Prietene la bine si la greu - 48

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Many exact asa i-am dat si eu copilului (facuti de mama desigur), fara dovlecel (are suficient pe exterior ca i l-am pasat si pe ala), fara rosie inauntru ci doar la fiert, dar nu vad de ce nu ai pune si in compozitie, eventual fara samburi.
Daca vrei sa-i dai pasat cu furculita, sa toci f f bine carnea inainte de a pune la fiert, ca se paseaza greu - la noi a durat spre 1 ora mancatul unui dovlecel mic, ca molfaia la greu la fiecare lingurita .
Cum ai racit? de la vremea de azi?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Pai ma gandeam sa toc la masina sau cu robotul carnea si sa adaug si ceva verdeata(marar sau patrunjel)
Iuli s-a aratat interesat de dovlecel?
Raceala ma incearca de cateva zile, azi m-a doborat, intai a fost Vlad, el este pe final si acum eu si sotul.

Tu iar nu dormi?

PS ai pus morcov in compozitie?

mami de Vlad (29.10.2009)

mmm, carnea tocata la masina nu e f indicata... nu stiu in amanunt de ce... pentru o digestie buna se recomanda (la retete de astea) carnea tocata cu satarul . Am pus si morcov dat pe raz. I-a placut, chiar i-a placut.
Nu, pe la 1 ma ia somnul cam de 1 luna incoace, mai devreme nici vorba

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

la ora asta termina un om de facut clatite
Macar le gasiti dimineata calde inca

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Intru repede repede, poate mai prind un pui de somn..

LA MULTI ANI RALU!!!
Multam de cinste...mi-am adus si eu aminte ca ma chinui sa fac carbonara de vreo 2 zile si uit...
Imi place ziua asta...facem si noi 3 ani de la casatorie. Monisu m-ai felicitat acu' vreo 2 zile ...m-am uitat repede la data ca ma gandeam ca am uitat

Ionela , esti harnicuta tare.

Ancutza, cum taceai tu si nu ziceai nimic Felicitari pt casa noua!! Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii in casuta voastra.

Many imi pare rau ca esti racita...cred ca-i ceva in aer
Broscuto, sper ca te-a lasat printesa sa dormi si ai avut o noapte linistita.

Krelia, bine ati revenit. Tre' sa vad si eu poze cu Albastrelu' ca-s curioasa.

Fetelor , multumesc pt raspunsurile legate de iritatie. Sper sa treaca repede.

Fug la inca un nani mic.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

nneatza!

for all!

La multi ani Ralu_seby!
Sa fii sanatoasa, puternica si sa ramai la fel de frumoasa la suflet, si la fel de vesela ca acum!

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI:
David - de Miany - 11 lunite
Iulian de Monis
David de Dana N

Va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neata,

Sarbatorito lasa depresurizarea pt mai peste vreo 30-40 de ani, acum nu ai de ce, iar de intarcat nici sa nu te gandesti, o sa vezi ce bine o sa fie asadar Multi Ani sanatosi si fericiti inainte

La multi ani fulgusorilor

Azi ma duc la supernnay ceva intrebari aveti?

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

RALU
sa traiesti fericita si implinita o mie de ani!
despre ce depresie de varsta vorbesti tu acolo? scoate-ti gandurile astea din capsorul ala frumos!!
sa ai parte de o aniversare deosebita
multumim de tratatie

luniversatilor David, Iulian si David
peste o luna vom ura lui David de Miany primul LA MULTI ANI!!!

Floricik, casnicie fericita in continuare!

Ancutzic, vrem mai multe detalii despre noua casutza si poze

Ionela, la 2 noaptea clatite face face un om odihnit? sau fara somn?

Many, sanatate! ma bag acum si la poze

deci nu se inscrie nimeni la un IOR pe la pranz?

sa aveti o zi linistita

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza, neatza

Ralu, ba sa te bucuri de varsta ta si clar nu trebuie intarcat Mateiutzul, te vei descurca..O zi minunata azi si mereu.

Citat:
mmm, carnea tocata la masina nu e f indicata... nu stiu in amanunt de ce... pentru o digestie buna se recomanda (la retete de astea) carnea tocata cu satarul . Am pus si morcov dat pe raz. I-a placut, chiar i-a placut

cum adica? eu prin 'carnea tocata nu e sanatoasa pentru digestie' nu m-am gandit niciodata la modul de maruntire ci la continut. Carnea tocata are tot felul de grasimi, zgarciuri, etc, greu digerabile.
Pai pe principiul asta carnea maruntita la blender e nedigerabila?
Zau ca nu inteleg. Sau ai in gand MDM-urile, desi acolo-i alta treaba (dezosarea mecanica)

La inca o luniversare si apoi sa te tii de aniversari pentru piticotii Iulian si David (pentru ca celalalt David face 11 luni! )

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

raluci, esti mai bine astazi?
o intrebare intrebatoare pt supernanny: de ce mereu cand ii spun lui Alex pe un ton foarte serios "nu este voie acolo pt ca..." incepe sa rada?

pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, azi avem de sarbatorit, nu gluma! Ralu, draga noastra Sa traiesti frumos, sa fii iubita, sa ai puterea sa te bucuri de soarele care rasare si sa zambesti la arbori! Inteleg perfect ce simti cu serviciul, iti spun si tie ce i-am spus la Dozz zilele trecute, e foarte greu, dar nu imposibil. Nu presupune obligatoriu intarcat, sunt multe mamici care continua alaptatul, hai nu-ti strica fatza aia frumoasa cu ganduri negre, da? Vino si da un pahatr de ceva ca am nevoie de intarituri. La multe lunite Santi si cei 2 Davizi frumosi , sa cresteti mari si sanatosi! Lumi ??? Chiara azi cand a terminat biberonul de laptic a aplaudat cum fac eu cand mananca tot. Are mama fata mare. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

raluci, esti mai bine astazi?
o intrebare intrebatoare pt supernanny: de ce mereu cand ii spun lui Alex pe un ton foarte serios "nu este voie acolo pt ca..." incepe sa rada?

pozicile noastre

varsta noastra

. Si Matei la fel. Adica daca devin serioasa si spun 'Nu ne jucam la prize', se uita serios dar apoi imi trage un zambet sagalnic si isi vede de jucat la prize.

Mai, intrebare filosofica: Cu ce sa inlocuiesc a se juca? Ca el nu se joaca. Dar nici sa zic: Nu exploram prize.
Ce face un cap de mama al carei copil doarme inca? Bate campii.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput