Prietene la bine si la greu - 48

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

fetele, am intrebat pe cineva de pe DC, prietena cu Gia, despre primul nostru fulgusor, sarbatorit ieri si am primit urmatorul raspuns:

Gabriela e bine sanatoasa, creste... o sa fie o frumoasa si o inalta ca mama si ca tatal ei
multumim de intrebare, am sa le transmit fetelor ca va ganditi la ele.

deci avem primul fulgusor care a implinit 1 an

Gabriela by Gia

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Ce vesti bune. Sa fie fericita Gasbriela sanatoasa si desteapta. Ce fulgusor mare avem!!!

Cat despre carnea tocata... cel putin pentru copii cica e bine sa o gatim apoi sa o tocam in robot. Eu asa tin minte. E ciudatel... dar asta e.... eu am facut si sarmale cu carnita de pui fierta inainte de a fi tocata si au iesit bune. ( alea erau pentru mine... nu pt Mihnea)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

Hello girls,

coque, sper si eu sa iasa bine tortul. botezul e sambata si am ceva emotii pt ca toata organizarea a cazut in carca mea.

pe alta parte, bebe tuseste sec la inceputul somnicului si astazi mergem la control sa vedem ce si cum. eu am un pui de banuiala dar nu vreau sa fiu mama paranoica - copilul viitorilor nasi (aprox 2 ani) a vrut sa ii arate lui Tudor cum se foloseste suzeta, asa ca a bagat-o la el in gurita si apoi lui Tudor. de cateva zile copilul lor are putina febra si tuseste... poate fi doar o coincidenta.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

apoi...Flavours, distractie maxima

Tin pumnii sa nu fie racit micul Tudor,doar trebuie sa fie in forma maxima in asa o zi importanta

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

neatza

noroc cu voi, ca iar am uitat ca e "ziua" copilului.... Multumim mult de urari

David&David

ma mai plang azi si gata . imi vine sa fug de acasa sa pot dormi undeva, chiar si sub un pod . Inafara de faptul ca adorm f greu, a avut si copilul antrenament asta noapte, asa ca acum nu pot tine ochii deschisi deloc. Am expediat-o urgent pe soacra-mea afara ca sa nu mai aud pe nimeni si acum ma intreb ce sa fac mai intai .

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Eu empatizez si simpatizez. Si alti termeni similari. Si eu am nevoie de un somn bun...

Asadar, vad ca nu ne mai inghesuim in butoi mai nou, ci sub pod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gabitza sunt fenomenali mucosii tai
Flavours tinem pumnii ca Tudor sa fie in forma max. sambata
Eu sunt tare suparata, Vlad iar are muci si il suspectez de rosu in gat ptr. ca atunci cand inghite face o grimasa si parca ii vine sa vomite. Am fost la farmacie sa-i cumpar spray de tantum, dar m-a sucit farmacista ca nu stie daca este bun ptr. el asa micut,etc, iar pediatra nu este in tara.Coquelicot tu parca ai folosit la Matei tantum, poti sa-mi dai ceva detalii, adica pe prospect este precizata varsta copiilor si cate utilizari/zi?

Incerc sa-i dau ceva de mancare si apoi sa-l bag la

Sa ne traiasca primul fulgusor care a facut un an

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

La multi ani si de la noi, David-David-Iulian! Sa cresteti mari si frumosi!

Na_bo, eu cred ca nu se mai impune nimic. Doar aspirat daca nu reuseste sa manance/respire. Sanatate puiutzei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumim ptr. comentariile de la poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Neataaa,

Asaaa, sa raspund cu meiul: Eu am mei decorticat, arata cam ca cus-cus-ul si pe el scrie ca se fierbe 10 minute. Am pus apa la fiert si cind a clocotit am bagat o rosie putin in ea cit sa poata fi decojita dupa aia. Am fiert niste ceapa, un morcov mic, rosia, dovlecel si 1 buchetel de broccoli apoi am pus meiul, lasat 10 minute, zdrobit legumele si servit la copchil. Alaltaieri am avut mega succes,ieri nu s-a mai atins de el

Draga Lili, asa e succesul, trecator... Si nici meiul nu scapa, alaltaieri a fost in tendinte, ieri ba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Gabitza sunt fenomenali mucosii tai
Flavours tinem pumnii ca Tudor sa fie in forma max. sambata
Eu sunt tare suparata, Vlad iar are muci si il suspectez de rosu in gat ptr. ca atunci cand inghite face o grimasa si parca ii vine sa vomite. Am fost la farmacie sa-i cumpar spray de tantum, dar m-a sucit farmacista ca nu stie daca este bun ptr. el asa micut,etc, iar pediatra nu este in tara.Coquelicot tu parca ai folosit la Matei tantum, poti sa-mi dai ceva detalii, adica pe prospect este precizata varsta copiilor si cate utilizari/zi?

Incerc sa-i dau ceva de mancare si apoi sa-l bag la

Sa ne traiasca primul fulgusor care a facut un an

Cand a avut Ana rosu-n gat ne-a recomandat pediatra Tantum, 3 pufuri pe zi. Deci cred ca e ok si la bb-i. In schimb, nu as putea baga mana in foc ca ar fi rezolvat ceva, impresia mea a fost ca rosul in gat a trecut singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Si noi suntem cam stranutaciosi,credca ni setrasgedela plimbarilede ieri pe vant....asa am reusit azi in parc sa stricam 2 perechi de pantaloni dupa ce am stranutat cu gura plina de fructe...i-am bagat in vanish dar nu pare ca se rezolva.

Ce e distractiv la toata treaba asta e ca atunci cand Dragos stranuta se pune Eva pe un ras in hohote...poate reusesc sa filmez...acum ma duc sa-i hranesc

De fapt mai astept putin, ca Dragos e foarte concentrat sa faca kk si vrea din fund, daca il pun pe spate...urla

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput