Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 10
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Multumesc tuturor! Alex_andra, iar lesina de curiozitate tantele de la posta . Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Laura25 iar lesina de curiozitate tantele de la posta . |
De data asta face "ciroza" de curiozitate mai ales ca acum vin multe si din toate partile
Coletele de la Navoadri unul are ~9kg si celalalt~2,5kg...si Sigur joi sunt la tine(daca ai timp si cum sa le ridici de la posta)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
marius spune:
citat din mesajul lui Laura25 Multumesc tuturor! Alex_andra, iar lesina de curiozitate tantele de la posta . Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Poate pun SRI-ul sa le verifice Doamne fereste daca ticaie ceva pe'acolo?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Laura25 spune:
Am mai primit eu de la Alex_andra 3 cutii mari cam de 10kg fiecare, pt bazar. Atat m-au mai tras de limba doamnele de la posta cat am completat formularele .... Atunci nu au scos nimic de la mine, dar tura asta, la cate colete s-au anuntat, nu stiu daca mai scap fara sa dau explicati.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
desprecopii spune:
Un detaliu: toti cei care participa la aceasta actiune DC primesc o iconita la profil. Aveti sugestii de iconite?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
szivarvany spune:
sugerez 3 stelute sau ceva sa fie 3 puse in forma de triunghi mic
desi cel mai fain ar fi mamarutza, dar n are legatura cu 3-ul din titlu, mi-a ramas in cap 3-ul asta
sau un trifoias micut
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Un trifoi cu patru foi
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kariguld spune:
bani primiti? un cont in euro exista?
colete nu mai trimmit, e destul de costisitor transportul si vad ca hainute se aduna destule din RO. am trimis la mihaela770 doua colete luna trecuta si hainutele care nu s-au dat la bazar le va trimite ea spre Laura.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui kariguld bani primiti? un cont in euro exista? colete nu mai trimmit, e destul de costisitor transportul si vad ca hainute se aduna destule din RO. am trimis la mihaela770 doua colete luna trecuta si hainutele care nu s-au dat la bazar le va trimite ea spre Laura. Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David _M-am nascut pentru succes! |
kari, deocamdata se strang bani pentru un baietel dintr-unul din sate, care necesita urgent o operatie la picioruse.
nu stiu daca se strang si pentru intreaga actiune.
Laura si/sau Marius iti pot da informatii mai exacte.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)