Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 20
misticgirl spune:
Multa sanatate, Beatrice!!!
Legat de pozitia lui bb in burtica: Nicholas la 36 de sapt era transversal, apoi la 38 era cu capul in jos, deci se poate intampla orice. Oricum, la 28 sapt de sarcina nu sta in pozitia finala. Chiar dac este cu capul in jos, se mai misca de cateva ori pana la nastere (doar sa nu fie puturos sau f mare )
Claudia 29+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
tigrutz spune:
Beatrice, sanatate multa, ai grija de tine...te asteptam repede acasa
Recunosc ca eu nu stiu cum e asezat bebe, uite ca nu mi-a dat prin cap sa intreb la eco si nici nu-mi dau seama, dar imi aduc aminte ca la prima sarcina, Vlad s-a intors cu capul in jos pe la 34 de saptamani...
Eva, sincer si mie mi se pare mai dureros la a doua sarcina, am exact aceeasi senzatie, ma dor toate oasele, am multe contractii nedureroase si simt ca voi naste acum...sper sa nu se intample, sa stea acolo macar pana la 37 saptamani
si dam si de baut ca azi am schimbat si noi semnatura...
28 cu
douradoudou spune:
si eu cu durere de oase cum zicea si eva..palpitatii f des ...probleme cu respiratia...mi-e f f cald mereu...dar nu intru in panica...o sa fie bine..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu
amelia_ilie spune:
Gata, m-am expandat, acum m-as culca, dar n-am loc pe birou.
Nici eu nu stiu care e exact pozitia bebelinei, doar ca de gadilit ma gadiliceste tot pe laterale si mai ales noaptea. O fi vreo pasare de noapte... ar semana cu ta-su, ca numai el e in stare sa stea pana la 2-3-4 daca gaseste ceva interesant pe net sau la tv.
Mai are momente (rare) cand ma gadila undeva jos, probabil nu-i convine modelul de trilotei...
24+
tigrutz spune:
sa nu mai zic ce senzatii am noaptea cand trebuie sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta...cica mai zic cateodata in somn "mama, ce greu e"... imi povesteste sotul
28 cu
gabriella1 spune:
Beatrice, sanatate multa, si sa stea bebe cumintel in burtica!
Gabriela
26 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Eu nu cred ca intorsul la 28 de saptamani e normalul. Uite, am fost la eco la 28 de saptamani, bebe era cu caputul in jos si am intrebat si eu nestiutor daca asa ramane pana la nastere. Mi s-a raspuns "nu, se mai intoarce ca are loc". Si bebele meu nu e nici mic. Ecografia pentru a afla pozitia lui bebe mai precisa, o vom face la 34 de sapt. (nici macar 32, ca si atunci isi mai schimba pozitia). De exemplu, la prima sarcina Sofia era in pozitie transversala la 32 de saptamani dar cand am nascut-o era cu caputzul in jos. Ieri seara ma gadila bebe si in dreapta si in stanga burtii. Ori si-a schimbat pozitia ori facea spagatul Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Joy, vrei sa zici ca un copil intors la 28 saptamani reprezinta o situatie anormala? Nu e deloc anormal si nu trebuie sa intre nimeni in panica, nu se naste mai devreme doar ca bebe e intors. Eu am zis, luna a 7a, pana in 32, dupa 32 sapt adica luna 8 sau 9 fff rar se intorc, sa nu imi spui ca majoritatea se intorc atunci si ca e normal in lunile 8-9...totusi...
In cazul meu Luca s-a intors la 28 sapamani, inceputul lunii a saptea, putea sa se intoarca pana in 32 sapt, sf lunii, asta este normalul. Un copil care se intoarce la 36 saptamni, hm, f tarziu, ff multe mame nasc deja pana atunci, nu?
Copilul meu era ff mare, 53 cm inseamna un copil f lung, nu era lat dar f lung, unde sa te mai intorci mai incolo? Imposibil.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 23+ cu Noah (30. 12. 2010)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie [ Scuze Sunset , am zis de azi-dimineata: eu = neuron gravid . |
stai linistita mai greseste omu`...iar la noi este permis orice ca suntem gravidute
Doamne ai grija si de noi 28+
EvaF spune:
Sugubina, Doura, Tigrutz, ne luam de manuta si suferim impreuna. Numai ca eu am mai mult in fata mea decat voi, imi mai raman ceva saptamni de durere, am abia 23 saptamani implinite ieri...Poate ma iarta Dumnezeu si nu mai tine 40 saptamani, la Luca m-a iertat s-a nascut la 38 saptamani si 2 zile, nu mai puteam, mamicule...ma despicam in doua pe strada efectiv...
Eva & Luca (08.09.2008) acum 23+ cu Noah (30. 12. 2010)
Vasari spune:
Buna.
Nu am timp, dar voiam sa va spun ca magneziul e f bun pt palpitatii.
Multa sanatate, Beatrice, sa ne auzim cu vesti bune.
Joy, deci ai si tu un Bondarel. :) Am facut programare pt eco de 32 sapt la dr pe care mi-ai recomandat-o, multumesc. Pt 28 de saptamani nu am mai prins-o, era in concediu. Nici nu stiu daca sa fac... dr meu mi-a recomandat direct de 32 si nici nu stiu unde sa mai incerc o programare acum. As face doar pt ca mi s-a parut insuficienta eco facuta de Iosup de la 22...
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+