Actiunea 3 sate - Va multumim!

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am mai vorbit eu cu Mihaela, mama lui Iulian. Mergea singur, dar renunta rapid, acu vreo luna (sau doua?). Au mai fost la medic si i-au facut ghetute speciale, totul tine acum de exercitiu, sa prinda curaj sa mearga singur, sau - ma gandesc eu - cum atata timp n-a mers, muschii picioruselor nu sunt pregatiti, le trebuie si lor timp. Trebuie sa-i mai sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Carmina, nu mai stiu nimic de ei din primavara. Dar ma interesez si iti spun . Stiu ca baietelul ce a fost operat la picioare cu ajutorul banutzilor stransi de noi a inceput sa mearga singur de cateva luni.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

doamne ajuta!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura, se mai prevede vreo actiune in viitor?
Ca am mai strans cateva hainute de 2 ani si nu stiu cui sa le dau.
Nu sunt de bazar, ca nu sunt in stare atat de buna, iar la topicul Pentru copii nu mai sunt copii de 2 ani. Sunt ori mai mici ori mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alex-andra, nu pot spune ca e ceva organizat la modul serios, dar eu continui sa duc haine, jucarii si incaltaminte la mai multe familii. De cateva luni bune mi-am mutat 'zona de interes' mai la nord, intr-o comuna din judetul Botosani, unde sunt ai mei parinti. Mama stie multe familii sarace, cu copii mai mari si mai mici si i le-am dus ei sa le dea mai departe. Am dus acolo ce am mai avut eu de dat, mi-a trimis Selene cateva cutii, am mai primit de la pritene de aici. Deci daca ai de dat si te incurca, poti sa le trimiti la mine si le gasesc beneficiar.

Mergi la inceput

Perfect
Sunt in concediu, asa ca voi face o cutie si ti-o voi trimite, probabil pe joi-vineri.
Ce consideri ca nu e de dat (desi nu e nimic rupt, ci doar mai uzate), poti sa nu le dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Laura am pregatit si eu o cutie cu hainute pentru copilasi. Sunt hainute de la fetitele mele si mai mici si mai mari. Cand poti trimite-mi adresa ta te rog.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

aka, iti trimit PM.

Noutati: mama celor 5 copiii se pare ca e insarcinata din nou .
Iulian, baietelul operat la Tg Mures merge singur, a inceput sa vorbeasca si e foarte fericit de realizarile sale. Din pacate, mamica lui tocmai a pierdut o sarcina la 4 luni . Am tot vorbit cu ea la telefon zilele astea, cat a fost internata la spital la Piatra.

Mergi la inceput

Laura, n-am reusit sa trimit pachetul inainte sa plec la mare, dar e terminat, ma asteapta cuminte.
Duminica ma intorc si luni il trimit.

eu, sincer, nu inteleg de ce oamenii astia fac atatia copii, cand nu au sa le dea nici macar o bucata de paine zilnica,sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Laura, multumesc mult pt copacel asa m-am emotionat....
Am vrut sa mergem pana la Bicaz in weekend dar mi-a revenit sinuzita (toata vara m-am luptat cu viroze, belea ca asta mai rar)
Sper sa ajungem macar in toamna, mai ales ca am auzit ca Iulian deja alearga - avem o masinuta pentru el (pe care se urca si o impinge cu picioarele).

Spor la treaba! Am sa incerc sa fac si eu un pachet pentru copilasi - am deja prea multe hainute ramase si jucarii.

Mergi la inceput

aka, am aviz de la tine, a ajuns coletul.

Oana cu mare placere. Da un semn cand vii si poate ne vedem la un suc pe malul lacului.

Mergi la inceput