Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)
Raspunsuri - Pagina 19
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Neata! Am facut si eu ochi pe la 8 dar am mai zacut prin canapea ca sunt "avion" astazi. Am stat pana pe la 2 sa vad "Anatomia lui Grey" si cand sa ma culc m-a pocnit o durere in capul pieptului de-mi ieseau ochii (ca acum 2 sapt). Am rezolvat-o cu No-spa&Uscosin dar am adormit mai greu dupa aia si acum nu am chef de nimic. Foarte frumos arata prima pagina. pt Zozela. pt toata lumea!Donna 34+ cu ![]() Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica! |
Salut, eu abia acu fac prezenta...din aceleasi motive! Filmul ala ma innebuneste chit ca l-am vazut a n-spea oara. Cu ocazia asta, din episodul de aseara, am aflat ca o sarcina normala are 40s, una de gemeni 36s, iar de la 3 in sus 34 s (asa o fi)?...
Am admirat pozele de la intalneala, sa va fie de bine fetelor, tare bine mai aratati!
ANA, cercelusii sunt foarte frumosi, ai sa vezi ca-s foarte practici si oricat par de mici ii va putea purta foarte mult timp (asta daca nu vrei tu sa-i schimbi). Dintr-astia inca are fiica-mea, desi a mai avut altii pe parcurs, nu ne-am impacat cu ei fie ca-i agata, fie ca nu era incuietoarea ok...astia-s super (ai Biei sunt insa cu o piatra rosie-una alba) insa are 5 ani jumate si inca-i vin super bine.
ZOZE, bine tare arata prima paginuta...chiar ma gandeam ca pe masura ce trecem bebeii noi veniti se pierd ceilalti din lista, pentru cine mai are....ai rezolvat tu!

MAYA bine ai revenit, chiar ma intrebam pe unde-ti falfaie aripioarele...ma bucur ca totul e OK la tine, va fi si mai bine

BELLE SARA sa ne spui ce a spus dr, neaparat...ti se pare ca ar fi ca o febra muscular?? Ai grija de tine, stai cumincioara pana te vede cineva.
Mai citesc si revin.
35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ana_25 spune:
EVELINE si sotului,si nasei i s-au parut prea mici! Dar le-am zis sa se gandeasca cat e de mare urechiusa unei bebeluse! Unii mai mari nu ar fi aratat bine si i-ar fi fost si prea mari! 
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
Neata din nou
. am mai tras un pui de somn dar parca tot ametita sunt. beau o cafeluta mica si incerc sa i-mi revin. Anuta tu mananci pate de ficat? am o poftaa
, dar toata sarcina m-am abtinut sa mananc. si vreau si icre
. Botosel, felicitari pt schimbarea semnaturicii si tuturor celor care schimba astazi 
cristina si bebe in burtica
35+sapt
Clabuc spune:
Neata fetelor!
Inbox, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. La prima sarcina, cu Clarinda, se intorsese de mult cu capul in jos. Acum, la echo morfo-fetala de 32 saptamani, bebe era in pozitie transversa si am citit ca sunt sanse de 1-3% sa se mai intorca in prezentatie craniana (cu capul in jos, parca asa se zice). Imi cam luasem gandul de la nastere naturala, dar intr-o noapte am avut o durere desyul de mare, ca si cum s-a intins ceva in mine, ca o intindere, carcel, nu stiu cum sa-i spun. M-am cam speriat si a doua zi dimineata eram la un echograf si mi-a spus dr respectiva ca bebe s-a intors cu capul in jos, de aici durerea. Deci, probabil ca am fost in aia 1-3 %. Dar asta in cazul pozitiei transverse care e cea mai rara. Deci, eu zic ca se poate intoarce si la tine bebe. Si daca ar fi cezariana, nu e un capat de tara. 
Botosel 
Zoze, ma bucur ca esti tot mai prezenta printre noi, mesajele tale sunt deosebite. Te rog sa ai grija de burtica, sa stai cumintica (atat cat poti cu un copilas de doi anisori si ceva prin preajma ... stiu cum e) si ai sa vezi ca vei naste la termen si fara probleme.
Maya, mi-a fost dor de tine. 
Ana, foarte frumosi cercelusii. Asa a avut si Clarinda si nu s-au desfacut accidental niciodata. Sunt cei mai siguri, modelul cel mai bun si recomandat pentru bebei.
Ma bag si eu cand am timp la poze, sa vad cum v-ati destrabalat.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
eveline spune:
| citat din mesajul lui ana_25 EVELINE si sotului,si nasei i s-au parut prea mici! Dar le-am zis sa se gandeasca cat e de mare urechiusa unei bebeluse! Unii mai mari nu ar fi aratat bine si i-ar fi fost si prea mari! ![]() Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
Daca vrei sa faci o demonstratie (asa, ca sa convingi lumea

Andreea Bianca
Clabuc spune:
Ana, nu te lua dupa altii. Asa trebuie sa fie: micuti, asa erau si ai Clarindei. II vei schimba tu la un an sau cand i-or fi prea mici. Itit dai seama cum ar arata un bebe mic cu cercei mai mari, ca o maimutica cu cercei. Ai luat foarte bine, marimea cea mai mica.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
eveline spune:
La eco de 32s nici bebele meu nu era intors...de atunci am mai fost la 2 controale si pe la gineco si pe la dr de fam... din cate si-au dat ele seama, inca nu se intorsese. Abia sapt viit mai fac un eco, chiar is curioasa daca s-a mai intors.. Si eu care imi faceam nervi ca nu ma accepta niciun dr sa nasc normal pentru ca deja am avu o cezariana.... se pare ca oricum n-as fi putut naste, daca bebele ramane asa.
Ma duc si eu sa beau o cafeluta, ca sa prind puteri...ma bag la facut niste sarmalute si o placinta cu mere.
In alta ordine de idei, mi-a iesit hemoglobina sub limita la analizele de ieri...am maltofer in casa si ma uit la el, de cate ori am mai luat ma constipa si aveam arsuri la stomac (si constipatie in conditiile in care ai hemoroizi...
), da cred ca acum o sa reincep sa iau, nu vreau sa ma joc, mai ales daca o sa fac ceza si o sa am pierdere de sange.
Andreea Bianca
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Daca vrei sa faci o demonstratie (asa, ca sa convingi lumea ![]() 35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Buna idee!!

Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
alynta27 spune:
Ana daca nu le va place cum ii vin sa-i ia altii la un an!![]()
Alina-Mirela
39+5
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Ana, nu te lua dupa altii. Asa trebuie sa fie: micuti, asa erau si ai Clarindei. II vei schimba tu la un an sau cand i-or fi prea mici. Itit dai seama cum ar arata un bebe mic cu cercei mai mari, ca o maimutica cu cercei. Ai luat foarte bine, marimea cea mai mica. LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 35+ AMR 4Poza preferata Clarinda |
Nuu,nici nu m-am gandit sa iau mai mari! Chiar am intrebat la bijuterie daca aia sunt cei mai mici! Si vorba ta (chiar la aia m-am gandit si eu) nu vroiam sa arate ca o maimutica cu cercei!

Ana
34+
Maia Elena
lu' mama