Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Primiti si de la albinutza Maya?

Azi mi/am recuperat laptop.ul din Brasov... dupa mult timp.
Pe 1 Septembrie multe ganduri bune au fost catre voi si delfinasele mele dragi ... stiam ca se preda stafeta si azi am si citit... daca m/ar fi pus cineva sa vorbesc... n/as fi putut articula niciun cuvant.
Va 'mbratisez cu mult drag si nu pot sa exprim in cuvinte cat dor mi/a fost de voi. Luna August a fost o luna trista mie dar sper sa fi trecut cu bine... mai ales ca am un 'sufletoi' langa mine... care ma inteles, ma sustine... si vrea... stiti voi... dar ma gandesc ca este inca prea devreme...
Va !

Maya, ne-ai lipsit.
Mai zi-ne despre tine, ce mai faci, pe unde mai umbli

36+ cu un carucior .... sau

Sufletel drag, sunt cat de cat bine, mai mult prin Brasov... de aici este 'Sufletoiul'... am prietenii langa mine, inca mai avem concursuri de alpinism si orientare...chiar azi avem unul si mergem.
Stiu, stiu ca vrei sa afli mici amanunte de 'Sufletoi'... cat de curand o sa/ti spun... dar e de bine pana acum... e din Brasov, medic veterinar, e cu muntele... si are un suflet tare bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Am si eu o intrebare, pe care ma tot chinui de cateva zile sa o scriu: de cateva zile, imi tot murdaresc camasile de noapte, bluzele de pijama, de colostru.
Dar doar de la sanul drept si doar noaptea
Oare este normal?

Valentina35+

Mie imi iese putin doar din sanul stang si doar cand" strang" de el! Din cel drept nimic!
Cred ca e normal si ca vor incepe sa "curga" din amandoi dupa nastere!!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata !

Botosel e normal. Inseamna ca la celalalt san inca nu sunt foarte bine desfundate canalele, dar va avea grija bebe. Cand porti sutien, pune-ti un tampon absorbant pentru san (se gasesc unele foarte subtiri) la sanul drept.

Ana foarte frumosi cercelusii. Si ai ales si modelul perfect pentru bebe, ca nu se deschid usor, iar daca sunt asa micuti nu isi poate baga degetele prin tortita sa traga de urechiusa. Si cadita imi place, iar patutul vreau sa il vad montat.

Chichi e super caruciorul ! Chiar ca a meritat asteptarea.

Donna si eu sunt fan Grey's Anatomy, dar si Dr. House. M-as uita intr-una la serialele astea.

Ma retrag putin pentru ca vreau sa impart bagajul in 2 : pentru prima zi la terapie intensiva si restul pentru salon, ca sa nu car toata geanta cu mine de la inceput. Si nu mi-am confectionat nici absorbantele din vata si tifon

Inainte insa o sa fac o crema de zahar ars sa pap diseara (imi place rece, rece si sa itsi lase sirop mult)

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 39+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

MARI multumim! Da,sunt mici si nu poate sa "traga" de ei!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Neata!

Raportez si eu o noapte cam alba,fara burta tare,dar dureroasa,cum va ziceam si aseara-ca la CM-ma tratez cu ce am si astept ziua de Joi.Macar sa vie mai repede!!

Kiti,nu am aflat nimic.Joi aflu si eu care mi-o fi soarta..Oricum,de deschis nu se deschide.Treaba e sa vedem pe unde ne repartizeaza

Cristina,frigiderul a fost asa..un motiv sa mai ies si eu.In realitate,eu habar nu mai am ce-ar trebui sa contina obiectul in sine Consum si eu ce mi se da
Auzi,tin minte ca pe la inceputurile odiseei,ne-ai spus ca esti medic,dar nu mai tin minte ce aparate repari Mai zici odata,pls,nu de alta,dar sa stiu cu ce sa te stresez

Edith,bine ai revenit! Din partea mea,esti iertata-dar nu stiu cat cantaresc eu,pentru ca-s din aceeasi oala din care care vii si tu-a chiulangiilor.
In alta ordine de idei-imi place carutul cu toate cele Sa-l folositi cu placere!

Apropo de cantar-eu cantaresc bine de tot,deja-107.8kg,plecata de la 100 fix Vai capu' meu!La Mihai am pus 10 cu totul,iar acum,la 32,4 s am aproape 8 kg in plus De mentionat ca l-am nascut la 35s Asta ca sa ma scot!

bebecris,pishu des/noapte/zi,o sa ne cam fie pretin pana la nastere,so..Macar sa fie drumul scurt.Eu mai si atipesc pe-acolo

Fistiq,pumnii stransi,sa ai rezultate bune!

Andreea,Donna!

botosel,la sarcina asta n-am avut scurgeri de colostru,dar la Mihai am experimentat la greu E de bine,nu-ti face griji!

Cami,sanatate multa! Baga si niste oscillo..

Crina,hai cu vestile bune! Cand mergi la dr?

Hai ca scriu la mesajul asta de pe la 7 Nu recitesc,nu corectez nimic,iertare pt eventualele greseli Fug sa hranesc piticea.

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Apropo de sini, ca si eu am colostru dar demult si doar citeva picaturi incolore care formeaza o crusta (care ma enerveaza). Ce vroiam sa intreb este despre garmastan, parca din s 36 se incepe folosirea? sau 38 ca nu mai stiu exact?

Mercic anticipiat!

Maya, multi pupici si te asteptam sa-ti reiei aici activitatea la frecventa de la inceput

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

buna dimineata tuturor.
vreau si eu sa va intreb ceva.de cateva zile am niste dureri in partea de jos a burtii, parca as avea febra musculara de la abdomene.daca iau no-spa imi trece pentru cateva ore dar apoi ma ia din nou.ce e ciudat este ca au inceput azi noapte (pana acum nu ma durut noaptea) si practic abia ma intorc de pe o partea pe alta.nu mai spun de mers care e un veritabil chin.am facut programare azi la doctor
oare e cazul sa ma ingrijorez?

mamica de scumpete sara si george (34 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Apropo de sini, ca si eu am colostru dar demult si doar citeva picaturi incolore care formeaza o crusta (care ma enerveaza). Ce vroiam sa intreb este despre garmastan, parca din s 36 se incepe folosirea? sau 38 ca nu mai stiu exact?

Mercic anticipiat!

Maya, multi pupici si te asteptam sa-ti reiei aici activitatea la frecventa de la inceput

trebuie folosit garmastan si inainte de nastere?
am crezut ca doar daca apar rani, la alaptare
sunt fasole....

Valentina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

neatza, burticutze dragi!
m-am trezit foarte odihnita in dimineata aceasta; sa fie oare pentru ca m-am dus doar o singura data la pipi?!
anutza, tare scumpici sunt cercelusii! iar in ceea ce priveste cadita, a trebuit ceva timp sa imi dau seama ce reprezinta. mai ales prima poza.
zoze, multumim pentru pagina frumoasa!
fetelor care va pricepeti la pus date in prima pagina, ma puteti ajuta si pe mine? vreau si eu sa apar mot acolo cu data nasterii (15.09.1987) .
aseara mi-am pus sotul sa imi cumpere acadele. asa ca... am acadele pentru toata gasca!

o zi minunata sa avem?
p.s. pity(ca) o fi bine?

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Merci Zozela, la fel si pt voi sa fie joi!
Pina atunci stii "placa": odihna si repaus la pat, apa muuulta si no-spa!

Multa sanatate, rabdare la bebei sa stea cuminti si pt celelalte burtici!

Mergi la inceput