Prietene la bine si la greu - 48

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Cand a avut Ana rosu-n gat ne-a recomandat pediatra Tantum, 3 pufuri pe zi. Deci cred ca e ok si la bb-i. In schimb, nu as putea baga mana in foc ca ar fi rezolvat ceva, impresia mea a fost ca rosul in gat a trecut singur.

Multumesc mult.
Stii cine este producator, adica sunt mai multi pe piata la noi, sunt mai concentrate sau mai putin concentrate aceste spray-uri?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Multumim ptr urari.

Ralu_Seby, multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!

Cat mai multe lunite si din partea noastra ptr Iulian si David!!!

Floricik, casnicie fericita in continuare.

Many, artificiile nu erau de la noi dar am fost extrem de multumimti de hotel. Daca vom mai petrece concediul in Antalya tot la Delphin Palace vom merge.

Gabitza, adorabili gemenii tai.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua,

Inca mai sunt cu gura pana la urechi dupa ce am citit de "mama snur".

Many, si eu am folosit tantum verde pt Andrei, 3 pufuri pe zi. Este de concentratie 0,15%, pt adulti cred ca este mai concentrat. Cred ca m-a intrebat la farmacie pt copii sau adulti, nu tin sigur minte. Arata asa:www.farmaciastejara.ro/tantum-verde-spray-p-373.html" target="_blank">T V

Am vazut si niste mucosi tare scumpi. Ce frumos se joaca ei deja.

Andrei sta numai si numai calare pe mine.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Buna ziua,

Inca mai sunt cu gura pana la urechi dupa ce am citit de "mama snur".

Many, si eu am folosit tantum verde pt Andrei, 3 pufuri pe zi. Este de concentratie 0,15%, pt adulti cred ca este mai concentrat. Cred ca m-a intrebat la farmacie pt copii sau adulti, nu tin sigur minte. Arata asa:www.farmaciastejara.ro/tantum-verde-spray-p-373.html" target="_blank">T V

Am vazut si niste mucosi tare scumpi. Ce frumos se joaca ei deja.

Andrei sta numai si numai calare pe mine.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Multumesc mult

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna ziua(astazi si la noi e mai buna)

In final,fata mea a avut 3 mese ieri,a reusit sa pape 500ml lapte,cu solidele nici nu mai incerc....

Din motiv de vreme uracioasa,ieri am mers la Moldova,la locul de joaca. Nu aveti idee cat de fericita am facut-o pe Annabelle,s-a jucat in `groapa cu bile`,a busilat peste tot,se baga prin tunel si ma pacalea,am dat-o pe tobogan...m-au trecut toate transpiratiile,dar a meritat. Daca mai e vreo ieseanca tentata,eu abia astept sa o mai duc acolo.

Cu intalneala,abia astept,doar ca Annabelle doarme o tura de la 11-12, cealalata de la 16,asa ca nu promit,daca ii stric rutina,trebuie sa muncesc din greu sa revina la programul asta,si afara ea nu mai doarme.

Vreau sa-i urez "La multi ani" lui Ralu! Sa ne traiesti,sa fii fericita alaturi de baietii tai si sa nu mai fii `depresata` niciodata!

Felicitari,Floricik,la cat mai multi ani frumosi impreuna!

La multe lunite David,Iuli si David!

La multi ani Gabriela! Sa fii sanatoasa,norocoasa si sa ai o viata usoara si frumoasa!!!
1 anisor

Felicitari,Ancutzica, pt casa noua!!!

Va multumesc la toate pt gandurile si vorbele frumoase,stiu ca nu ma poate ajuta nimeni,dar in momentele alea,o vorba buna,face mult tare!
Astazi a papat mai bine,solide nu am mai incercat,i-am dat doar felii de avocado,para,banana si ardei rosu,pe care le-a rontait si scuipat cum a vrut(mai mult scuipat decat inghitit,da nu conteaza)

