Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana daca nu le va place cum ii vin sa-i ia altii la un an!

Alina-Mirela 39+5Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Da,ce-i dupa ei??

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eveline spor la gatit!
Eu am mancare si mi-e lene sa incalzesc sa pap! Dar ma duc ca mi-e foame! Sa va zic ca mi-e pofta de cartofi prajiti?! Cred ca ma duc sa "Execut" o tigaie ca le plac si baietilor!

Alina-Mirela 39+5Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Eveline, si eu am la fel. Hemoglobina vreo 10, sub limita: anemie. Asa am avut si la Clarinda si mi-a dat sa iau Tardyferon. Si acum iau Tardyferon, 1pastila/zi si o vitamina C care cica fixeaza mai bine fierul. Chiar daca constipa, e mai bine decat sa ti se faca rau pe strada. Eu am patit-o de cateva ori, inainte sa incep sa iau Tardyferonul, era sa cad din picioare. Si, gandindu-ne ca ne asteapta o nastere care, indiferent daca e naturala sau cezariana, presupune pierdere de sange cat de cat, anemia se va accentua, iar noi trebuie sa fim fresh pentru bebe. Eu ti-as recomanda sa iei supliment de fier, chiar daca are niste efecte secundare cam neplacute. Cand mergeam la toaleta de dupa nastere, din salon pana la camera unde se facea, ma cam tineam de pereti ...

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 35+ AMR 4

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

BEBECRIS eu am mancat de cateva ori pateu! si icre,si maioneza
Nu am patit nimic!!Nu am mancat f des,dar mi-am facut poftele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Zozela nu cobi,nu patim nimic pana joi.Eu joi o sa merg la maternitatea privata sa semnez contractul cu ei,oare imi fac doar echo sau prestez si la "calul balan"?

Kiti iti prieste concediu,ce cumparaturi ai mai facut?

Andreea .

Karin bine ai revenit,sa speram ca revin incet si celelalte clujence acum ca ai spart tu gheata.

Maya asteptam detalii,multe,multe.

Alynta o sa fim cuminti si eu si Zozela,nu vrem sa facem vreo figura de stil.

Ana bine ca ai vazut dopul doar in vis.

Clabuc poza preferata cu Clarinda e waw,greu de spus in cuvinte.

Eveline cred ca o sa fac si eu o placinta cu mere,imi pare rau ca nu ti-au iest tocmai bine analizele.

Buburuza azi ai semnat condica?

Crina te asteptam cu vesti bune de la echo.

O zi cat mai buna!

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

EVELINE sarmale!
Si mie mi-e foame si nu am nici o felie de paine! Mi-e lene sa ma duc sa iau!
CLABUC si mie mi-a dat dr sa iau Tardyferon 2/zi. Nu e cam mult???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Tanamera, multumesc frumos! Ce ma mai umflu in pene cand imi lauda cineva puiul!

Ana, daca asa ti-a zis medicul tau, inseamna ca asa trebuie. Ti-a zis si de vit C, ca ar fixa mai bine fierul? Eu data trecuta n-am stiut asta. Tie cat ti-a iesit hemoglobina?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 35+ AMR 4

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!

Prezenta la datorie!!!

Tanamera, te pup tare! Cam cate grade ai vrea sa va trimit? La noi sunt fix 40 la aceasta ora... Va trimit si 15 daca te coafeaza!

Cat despre Garmastan, pe cutie scrie asa: "(...) se aplica dupa dus, incepand cu luna a 8-a de sarcina (...)". Eu am inceput sa-l folosesc acum fix 2 saptamani, cand mi l-a adus mama din Ro.

Sa avem o zi superba!!!

39+

Mergi la inceput

CLABUC ultima data cand am fost la dr, mi-a dat sa iau fierul si mi-a dat si trimiterea la analize. Deci nu mi-a dat sa iau in functie de rezultatele de la analize.A zis ca in ultima luna de sarcina e bine sa iau fier chiar daca nu am anemie. Analizele le-am facut,si rezultatele o sa i le duc luni sau marti. Hemoglobina mi-a iesit 13. Glicemia mi-a iesit cam mare,125!.O sa vad eu cand ii duc analizele ,ce zice.Daca e nevoie sa mai iau doua pe zi,sau e suficient una! De vitamina C nu mi-a zis sa iau! Eu iau si un Elevit pe zi! Cred ca ajunge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Buna dimineata!

Prezenta la datorie!!!

Tanamera, te pup tare! Cam cate grade ai vrea sa va trimit? La noi sunt fix 40 la aceasta ora... Va trimit si 15 daca te coafeaza!

Cat despre Garmastan, pe cutie scrie asa: "(...) se aplica dupa dus, incepand cu luna a 8-a de sarcina (...)". Eu am inceput sa-l folosesc acum fix 2 saptamani, cand mi l-a adus mama din Ro.

Sa avem o zi superba!!!

39+

scrie si pe cutie, deci.
Incep de miine. Macar cu asta, ca si asa cu altceva nu m-am dat pt intretinere. De lene. Da nu mi s-a intimplat nici o vergetura.
Cred totusi ca urmeaza ceva pe burtica, ca a inceput sa ma doara pielea imediat sub sini. O durere asa... enervanta, parca mi-ar iesi un cos.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput