Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 18
Danicris spune:
Lilly, foarte frumoase pozele, dar si mai frumoase fetele.
si 
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
cleo78 spune:
bun venit Adriana! sau asta e injuratura...asteptam si pozele, suntem toate cu degetele in gura la ros de invidie ![]()
voiam sa te intreb, tu cautaseshi la un moment dat gastro enterolog pediatru. Ai gasit? pe cine ? etc
Doloress spune:
Trebuie sa va mai zic o perla de ieri ca am ras de ma durea burta. Ma vede Patrick dezbracata prin casa : ti-ai pus tricou cu tzatze? ![]()
![]()
![]()
Danicris merci de compliment, desi mie mi se pare cam maricica pentru varsta asta, tot imi place si mie burtica mea.
Ca e cam ultima data (dupa previziuni) cu burtica, desi... never say never. Cat de dulce e Valduc, cum nu ia el suzeta sorelinei! Mare minune, e un baiatel tare ascultator, dupa cate vad.
Desiree Victoria e cea mai frumoasa fetita! Genele o sa creasca ele, ai sa vezi! 

Gabitam cum ai reusit sa scoti laptele, ca eu ma chinui de nu mai pot! Iar bea la greu, iar nu mananca nimic, dupa ce o perioada a baut mai putin si incepuse si el sa manance cat de cat. Acuma s-a invatat cu tetinele, i-am luat foarte complicate si 0-3 luni. Si sta cate o ora inainte de a adormi, pana nu da gata 2 biberoane, ca inainte nu se lasa si nu adoarme. Aseara i-am pus jumi-juma, lapte cu apa si vad ca a baut mai putin, nu i-a prea placut si dimineata imi cerea de mancare (lucru nemaintalnit la el!)
Lily ce fete frumoase!!!
Si noi gestionam mai bine crizele, desi exista in continuare, parca tot mai multe. Nimic nu-i convine lui monsieur Patrick. Cu pampersul, nu prea pot sa-ti dau sfaturi, noi suntem tot in scutec. Am hotarat ca nu e prioritate deocamdata, n-as mai avea energie sa ma lupt si cu asta. Face din cand in cand, anunta cateodata cand face, insa nu vrea tot timpul la toaleta.
In plus nu vrea chiloti de nici o culoare si nici pampersi din aia tip chilot. Face ca toti nebunii daca indraznesc sa-i pui din aia. Daca il las in putza goala la fel, urla pana nu mai are aer : Pune pampers, pune pampers. Asa ca il mai las. Nu cred ca o sa mearga la scoala cu pampers totusi. Desi scoala incepe aici la 5 ani si nu se stie. ![]()
Adriana bine ati revenit, asteptam pozici!
Lorich bravo pentru vestile bune!
Eu am eco pe 7 octombrie abia
A doua si ultima, insa vreau sa-l mai aburesc pe medic sa-mi mai dea o trimitere.
-18+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Victoria_mami spune:
Lilly, am vazut pozele voastre, inclusiv am revazut pozele de la Madridsi cele de la ziua Juliei.
Asa a papat Victoria micul dejun.
Legat de sprancene, va multumesc tuturor ptr. vorbele frumoase si ptr. incurajare, asa e, chiar si cu gene scurte e frumoasa si deosebita (si perfecta in ochii nostri), dar eram atat de 'geloasa' si de mandra de genele ei... si desi credeam ca nu o sa ma doara sa vad ca ii pica parul, tot doare si la gene nici nu m-am gandit ca o sa le piarda... of. Nici nu gasesc cuvinte sa explic ce simt, e atat de dureros tot ce se intampla, ma doare atat de tare ca desi, cum spunea Cleo, ce a fost mai greu a trecut si acum e doar tratament de intretinere, totusi va mai trece prin atatea in urmatorii 2 ani. Numai luna asta, in 23 va avea prima punctie lombara din 4!!! Nr. 2 va fi in 28 sept., nr. 3 in 30 sept. si nr. 4 in 5 octombrie... sa o simti moale ca o carpa in brate si sa iesim din camera aia, stiind ca ii vor face inca o punctie... si dupa 2 zile inca una si apoi iar si iar... 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Desiree
imi inchipui numai cat e de greu! Trebuie sa fii tare pentru ea, sa ai incredere ca va trece cu bine peste toate! De ce se intampla toate astea, nu stim, e tare nedrept, sa vezi un copil, un sufletel mic si nevinovat chinuit cu tratamente si spitale, insa nu putem face nimic, decat sa fim tari si sa speram cu optimism ca va fi bine!
Ma rog pentru voi, sa aveti multa putere sa treceti cu bine peste incercarea asta! 
-18+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Danicris spune:
Desiree, te imbratisez cu mult drag. Vreau doar sa stii ca va suntem alaturi.

Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
DanaH spune:
draga mea, Desiree, te imbratzishez cu drag. nu shtiu daca asta te ajuta cu ceva, dar nu putem face prea mult de aici, decat sa ne rugam pt voi.
imi pare tare rau ca un pui mic si scump precum victoria trebuie sa treaca prin asta. nu ma rog decat sa fiti tari si sa duceti la bun sfarshit tratamentul. sunt sigura ca este greu, dar o sa gasiti putere in voi, pt printzesa voastra.
ufff, toate celelate "probleme", cum ar fi nemancatul, crizele, sau niste mucishori, par floare la ureche pe langa ce aveti voi.
va pup.
Poze
Poze noi
Alysh spune:
Buna fete scumpe,
Multumim de aprecieri la adresa pozelor si pt urari 
Azi ne-am intalnit cu doua fete frumoase Laurita si Ilinca
MA doare un picior de mor nu stiu ce am....
Desiree
va pup cu drag si sa treaca momentele dificile cat mai repede!
Adriana, bine ati revenit! 3 saptamani de vacanta, wow, sunt verde!! vrem pozici!
Lumi, ma bucur ca ai mai scris, scrie mai des ca imi place sa te citesc. Vor trece si pb financiare, vor veni zile mai bune, ai sa vezi. Asta e, cu criza asta mai toti suferim.
Cleo, mi-ai facut complimentul suprem dar sunt departe de a fi slabatura....sau poate te-ai referit la altcineva din pozele alea
Si da mai Cleo, ca si Dani te admir pt cate faci, asa si eu, astept de la mame.....cred ca sunt cea mai lenesa de la odiseea asta...si tot ma plang ca-i greu
Andrada, habar n-am , dar ma pot interesa unde au facut personalizarea. Vrei?
Distractie placuta la motz. SA ne arati si noua poze de la nunta, da?
Lilly, am vazut pozici, f dragute sunteti si tu ai o silueta de invidiat
Va puppppppp, somn usor!
Luminel spune:
Dani, Lori, Aly 

Dani, felicitari lui Vladuc pentru debarasarea de suzeta (o sa treaca si "sevrajul"
)...ce cuminte e el, mititelul! si ce o iubeste pe surioara lui! nemaipomenit
, mai rara asa ceva la varsta lui.
Copiii mei n-au fost nici unul fan suzeta...baiatul n-a folosit-o decat pana la vreo doua luni (parca
) si apoi a renuntat singur, iar Cristi n-a vrut deloc sa o ia...
Lorich,e mai bine la job...am trecut pe contract nedeterminat, am inceput sa ma integrez...sper sa fie din ce in ce mai bine (si financiar
)
Aly, ne luam de mana
, nici eu n-am pus nimic de toamna...si nici n-am de la cine sa astept
...poate doar de la sora mea careia i se mai face mila de mine si-mi mai trimite si mie cate ceva...
Desiree, off ce rau imi pare de voi si nu-mi pot decat imagina prin ce treceti...multa putere! ca aveti nevoie!
Lilly, ce frumoase poze! si ce mamica tanara esti...pai parca Julia ar fi sora mai mica, nu fata ta!!!
Doloress, am bufnit in ras
...m-a terminat Patrick, ce da din el!!! ufff, abia astept sa vorbeasca si Cristi
Cris cica se intelege bine cu soacra-mea la tara, e cuminte, mananca...dar tot striga toata ziua prin curte "mami", manca-o-as!
Oare i-o fi deja dor de mine
Pe maine! noapte buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
CrinaAndreea spune:
Desiree si noi va imbratisam tare tare de tot!
Esti o mamica extraordinara si te iubim tare pentru asta!
Ai sa vezi ca totul va fi bine, trebuie doar sa mai ai putina rabdare, incredere si putere.