Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
alinushca spune:
iar de data asta nici nu ma mai stresez cu pozitia... de saptamani in sir ba e cu capul in jos, ba in sus, ba culcat la orizontala. daca nu o avea vreo super-circulara de cordon cand ajuns la eco tare am sa ma mir.
chiar si asa, se poate naste f bine si cu de-aia (cu un doctor responsabil) asa ca nu ma mai stresez.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou eva ..superbe fotografiile... alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 29+ cu |
Doura, m-am inrosit. Te pup si eu inzecit.
BraveGirl, pai cred ca am inteles ce ziceai, dar stai oricum linistita ca sunt episoade care apar cam la toti copiii.
Inca unul pe care il traverseaza Luca acum e "Nu". Raspunde "nu" la orice dar de fapt face, adica e "da".
Acum imi repeta "ticateubec" adica "stii ca te iubesc?" Asta ii zic eu mereu si a inceput si el, maimutica...
Eva & Luca (08.09.2008) acum 23+ cu Noah (30. 12. 2010)
ana_o spune:
Allexxia, ma bucur ca bebelina e in grafic si nu mai ai motive de ingrijorare, ca la ultimele echo! Sunt sigura ca se va intoarce ea cand va veni momentul.
Dar daca tot suntem pe subiect, si eu am intrat in sapt 31 de duminica(conform ultimelor echo, facute de 2 medici diferiti), dar bebele meu se simte clar tot acolo...adica sta in diagonala, oarecum. Capul in stanga si fundicul in dreapta, isi schimba doar pozitia, cand pe-o parte, cand pe alta. Teoretic, cand isi schimba ei pozitia?!
Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian
sugubina spune:
ana_o ar fi super la Unirii/Lipscani sa stii. Gasim noi un loc pacolo sa putem sta atarnate. Puate reusim totusi..kiss!
Fetele cand se pune bebe in pozitia finala de nastere?
Ah am o stare asa de semi depresie..Am papat pilaf facut de Pufescu. Ma cam plictisinizez. M-am uitat la doo seriale da stau f naspa atarnata ca se strica scaunu de PC. Tre sa cumparam si dinasta.
sugubina 26+ cu Puficele
douradoudou spune:
fetele care cunoasteti bien zona unirea alegeti voi un loc in care sa incapem ..si eventual sa fie si comod pt ca sunt sigura ca toate vrem asta ..si sa nu fie pe langa masini plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu
allexxia_m spune:
alinushca merci pentru ideea cu exercitiile
ana_o, doura
dupa cate am citit eu BB se intoarce cu capul in jos cam pana la final de luna a 8-a, normal ca nu este batut in cuie.
Am citi ca aveti stari mai nasoale, imi pare rau dar se pare ca mai toate trecem prin asta si eu zic ca este din cauza hormonilor!
Si eu am avut momente in care mi-a venit sa plang din te miri ce, ca dupa un scurt timp sa-mi dau seama ca a fost o prostie ce mai suparat si ca este din cauza sarcinii!
Sa speram ca vom trece cu bine de starile astea si ca nu ne vor afecta in nici un fel nici pe BB si nici pe noi!
31+
ana_o spune:
Doura, zona Lipscani e pietonala, cam toata, deci nu-ti face griji.
Ideea e sa gasim locul intalnirii, ca sa alegem impreuna locatia finala. Trebuie sa si mancam, nu? Adica nu trebuie sa fie doar cafenea, ci si restaurant. Sa aiba si scaune confortabile si sa aiba incapere pentru nefumatori, asta in cazul in care va fi prea frig afara.
Ana
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Putem parca in Unirea, adica in parcarea Unirea, deci asta n-ar fi o problema. Si nici nu costa f mult. Sashenka, cred ca e departe si pentru tine, nu te supara ca spun asta, dar gandeste-te ca noi am venit in Herestrau de 2 ori, din parti tot la fel de indepartate... Simona Maris din Titan, eu cu Danaint din Piata Sudului... tocmai de asta am zis de zona Unirii, sa fie zona de mijloc pentru toata lumea. Sugubina, draga de ea, cu burtica geamana dupa ea, ii este greu si o inteleg... Beatrice, cu starile de lesin, poate Lipscani o sa-i para ok, ea sta mai aproape de Unirea... Si eu ma supun majoritatii, din pct meu de vedere e ok Herestrau, chiar dc e la celalalt capat, nu am probleme sa ajung pana acolo cu masina. Dar trebuie sa ne gandim la toata lumea, daca vrem sa ne intalnim toate. Solidaritate, zic eu... Ana 30s, viitoare mami de, David Ciprian |
nu ma supar, nu am de ce, eu am venit cu o idee pana la urma am zis ca ma supun majoritatii, numai ca eu zicem ca dupa parerea mea este destul de aglomerat. iar cu parcarea de la unirii este o idee buna, uitasem de ea, dar sincer este un pic cam departe de lipscani iar eu sincer nu sunt in stare sa merg atata pe jos, poate gasim o terasa mai aproape de parcare
Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ana_o spune:
Si eu am mai avut episoade cu lacrimi, dar fara motiv, pur si simplu vedeam ceva la tv, intr-un film... sau ma gandeam la bebe David, in camera cu mine, linistiti...
Dar au fost multe si momentele cu lacrimi de tristete. Ce sa zic, sper sa nu mai fie pentru niciunaa, ca e trist sa fim asa, ca transmitem si bebeilor, eu atunci asa mustrari am... Sambata sau duminica am trecut printr-o chestie de genul, am visat f urat, am sunat-o pe mama si atat am plans, ca mi se facuse rau. Nu vreau sa ma mai gandesc, ca incep mustrarile... bebele meu devine asa agitat cand plang... of!
pentru toate burticile lacrimoase!
Ana