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna ziua!
Andre, eu intrebam despre imunizare, nu Crissa. Eu sunt mai ingrijorata in ceea ce priveste imunizarea fiindca Emma nu a fost bolnava absolut niciodata si ma gandesc ca la iarna cand am de gand sa o dau la cresa e inevitabil sa nu ia vreo raceala, de aceea ma gandesc serios sa facem o cura de imunizare. Iti multumesc tare mult ca te interesezi de ce te-am intrebat.
Daca tot am intrat, sa va zic ceva si despre noi...Cu diversificarea stam foarte bine de vreo 1 luna jumate, desi primele 2 luni a fost foarte greu. Nici nu ma gandeam ca o sa ajung sa spun vreodata ca Emma e o mancacioasa. La inceput ma ghidam dupa schema de la Medlife cu fructele la 10 si legumele la 14 si nu dadea prea mari rezultate...Asa ca am urmat sfatul surorii mele sa incerc sa-i dau legumele la ora 12 si fructele la ora 16-17. Nu prea am fost de acord sa-i dau fructele la ora 17 fiindca ma gandeam ca nu se digera asa bine pana o culc, insa daca am vazut ca nu o scot la capat am incercat si metoda propusa de sora mea si am avut o mare surpriza! Fetita mea "s-a dat pe brazda", asa cum se spune. De atunci a fost foarte bine. Nu va ganditi ca din prima zi a mancat tot, dar pe zi ce trecea situatia se imbunatatea. Asa ca:
-dimineata pe la 7-7.30 papam cam 200-250 ml LP
-la 10 ne trezim de tot
-la 12 papam 200 gr de legume blenduite ori cu carnita, ori ou, ori ficatel + un iaurtel Natura
-la 16-17 papam 200 gr de fructe
-la 20 papam cereale(cu lingurita) preparate cu 160 ml de lp si vreo 6-7 masuri de cereale Nestle
-la ora 21-21.30 doarme deja, pana la 6.30-7.30 a doua zi.
Schimbarea orelor la care ii dadeam fructele si legumele a dat roade! Poate functioneaza si la mamicile care intampina mari probleme la acest capitol. Poate nu e cea mai buna schema, insa pe mine m-a ajutat foarte mult. Dupa aceasta schema se merge in Spania. Sper ca nu va suparati ca am scris atata despre ce am facut eu, am scris cu gandul ca poate cuiva ii va fi de folos. Eu am reusit performanta de a avea un copil care mananca tot, cu toate ca sansele imi pareau nule.
Sa va mai zic de progresele Emmei...Se ridica singura in picioare in patut, face PA-PA cu manuta, bate din palme cand ii spun Bravo, face BU-BU cu manuta la gurita(nu stiu cum sa zic altfel, sper ca intelegeti),sta bine in fundulet de vreo 3 saptamani, acum 3 saptamani avea 9 kg insa nu pare deloc grasa fiinca e foarte inaltuta. Si sa mai laud putin. La intoarcerea din Spania am venit cu masina! Da, 3000 si ceva de km! Emma s-a purtat exemplar! Au fost 48 de ore de mers cu masina incontinuu, cu mici opriri de jumate de ora! Ea a stat cumintica in scoica pana la sosire! Si-a respectat programul ei, nu s-a abatut de la el! Pentru mine a fost cea mai mare dovada ca am un copil supercuminte! In schimb nu busileaza, nu pune pasi cand o tin in picioare, nu adoarme singura.
Sa-i raspund si lui Na_bo la intrebarea despre pampersii BabyLove: noi folosim nr.3!
Vreau sa va mai spun ca am vazut poze foarte frumoase, cu exceptia celor de pe contul comun pe care nu pot sa le vad din lipsa de parola.
Sper ca nu v-a plictisit mesajul meu...Niciodata nu am mai scris unul asa de lung...Va citesc in fiecare zi, nu-mi scapa nicio postare, insa nu va scriu fiindca nu prea am informatii utile de impartasit...
Va pup si va citesc in continuare!
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hello fete!

Toti cei sarbatoriti azi, sa traiti sanatosi alaturi de cei dragi, copiluti, mamici, tatici si sotiori !
La multi ani tuturor!

Ancutza, sa va fie de bine la casuta noua. Asteptam cinstea

Dankutza, foarte frumoase pozele cu Pinky. Sa-ti traiasca!

Dozz, da, am revenit, in aparenta cu energie, ca-s cam cu risc de imbutoienare...da' ma tin tare, deocamdata.

Ali, felicitari pt cuvintelele si reusitele lui Mihai. Doamne ajuta la doftor!

Coque, asa stiu si eu, carnea de vita e printre cele cu fier mult. De cand ma stiu, am carente de fier (nu prea le-am avut cu carnea de vita, cu spanacu') si in sarcina m-a cam indopat dr. cu Maltofer (pe langa multe altele . Bine te-am regasit!
(apropos de faina de mei, am gasit niste www.magazin-naturist.ro/faina-ecologica/faina-integrala-de-mei,-500-grame--3955" target="_blank">retete, intamplator..cand cautam "ceva" din care sa-i fac lui Rares niste galusti in supa...altceva decat grisul. Daca le stii, sorry de repetir

Monis, multam pt dedicatiune

Many, mersic la fel . sa treaca raceala urata!
Despre ingredientele pe care vrei sa le folosesti, nu cred sa fie vreuna nerecomandata. Si eu l-am facut cam la fel. Numai ca eu am taiat carnea de pui in bucatele mici-mici-mici, nu am tocat-o.
Si eu stiu ca tocatura e greu digerabila la stomac...da' nu stiam ca e vorba de zeama pe care si-o lasa. Altfel, putem lua carne macra si o putem toca, daca vrem sa evitam grasimile din cea gata tocata...da' cu zeama? Ce te faci cu zeama?
(Frumoase pozele de la Lares. Mi-ai trezit amintiri din tinerete )

Ralu, ia cu Bailey's....face bine la depresia de varsta

Broscuta, impacare-impacare, fara nicio suparare, cu sotul...si restul se rezolva incet-incet. (asa ma imbarbatez si eu..)

RamonX, imi pare bine ca te citesc din nou! mami si broscoi

Ionela, mai ai spalate din ale nocturne?

Floricik, bine te-am regasit! (La multi ani fericiti!)

Raluci, succes la supernanny! (si la bb2 )

Cuscri, creste mare Chiara! Tare haiosi sunt cand fac ei "bravo"

Natalia, pup pe Amalia cu un coltisor de dintoc! Cred ca pe langa serul din nasuc, se impune rabdarica ..stii tu, ca mai in toate treburile ce privesc copilutii nostri (de curiozitate, iti mai sta la pus ser in nas? Rares al meu e intr-un razboi total cu orice inseamna umblat in jurul/pe capul lui)

Lil, sar'na de aprecieri...am si d'alea in putza goala, sa stii...da' le pastrez pentru cand o fi mare

Gabitza, haiosi foc mucosii! Apropos de meniuri....de unde luam spanac, acum? Ne incumetam la din ala de la punga, congelat? Ca am vrut si eu sa-i dau la vremea lui si m-am trezit cam tarziu, deja disparuse.

Flavours, succes la doctorel. Sa fie doar un pitic mic, care va fi alungat!

Lumi, Doamne ajuta! Azi 500 ml de laptic, maine poate o felie stravezie de ceva solid....si incet-incet poate si o combinatie sub forma de piure...si tot asa.

Cosmynik, suna ok schema ta. Bine ai mai trecut pe aici!

Fete, al meu copil cred ca este cel mai plin de haos copil ever....iar mananca la ore ciudate...doarme cand nu trebuie....este marait ziua....si-o forma si el vreodata un program cat de cat ok? Sa stiu si eu, la 10 papa, la 2 papa, apoi somn pana la 5, la 6 iar papa...la 8 baie, la 9 papa si apoi somn? Sau visez frumos cu ochii deschisi, vorba cantecului?? N-are el jde mii de treziri pe noapte sau jde mii de mese...da' acu' mananca la 7, maine la 8...acu' mananca la 11, maine la 11 sau la 12..masa de pranz unori pe la 2, alteori pe la 3 sau 4......aseara mi-a dormit de la 5.30 la 10.....

Si cand te gandesti ca-s asa de buna la dat sfaturi.........piua ca s-a trezit si cica e ora de masa de pranz.....

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Many,confirm ce au spus fetele, posologia difera un pic: noua ne-au dat 2 pufs X 2 pe zi. Sa iei de 0,15 %, cel de 0,3 este pentru adulti.

Flavours petrecere frumosa cu un Tudor fara tuse.
Doamna K Multam de link, nu-l stiam.

Meiul are un gust usor amarui, right

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Cosmynik- e si asta un aspect, sa nu le dai masa dimineata. Matei e destul de marait dimineata.
Extraordinar cum a mers Emma in masina atatea ore.

GabitzaFilmuletul si protagonistii
AM facut ieri si a mancat si Matei un fel de sufleu de dovlecei: dovlecel cu branza de vaci si un galbenus, toate la cuptor in vas yena. Eu am pus si marar si un pic de unt la sfarsit. A iest absolut delicios si a mancat chiar si el.Cu greu, cu ceva insistente dar a mancat.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Many, la tantum-ul de 0.15% ma refeream si eu. La farmacie e suficient sa zici ca e pt bebelusi. Multa sanatate!

K, nici Ana nu are cine stie ce program, adica variatia e de +- 2h, ieri a servit lapticul de ora 12.30 la ora 14 si masa de legume la 16.30, de exemplu. Si eu citesc cu jind programele fulgusorilor mai disciplinati. Pt ca nu am program stabil, eu ba am timp, ba n-am timp de masa 3, deci confuzia continua...

Mergi la inceput