Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)
Raspunsuri - Pagina 16
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 ANDREEA multumim!! Siii.....chiar crezi ca eu am consumat apa plata??? ![]() Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
Paaaai...nu prea, de aia am si mentionat-o ca mi-a sarit in ochi. Pai si vezi, alt motiv de ciuda ca nu am putut veni???
Edit: ahhhm, sticlele de apa plata mi-au sarit in ochi, ca ce o fi fost in ele...
36+ cu un carucior
.... sau 
maya71 spune:

Primiti
si
de la albinutza Maya?
Azi mi/am recuperat laptop.ul din Brasov... dupa mult timp.
Pe 1 Septembrie multe ganduri bune au fost catre voi si delfinasele mele dragi ... stiam ca se preda stafeta si azi am si citit... daca m/ar fi pus cineva sa vorbesc... n/as fi putut articula niciun cuvant.
Va 'mbratisez cu mult drag si nu pot sa exprim in cuvinte cat dor mi/a fost de voi. Luna August a fost o luna trista mie dar sper sa fi trecut cu bine... mai ales ca am un 'sufletoi' langa mine... care ma inteles, ma sustine... si vrea... stiti voi... dar ma gandesc ca este inca prea devreme...
Va
!
botosel452 spune:
buna dimineata si de la noi
sunt cam chefless la ora asta...si am o gramada de facut: sa calc camasutele pentru spital(imi adun puterile si azi vreau sa incep sa fac bagajul pt spital), mai am de calcat scutecele de finet + 1 lenjerie 

clabuc, m-am bucurat sa citesc vestile bune despre spital si despre faptul ca te-ai mai linistit.
chichi, foarte frumos caruciorul, sa il folositi sanatasi
azi schimbam si noi semnatura...mai avem putintel 
Valentina
34+ 
Andreea82 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maya71![]() Primiti si de la albinutza Maya?Azi mi/am recuperat laptop.ul din Brasov... dupa mult timp. Pe 1 Septembrie multe ganduri bune au fost catre voi si delfinasele mele dragi ... stiam ca se preda stafeta si azi am si citit... daca m/ar fi pus cineva sa vorbesc... n/as fi putut articula niciun cuvant. Va 'mbratisez cu mult drag si nu pot sa exprim in cuvinte cat dor mi/a fost de voi. Luna August a fost o luna trista mie dar sper sa fi trecut cu bine... mai ales ca am un 'sufletoi' langa mine... care ma inteles, ma sustine... si vrea... stiti voi... dar ma gandesc ca este inca prea devreme... Va !ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Maya, ne-ai lipsit.
Mai zi-ne despre tine, ce mai faci, pe unde mai umbli

36+ cu un carucior
.... sau
botosel452 spune:
Ana, foarte frumosi cercelusii...la fel si cadita...este asa de rooozzzz![]()
ador culoarea asta 
Valentina
35+ 
ana_25 spune:
MAYYAAA!! Chiar ma intrebam unde ai disparut!!

BOTOSEL multumim de aprecieri,si felicitari pt semnaturica!!

Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
camy81 spune:
NEATA TUTUROR
incerc sa tin si eu pasul cu voi dar se pare ca nu prea pot
eu sunt foarte racita si vreau sa stiu daca ati luat ceva pt. raceala,doct.mia zis sa beau ceai caldut si sa stau in pat

camelia
35+ si mami de
Alexia

botosel452 spune:
Am si eu o intrebare, pe care ma tot chinui de cateva zile sa o scriu: de cateva zile, imi tot murdaresc camasile de noapte, bluzele de pijama, de colostru.
Dar doar de la sanul drept si doar noaptea 
Oare este normal?
Valentina
35+ 
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Paaaai...nu prea, de aia am si mentionat-o ca mi-a sarit in ochi. Pai si vezi, alt motiv de ciuda ca nu am putut veni??? Edit: ahhhm, sticlele de apa plata mi-au sarit in ochi, ca ce o fi fost in ele... 36+ cu un carucior .... sau ![]() |
Da nu observasi bre,doza aia mare si albastra???

Eu sunt vinovata de asa consum!!
Sa vezi faza! Vine ospatarita si intreaba: ce va aduc?
Eu: (ca sa nu par
din prima Ea a zis ca nu este fanta,dar au fresh de portocale,de lamaie,de....
Eu: noooo,ce fresh dom-le? ada-mi un pepsi!

In schimb fetele au fost mai "responsabile" si au cerut fresh-uri si apa plata!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Azi noapte am dormit si eu un pic mai bine.
Donna si pe mine ma prinde ora 2 la tv, uitandu-ma la Anatomia lui Grey.Sper ca te simti mai bine acum.
Kiti 

.
Maya ce ma bucur sa mai citesc vesti de la tine!

Dragelor felicitari pentru semnaturi. TIneti-o tot asa pana la 40s.
Sper sa aveti o zi perfecta!

36+
crina
cu VERONICA ELENA