Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 36
Ayla21 spune:
Laura felicitari pentru tot ce ai facut pentru acei oameni.
Iertare, nu am stiu ca inca mai continui actiunea. Dar voi trimite si eu cand vei mai organiza ceva.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
mari_paun spune:
mai e nevoie de hainute de 0-3 luni, am o cutie deja aranjata cu sac de dormit gros, hainute, prosop de baie... la cine trimit colet pt un bebe?
astept PM.
Laura25 spune:
Mari, nu stiu inca nici un bebe asa mic si nici gravidutza, dar ma interesez si daca aflu iti spun. Mai tinele cateva zile, daca ai cum.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Mari, nu stiu inca nici un bebe asa mic si nici gravidutza, dar ma interesez si daca aflu iti spun. Mai tinele cateva zile, daca ai cum. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
le tin Laura
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun mai e nevoie de hainute de 0-3 luni, am o cutie deja aranjata cu sac de dormit gros, hainute, prosop de baie... la cine trimit colet pt un bebe? astept PM. BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
Daca Laura nu a gasit niciun bebe asa mic...am citit la topicul administrat de LauraNicole si danielac, ca mamagiuliei a cunoscut o familie cu probleme mari financiare, familie care are si un baietel de 3 luni...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Cristina_OR spune:
Laura, te rog mult sa ma ierti, insa a intervenit ceva (am inceput lucrul si lucrez in ture), si de aceea abia astazi am reusit sa pun doua colete la posta.daca iti vine mai bine asa, cred ca ai putea sa le dai direct familiei cu mai multi copilasi, sa nu te mai complici sa le sortezi.sunt niste jucarii, doua geci mai grosute, si ceva lucrusoare de copii(cam pana in 7-8 ani), pijamalute, fulare si caciuli.sunt spalate toate, doar ca nu am avut timp sa le calc
maine, daca nu te deranjeaza, as vrea sa mai pun un colet sau doua, cu ceva lucrusoare mai grosute, pt copii mai mari si de adulti.ma gandesc sa le pun maine la posta, ca sa mergi dupa toate odata, daca ai posibilitatea.eu nu mai am masina, asa ca mi-e un pic greu acum, trebuie sa le car pe rand.
sa-mi spui te rog daca as putea pune in colet ceva produse de igiena pt familia cu mai multi copii(sapun, sampon, ceva periute si pasta de dinti..., detergent).multumesc pt colaborare, sa iti ajute Dumnezeu pt tot ce faci
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
Laura25 spune:
Cristina, eu iti multumesc pt gestul tau!
Cand poti sa trimiti atunci e bine. Eu stau la doar 200m de posta si nu e o problema sa le aduc acasa. E super ca le-ai pus tu deja pe categorii. Sigur ca poti sa trimiti si lucruri de igiena perosnala. O sa fie bine venite. Multumesc din nou!
Cristina_OR spune:
multumesc pentru raspunsul rapid
azi nu mai am timp sa ambalez, insa maine de dimineata incerc sa mai trimit cate ceva.scuze ca ti le trimit pe rand, dar nu am nici timp de sortat, si nici in ce sa ambalez pachete mai mari.
Laura25 spune:
Cristina, au ajuns coletele.
Cristina_OR spune:
Laura, imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn, nu am avut calculator, si nici nu am fost pe acasa prea mult timp.multumesc pt confirmarea coletelor, am mai pus ieri doua la posta, sunt ceva haine pt copii mai maricei sau persoane adulte, o geaca de dama, mai grosuta, si niste produse de igiena.as fi vrut sa trimit mai multe, eventual niste scutece daca e nevoie, insa momentan nu mai pot.cand ai un pic de timp te rog sa ne mai scrii ce copii mai au nevoie de ajutor, si ce anume am mai putea trimite.
multumesc mult ca te-ai implicat si iti rupi din timpul tau sa ajuti aceste familii.multa sanatate tie si strumphilor tai!