtual cu burtile la gura, da?
broscuta7 spune:
Aristica, iti doresc multa bafta. Iti tin pumnii maine!!Te "stiu" mai de mult si meriti sa reusesti. Doamne ajuta!
Poy FELICITARI DIN INIMA. Ai grija de bebei si de tine.Cam este cred ca e ordinea acum, nu???
Camryna, capul sus! O sa reusim si noi, nu-i asa?
Indra, iti multumesc tare mult de incurajari si pentru faptul ca te gandesti la mine. Conteaza enorm pentru mine. Trece timpul mai repede.
Va pup pe toate
pisucmic spune:
Poppy!!! Multe felicitari! Cata bucurie pe voi, imi imaginez, imi amintesc si eu cand am vazut 416 nu mi-a venit sa cred!!! Sa fiti fericiti 9 luni de-acum!
Si la toate fetele care sunt in focuri multa multa bafta!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 9+
aristica spune:
merci mult, broscuta. Tu ai fost cumva la Polisano -Sibiu?
Sheritra spune:
Amzulico, aicea sunt. cresc fete mari si frumoase ca vad ca se cere , Adhnana, earm super sigura ca-s baieti la tine, sa vezi distractie!
sarrah spune:
aristica - multumesc pentru raspuns. am facut toate aceste analize insa sunt vechi din nov 2009. acum vreau sa fac ET. MACA nu am luat pana acum pentru cresterea endometrului, o sa incerc si asta . ceai de cretisoara am baut...dar fara rezultat. tu cum ai luat MACA, cate zile, ce cantitate si in ce perioada a CM ?
succes, bafta si noroc maine !
angieangie spune:
indra03stii ca mi-esti draga
brunibafta ,bafta ,bafta
bafta tuturor fetelor
Angie+19
bebe jucaus