Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
ana_o spune:
Plec spre Tg Jiu. Va pup pe toate si uitasem: felicitari tuturor pentru schimbarea de semnatura!
Ana30s, viitoare mami de
, David Ciprian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crisis81 spune:
Raspund repede repede ca plec la munteeeeeeeeeeeee.
Beatrice multa sanatate! Sa stea bebe la locul lui cat mai mult!
Sugubina da au.... 10 de handicapati si vre-o 5 pt si femei cu copii.
Felicitari pentru schimbarile de samnaturi!
Eu o tai pana duminica la munte cu al meu. Cred ca vor fi ultimele noastre doua zile singurei inainte de sosirea lui Sebi mic.
Cris
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ioanast spune:
Hera25, ti-am trimis mesaj pe PM, cred ca ne cunoastem:-)28+
si mami de Irina (10.02.2007)
danaint spune:
Uitasem sa schimb si eu semnatura. Noi avem eco de abia pe 13 sept, de 32 sapt, ce mult mai e pana atunici....
La 28 era cu capusorul in jos bebe mic al meu, oare simteam dc se intorcea? s31
Lucas Petru
misticgirl spune:
[/quote]
Un copil care se intoarce la 36 saptamni, hm, f tarziu, ff multe mame nasc deja pana atunci, nu?
Copilul meu era ff mare, 53 cm inseamna un copil f lung, nu era lat dar f lung, unde sa te mai intorci mai incolo? Imposibil.
[/quote]
EVA, exact asta spuneam si eu, ca daca bb e mare, ramane in aceeasi pozitie de la 28-30 sapt. Legat de intorsul la 36 sapt, intr-adevar este tarziu, dar am vrut sa spun ca nu este imposibil (chiar daca unii bebei vin pe luma pana la 36 sapt). Nicholas a avut la nastere 48 cm si, repet, s-a intors doar la 90 grade, statea transversal, nu a fost nevoie de mari rotatii, cred ca s-a intors putin cate putin . Oricum eu ma obisnuisem cu ideea de cezariana, asa ca putea sa ramana transversal daca vroia
. Banuiesc ca daca vroiam sa nasc normal, ma agitam si eu in legatura cu pozitia lui.
Claudia 29+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Hera25 spune:
Da Ioana ne cunoastem. Ti-am trimis PM inapoi.
Citat: |
citat din mesajul lui ioanast Hera25, ti-am trimis mesaj pe PM, cred ca ne cunoastem:-) ![]() ![]() |
Fericita mamica de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
lorin7774 spune:
intru si eu sa va salut in viteza ...
Beatrice, sanatate multa...sigur o sa treaca cu bine
Crisis, vacanta placuta
gata....nu mai tin minte nume...
Miruna s-a intors de la 28 de saptamani si cred ca asa a stat pana la 42, ca a avut 54 de cm si loc sa se mai intoarca nu. si miscarile erau tot timpul la fel.
acum nu stiu cum sta bubulina, ca mi se pare mult mai activa si mai obraznica decat sora-sa
fetele cu circulara de cordon si alte probleme, nu va mai stresati...vorbiti cu bb-ii si rugati-i sa rezolve singuri lucrurile. o sa fie bine pentru toate ursoaicele !
si inca o saptamana adaugata la arsenal !
acu fug la zugraveli, sa vad ce combinatii au iesit pana la urma si apoi am o saptamana de concediu !
va pupacesc !
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu 27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Asa este, Misticgirl.
Joy si fetele cu copiluti de 2 anisori...cum sunt pregatiti puii pt un fratior/ surioara? Luca ma pupa pe burtica, ma mangaie, zice bebe, bebe, dar nu intelege el ca e bebe acolo din moment ce dupa aia ma pune sa pup eu burtica lui si pe bebele lui. Noi ii explicam ca va avea un fratior, ii spunem ca se vor juca impreuna etc etc
Ai vostri inteleg cu adevarat? Ca eu observ la el o mare tandrete pentru burtica mea, dar el asa e in general, ma mangaie pe brate, pe par, ma pupa, acum cu burtica e la fel dar ma indoiesc ca intelege el ce e acolo...
Voi cum ii pregatiti pentru un fratior/ o surioara?
Eva & Luca (08.09.2008) acum 23+ cu
Noah (30. 12. 2010)
crisis81 spune:
Eva sunt inca prea mici ca sa inteleaga, dar asta este numai in avantajul nostru pentru ca accepta mult mai repede noul membru al familiei. Stiti k va scriu din masina, de pe telefon, sunt pe drum. Cred k diseara ajungem.
Cris
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
pissi78ro spune:
Asa um am mai scris si eu am probleme cu respiratia. A ajuns sa mi se para anormal daa intr-o seara ma culc si nu ma sufoc...maar asa un pic.
In legatura cu pozitia bebelui, voi vad ca vb ca si cum ar sta mult timp in aceeasi pozitie. La Ursuleatza mea, uneori isi schimba pozitia si in timpul echo. Adik incepe intr-o parte, vedem a acolo e capul si apoi se muta fix in partea cealalta. Si statea mai mult pe latimea burtii. Ultima data s-a asezat cu capul in jos si cu spatele la noi. Deci, mie mi se pare a e tare mobila.
Si eu simt uneori f jos miscari. E periculos? Eu am senzatia ca sta am jos 22+