prima zi de gradinita
Raspunsuri - Pagina 5
kid spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei In situatii critice la noi a functionat mereu sa-i spun ca daca nu plec, nu ma pot intoarce Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Juniorul azi dimineata spunea ca nu vrea sa vin sa-l iau, ca ramane si la noapte sa doarma la gradinita.
Am negociat si a ramas ca merg dupa masa sa vad ce face si sa ma asigur ca nu s-a razgandit.
Voi vedea daca ramane la fel de hotarat toata ziua

Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
abramburika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kid
Juniorul azi dimineata spunea ca nu vrea sa vin sa-l iau, ca ramane si la noapte sa doarma la gradinita. Am negociat si a ramas ca merg dupa masa sa vad ce face si sa ma asigur ca nu s-a razgandit. Voi vedea daca ramane la fel de hotarat toata ziua ![]() Teodora, de Vladut (15.05.2007)![]() ![]() Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Hahhaaaa ... esti o norocoasa atunci.
Noi tot cu smiorcaiala si azi dimineata.

mamma bis - o fetita si
26s de
Eseea spune:
multumim de urari si de sfaturi 
noi ne-am dus la gradi azi ca era bine.
s-a trezit fara probleme cand i-am spus ca mergem la gradi, ne-am spalat, imbracat si duse am fost.
am ajuns, parea totul frumos si curat ( din usa asa, ca nu am intrat), a vrut sa se schimbe si tocmai atunci urlete din clasa, o fetita plangea de mama focului, nu vroia sa se desparta de mami, plangeau amandoua.
Asa ca s-a mai dus din curajul mandrei mele, nu mai vroia sa intre, decat daca o duc eu inauntru. In sfarsit, pana la urma a intrat.
Am mai aruncat o privire din hol, deja se juca la o masuta cu niste fetite.![]()
am plecat si m-am apucat de curatenie ca sa treaca timpul
, cu urechile ciulite la telefon. :(
nu a sunat
asa ca mi-am facut drum la posta
pe la 11,30, cu un ocol pe la gradi. Am stat pe trotuarul celalalt sa vad daca sunt afara piticii, am vazut-o si pe fetita mea, vesela nevoie mare, de mana cu o fetita. Am urmarit-o putin ( nu vroiam sa ma vada), i-a bagat educatoarea in clasa si tocmai atunci m-a vazut si educatoarea. ![]()
Am intrebat-o cum fu, a zis ca a plaaaans, ca mai toti copiii
dar ca s-au potolit afara la joaca. Asta e, a zis ca ma asteptam la altceva?!
si ca se vor obisnui, asa e la inceput. Acum urmau 2 mari hopuri : masa si somnul, grele ambele ca toti vor sa manance si sa doarma cu mamiiii ( si a mea e la fel).
ufffff, la 4 ma duc sa o iau, cine stie ce nemancata, nedormita si plansa o gasesc.
asteptam vesti cum a decurs si ce povestesc piticii acasa.
aaaaa, m-am uitat la meniu : dim- ceai cu sandviciuri cu cascaval, la 10 gustare mar, la 12 pranz : ciorba si spaghetti cu pui la cuptor si la 16 o prajiturica.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Lillo spune:
Eseea felicitari pentru prima zi. E normal sa planga putinel. Tinem pumnii sa gasesti printesa mancata, dormita si vesela.
Meniul nu mi se pare rau. Noi mergem la program scurt deci de problemele cu mancatul, dormitul si meniul de gradi am scapat. Probabil acomodarea va fii mai grea, desi azi cand s-a trezit si am anuntat-o ca d-na dr. nu ne da voie sa o ducem mucioasa la gradi a parut f. dezamagita.
kid spune:
Am fost ieri sa il iau pe Vlad pe la 4, era la gustare.
A mancat marul in sala de mese si a urcat cu biscuitele la sala. A fost bucuros sa ma vada si apoi am mers in parc. 
Educatoarea mi-a spus ca a fost foarte ok (cuminte), nu a plans deloc, a mancat, a dormit, s-a jucat.
Jr mi-a spus ca i-a placut la gradinita si ca mai merge. Despre colegi, s-a jucat cu multi copii, a retinut numele a doua colege.
Ca meniu au avut dimineata lapte cu nesquick si paine cu muschi file, la pranz ciorba de dovlecei, piept de pui cu garnitura de orez si salata de varza, ciocolata, iar la gustare mar si biscuite.
Azi s-a trezit (mai greu ca ieri), tot incantat ca va merge la gradi. Am ajuns acolo, l-am schimbat, m-a pupat, si a mers frumos in sala; a pupat-o si pe d-na educatoare. Mi-a spus ca azi pot sa vin mai tarziu sa il iau, asa ca voi ajunge pe la 5 jumate.
Meniul de azi la micul dejun ceai cu lamaie si paine, unt si cascaval, la pranz cioba a la grec, piure cu friptura de pui si salata asortata, biscuiti pepito, iar la gustare au gogosi (pe care jr abia le asteapta
)
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

Eseea spune:
la noi s-a lasat cu urlete dimineata

am lasat-o plangand, am auzit-o pana am iesit din curte
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Kariris spune:
Maine mergem si noi prima zi. Le-am instruit cat am putut asupra faptului ca eu voi pleca, nu voi sta cu ele acolo. Sa vedem cum o fi.
Bafta tuturor si adaptare usoara si rapida!
kid spune:
La noi a fost bine si astazi. Am mers sa-l iau pe junior la 5 si 20, mai erau doar 4 copii; a venit la mine in brate, foarte fericit ca ma vede, m-a pupat; l-am intrebat daca mergem si m-a rugat sa mai stam putin. Mi-a aratat foarte mandru de unde bea apa, toaletele, patutul in care doarme, sala de mese, apoi am spus la revedere si ne vedem maine la toata lumea si am plecat.
Sper sa fi trecut perioada de acomodare si sa nu mai avem probleme.
Mult succes tuturor!
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

Lillo spune:
A venit si la noi prima zi de gradi. De dimineata s-a trezit, a papat, s-a imbracat fara probleme. Am mers sa luam un buchetel de flori doamnei educatoare pe care i l-a oferit ea...Toate bune pana i-am spus ca tb sa plec, si a inceput sa ii tremure barbita a plans. I-am explicat ca tb sa plec, ca acolo sta cu copii de varsta ei si invata poezii sa ii spuna lui Mos Craciun, si se joaca, si intr-o ora vine mama sa o ia. Nu a fost convinsa dar cand a chemat-o educatoarea s-a dus fara proteste si am plecat repede.
La 11 ma duc sa o iau sa vedem in ce stare o gasesc. Stau cu ochii pe telefon sa vedem daca suna sa o iau mai repede.
Lillo spune:
Dupa cum spuneam, m-au sunat sa o iau ca a plans non-stop.
A stat doar cu ochii pe geam sa vada daca ma repereaza pe undeva. Maine va sta doar 1 ora.