Prietene la bine si la greu - 48
Raspunsuri - Pagina 5
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion raluci, esti mai bine astazi? o intrebare intrebatoare pt supernanny: de ce mereu cand ii spun lui Alex pe un ton foarte serios "nu este voie acolo pt ca..." incepe sa rada? Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti! |
sa zicem mai bine, multam de intrebare
notat intrebarea ta
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
gabitza35 spune:
neata,
am intrat repede sa-mi iau cafeaua,sa urez La multi ani tuturor sarbatoritilor ...si ne citim mai pe la pranz, acum plecam in parc
Dovlecelul umplut eu l-am facut cu sosul de rosii langa si fara miezul lui
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui coquelicot Mai, intrebare filosofica: Cu ce sa inlocuiesc a se juca? Ca el nu se joaca. Dar nici sa zic: Nu exploram prize. Ce face un cap de mama al carei copil doarme inca? Bate campii. mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |
dar poti sa zici: nu baga dejtele-n priza!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
ionelamaria spune:
Mneata
Sunt chiauna si inca vad clatite.... mama lor.... si ma si ingras asa Am spus eu ca treaba cu gospodina nu-i de mine. Tatal meu avea o vorba : femeia cand e tanara nu e buna gospodina dar compenseaza in pat. Cu varsta incepe sa scartaie in pat dar devine buna gospodina" No.... asta nu e un argument suficient sa ma las de "gospodina"?
Floricika ma mai apuca si pe mine harnicia, iar de data asta nu am mai aplicat asezatul cuminte intr-un colt, sa astept.... ca doar n-o tine o vesnicie ( harnicia/cheful de munca)
Ralu
Fulgusorilor nu le mai urez nimic.... incep sa adun energie pt marea aniversare de 1 an
Raluci tu vb serios cu supernanny?
Ralu, spun si eu ca celelalte fete.... macar masa de dimineata si cea de seara sa le pastrezi cat mai mult... lasa intarcatul pentru mult mai tarziu... Iar depresia ... da-i o amanare pentru NICIODATA
Lyly, clatite face un om, la 2 noaptea cand se "simte inspirat"pe la ora 20 de gemul de prune care fierbe cu spor pe aragaz.... si gandeste cu voce tare:"moooama ce clatite cere gemul asta", iar sotul aude porumbelul... Da nu ma invat eu odata sa si tac?!? ( nu cred sa invat.... n-am invatat in 28 de ani... nu pprea mai am sanse)
Andre, ce frumos incep astia micii sa ne imite! Da si ce grija trebuie sa avem de acum.... tot stocheaza... mai ales ce nu trebuie... dar e tare frumos
coque se joaca/ exploreaza/ descopera/ studiaza/ cerceteaza/ incearca/ verifica/ observa. Completez lista cand imi mai vin idei
Ma bag sa fac pe aici cate ceva. Astept vesti de la iesence legat de ieseala de maine.... va fi? nu va fi? veniti? nu veniti? Sunt cu un ochi pe voi
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
many_bani spune:
Buna dimineata,
Monis m-ai omorat cu tocatul de carne, pai eu nici nu am satar
Si mai am o intrebare, ou se pune in compozitie ?
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Mneata Raluci tu vb serios cu supernanny? |
foarte serios, la ora 13 am programare
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
monis5 spune:
neatza
noroc cu voi, ca iar am uitat ca e "ziua" copilului.... Multumim mult de urari
David&David
ma mai plang azi si gata . imi vine sa fug de acasa sa pot dormi undeva, chiar si sub un pod . Inafara de faptul ca adorm f greu, a avut si copilul antrenament asta noapte, asa ca acum nu pot tine ochii deschisi deloc. Am expediat-o urgent pe soacra-mea afara ca sa nu mai aud pe nimeni si acum ma intreb ce sa fac mai intai .
despre carnea tocata stiu asa: cand era Iulian f mic, pediatrul mi-a zis sa nu mananc carne tocata sub nici o forma, daca e musai sa mananc perisoare sau ceva, sa fie tocata de mana, nu la masina. Stiam asta si de la mama, care are ceea ce se numeste 'colon iritabil' si peste tot unde a fost la consultatii (internisti, nutritionisti, naturisti etc) a primit acelasi sfat. Daca imi amintesc bine, carnea tocata la masina lasa un soi de zeama anume, care aia fiarta = nu bun.
Many nici noi nu avem satar - taiata mic-mic cu cutitul si fiarta f bine. Ou nu am pus, se leaga compozitia de la orez. Eventual cred ca poti pune galbenus.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
Am intrat cu gandul la sarbatoritii zilei, sa le urez si eu un sincer . Deja avem parte de prima|ultima luniversare!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
Ionela deci asa cu gospodina / femeia din pat... . Nu ma simt nici una, nici alta
Raluci cine e super nanny? . Ma bucur ca esti mai bine azi
Floricik chiar ma miram si eu de ce nu te-a felicitat mai multa lume, doar eu . Ce face oboseala asta din om. Dar cred ca totusi s-a vorbit ceva, de m-au apucat pe mine urarile , parca Raluci a zis ceva. Oricum, nu se poate spune ca n-am fost prima
Coquelicot carnea fiarta si blenduita nu are nimic, e vorba, cum ziceam mai sus, de aia cruda . ma cam repet, scuzati curca beata de oboseala.
o fi alaptatul una grea, dar am ajuns la concluzia ca sunt femeia snur, fara fara de la nesomn. Am un an de cand nu dorm (daca imi amintesc si de insomniile din sarcina din trim III)
o zi frumoasa
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)