Prietene la bine si la greu - 48

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Dankutza, si eu am aceeasi problema cu David...nu accepta sa il invelesc cu nimic. Tot spre un sac de dormit m-am orientat si eu.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pe ultima suta de metri,urez si eu `La multe lunite` luniversatilor nostri
Sabinutza,Amalia,Mihai si Eduard!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dozz esti in tara atunci? ne bagam?

Dankutza noi folosim cu mare succes sacul de dormit de la Ikea http://www.ikea. ro/catalogue/ikea-pentru-copii/category/13623 - vezi care ti se pare mai fain (eu il am pe cel albastru). de obicei ii dau doar bluzita sau body sub sac. daca e f frig, poate fi pusa si pijama etc.
Spor la mancareala!

Dana merci draga mea

Smara decat sa scrii in paranteza, mai bine faci proba, daca se pot coace si alte legume (desi nu stiu care altele se mai fac pe gratar ca vinetele si ardeii )

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

este senzational, am stat pana acum si pt ca nu mi-e somn dar si pt ca pana la 12 se trezeste minim 1 data, asa ca am asteptat asta inainte sa la culc. Aseara pana la 1 s-a trezit de vreo 3 ori. ce credeti, ca in seara asta s-a mai trezit? nooo, doarme rupt de la 10. Oare ma sa intind in pat ca sa-l fac sa planga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.mikimak.com/images/products/B16.1003.jpg&imgrefurl=http://www.mikimak.com/%3Ffunction%3Ddetail%26id%3D11210&h=300&w=262&sz=26&tbnid=pRicmyN3lVeOoM:&tbnh=116&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3D%25D1%2587%25D1%2583%25D1%2588%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25BF%25D0%25B5%25D0%25BA&zoom=1&q=%D1%87%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%BA&hl=bg&usg=VfDXgSNOTgBjn8mbzAJBR16eK3U=&sa=X&ei=lmCBTNTUO8aSswaR5OynBw&ved=0CCoQ9QEwBg" target="_blank">iote magaoaia Nu-i gratar, ci un mic cuptor/sobitza. Are si capac care se pune deasupra, si cleste cu care se introduc/scot legumele, numai ca nu am gasit acum o poza relevanta. Va trebui sa lucrez la un clip si niste poze, si cand sunt gata, va trimit produsul final celor interesate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutza,te pup,sper ca maine intri sa ne dai vesti bune atat despre Sabinutza,cat si despre voi

Monis,ma bucur ca-ti vin ajutoare. Mai bine dormi pe forum,sa fii sigura ca te si odihnesti

Dankutza,ma bucur ca papa Pinky mai bine...auzi,da` nu poti sa mi-o imprumuti si mie pe bona ta,macar cateva zile?

Smara,numeste-l "cocator de vinete si ardei"

Bucurestencele,super intalneala voastra,va invidiez pt petecul ala de iarba,ca in Iasi eu nu am gasit gazon sa o las sa se joace cu furnicile. Cred ca s-au simtit super bine piticutii.La voi sunt mai multi baietei,la noi mai multe fetite...ma gandesc cum vor fi repartizarile peste vreo 18 anisori

Ieseala noastra a fost super faina,m-am relaxat mai mult decat inainte,Annabelle papase ceva laptic inainte sa plecam,doi biscuiti in parc,i-am ratat somnicul de la 4,dar a fost cumintica. Aproape ca l-a pupat pe Mihnea(sorry,Ruxi,a fost un acident,el tot pe tine te iubeste),si a fost condusa acasa de Danut...off,ce morala mi-a tinut tata-sau ca ii permit astfel de chestii mama denaturata

Mihnea a fost impasibil la farmecele domnitelor,dar pe urma mi-a aratat ce baiat sensibil si afectuos este! Si are un zambet...
Ruxi carliontata noastra frumoasa a fost cam suparici,probabil a fost cam derutata sa vada atatia piticuti in jurul ei,dar sunt sigura ca data viitoare va socializa mai mult cu Mihnea (decat cu soacra-sa)
Ari e o dulceata,a si mers,a si vorbit,a si dormit,si are un ras molipsitor,m-a terminat!!! E toata numai veselie!
Andruta incerca sa-si lege centura de la carut, a incercat sa o impace pe Ruxi si a bagat-o la genoflexiuni pe mami
Danut....ce spuneam eu de Annabelle ca e Duracell....pai el e de 3 ori mai Duracell decat ea! Plin de energie,asa ca saraca Monica nu mai are nevoie de exercitii!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

neatza

TUDOR< RADU & IUSTINUT

si si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

'Neatza!

Lumi
, si eu ma gandeam la varianta "cocator", dar nu sunt sigura ca e corecta aceasta substantivizare a verbului "a coace". Fac niste sapaturi si ma decid eu pan la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Neatza si de la noi. Eu una am trecut printr-o perioada mai grea. Danut are energie cat pentru trei copii... de dormit nu prea doarme nici ziua nici noaptea(cred ca de la dinti ca acum il asteptam pe numarul 8). Sta singur in piciorute dar de mers inca nu si nu suporta sa fie singur. Daca il las in patut cu jucariile in 5 munute face o criza de isterie asa ca toata ziua busilam prin casa, tragem de cabluri, ne bagam in masina de spalat, deschidem toate dulapurile etc. In carut nu mai vrea sa stea decat im picioare asa ca si plimbarile sunt un adevarat maraton. Uneori parca nu mai am energie dar sper sa imi revin. Mai rau e cu sotzul care a pus monopol pe calculator dar de pe 15 incepe munca si asa pot si eu sa intru in voe.
Am admirat si eu pozicile de la Bucuresti(pe alea de la Iasi nu ca nu am adresa de mail si parola). Toti fulgusorii sunt niste iubiti. O pup pe Ancutza si ma bucur mult ca se muta in casa noua. Ii transmit o imbratisare si o incurajare Laviniei si desaemenea pup pe toate fetele mele dragi fara exceptie(aici nu mai enumar ca nu vreau cumva sa uit pe cineva).

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Astazi fac cinste cu tot ceea ca va pofteste inima. Sarbatorim 6 ani de casnicie.

La cat mai multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Dymomo, bine ai revenit. Danut al tau parca este David al meu.

Flavours, distractie placuta la botez.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput