Prietene la bine si la greu - 48

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

neata.
somn tare
vreau de la lavi. off
nu sint in stare sa zic nimic decit ca sinteti tare frumoase si voi si fulgisorii
si dymomo ai PM
Va pupacesc,ma duc sa calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

si de la noi!

Dozz, Monis, eu m-as baga
Monisule, au ajuns ai tai deja? erai la o tztz mica la ora aia?

Dymo, iti trimit mail si parola imediat pe PM
hai ca mai este putin pana pe 15

Dana, La multi ani fericiti impreuna!

luniversatilor Tudor, Radu si Iustin

Flavours, distractie placuta la botez, sa dea DD sa iasa asa cum va doriti! si hai cu tortul ala

we placut!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Neata gagici
N-am mai apucat sa scriu de-un car de ani ,raman mereu in urma .Ma autodeclar repetenta ,asta dupa ce in urma cu un an reuseam sa-mi fac mereu temele .
Mutumesc fetelor care intreaba de noi ,imi pare rau ca va las sa va faceti griji si nu dau semne de viata mai des . Chiar nu reusesc . In fine ,noi suntem bine toti ,frumosi si voinici cei mici.
Am ratat o gramada de aniversari ,dar m-am gandit mereu la fulgusorii nostri si la mamicile lor .
La multi ani fericiti si sanatosi Ralu!
La multi ani fericiti parintilor de fulgusori care si-au serbat casniciile frumoase!
La multe lunite fulgusorilor mai mici si mai mari!

Uau si puiutul meu face azi 9 luni ,cand au trecut oare? Avem croasante cu cioco ,clatite cu gem ,coca cola iar pt diseara struguri (Lyly ) si "suc" de struguri .
Am restante si la poze ,dar am vazut poze supere din concedii si de la intalneli .
Va pupam cu drag pe toate ,am fugit la Sinaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La multi ani fulgusori, La multi ani Dana

Va pup

nu am uitat de rezumat dar am musafiri, oricum am scris pe hartie ca sa nu uit

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Merci pt adresa si parola. Ma duc sa admir pozele cu fulgusori...

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Shtephy, tare ma bucur sa te mai vad pe la noi. Cum mai e mana?

monisule, da matinala mai esti, mama! acu vazui la ce ora ne serveai tu cafeaua.

Ancutzule, lasa supararile, iarta-l si tu pe domnu sotz (stii tu jocu ala: pace-pace intre doua dobitoace... )si hai cu cinsteala de casa noua.

Dana, LA MULTI ANI FERICITI! MULTI ANI SA VA IUBITI!

raluci, abia astept sa vii cu rezumatu'.

Azi la mine e zi de curatenie generala. Am o intrebare pt fetele care au patut de voiaj (pliant, sau cum era termenul in rom...). Cum il curatati? Ca desi zbenguitul meu nu sta prea mult in patut, cand sta - e tot in picioare, si roade cu spor marginile. Iar eu habar nu am cu ce sa-l curat. Pana acum am frecat saptamanal la el cu un burete ud. Dar acum, parca ar fi nevoie de ceva mai "strong", ca nu prea-mi place cum arata. Problema e ca nu stiu ce as mai putea adauga in apa, sa fie cat de cat "safe", avand in vedere ca totul este lins cu spor de catre copchil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Servus! Va scriu de la o prietena...cu o veste buna!

Prima data, va pup si va imbratisez pe toate...si va multumesc de vorbele frumoase!

Apoi, va anunt ca de luni am iarasi net! Stiti ca de cand ne mutasem din nou in apartamentul nostru, eu aveam net de la vecinul...dar vecinul si l-a scos, si de aia nu am avut. Sotiorul insa a mers la un operator local si luni vin astia sa ne instaleze net...si am prins si promotie, ca trei luni e gratis! Si apoi in jur la 15 euro cu tot cu tva, pentru trafic nelimitat. Asa ca nu ati scapat de mine!

Numai maine nu va servesc cu cafea...

Lyly, trebuie sa iti scriu PM, dar pe luni ramane...ca acum feciorasul meu il musca pe copilul prietenei mele mai mare cu o luna ca el...si nu vreau sa fie scandal...ca m-a lasat tipa cu amandoi....pana a mers ea dupa niste cafea...so...va las...ca e galagie mare!

Hai pup...si va astept luni sa va servesc cu cafea...dar dupa 10...ca atunci vin aia sa ma fericeasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Intru si eu sa zic ca ma bucur tare sa te citesc Lavi, si tare rau imi pare ca nu imi permit sa va ajut cu ceva.
M-a impresionat si cazul pus de Diana..Si maicamea care mi-a zis ca mai are bani doar de paine pana la pensie, nu stie cu ce se descurca..Si noi care am ramas iar chei de bani din cauza apartamentului ala nenorocit care nu se mai termina de renovat/reparat/vopsit, si ne vine si ala sa ne puna parchet in rate, alte rate..fara numar, fara numar ..
Ma oftic de mor..Asa ca Lavi, make place for me in the barrel.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

la fete...vin cu o veste buna si una rea...vestea buna e ca am "discutat"/urlat cu sotul si oarecum s-au calmat lucrurile, vestea rea este ca Sabi are rosu in gat si febra mare ( 39,5 ) ... am pazit-o toata noaptea ca ardea ca o torta mititica...mi-a fost asa de frica...nici nurofenul , nici supozitoarele cu paracetamol nu isi faceau efectul, febra nu a scazut sub 38,6...acum i-am dat novocalmin si antibiotic (la insistenta doctoritei) si parca e mai bine...uof, abia acum inteleg ce au trait fetele cu puiutii bolnaviori...

Smaranditzo eu l-am iertat, el era suparat pe mine ca am indraznit sa rog pe cineva apropiat sa nu se bage in familia noastra...in fine, poveste lunga, vad eu cum o dreg
cu cinsteala vin dupa ce ma mut bre, nu acu'

Lavi ce ma bucur ca vad scris de tine ca ai o veste buna...asa sa dea Domnul sa incepi de-acum fiecare mesaj...

ma bucur sa o vad pe Dymomo pe la noi...am ramas uimita ca Danut are deja 8 dintisori, noi avem doar 2 ...am vazut pozele de la intalneala iesencelor...as vrea sa le spun ca mi-e dor de toate si mi-as fi dorit sa fim si noi cu ele

o pup cu drag pe cuscri si o rog sa ne scrie mai des pe forum ...nu am uitat ca azi il serbam pe ginerica, Iustinut

Dana la multi ani fericiti impreuna

Lumi incet incet vin si cu vesti bune...ma bucur ca Annabelle este mai bine si papa si ea acolo cat sa nu se streseze mami prea mult...

Monisule ce baiat smecher ai ...
sa stii ca nu ne inecam, dar un gat bun de apa tot am luat ...mergem in continuare cu mutatul... la mamica obosita...las' ca vine mami acusi si atunci sa vezi chefuri

Dozz nici mie nu mi-a placut ce am scris, dar uite ca pana la urma e bine...

s-a trezit mandruta...poate mai scriu ceva diseara... group hug !

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua scumpelor,
Noi azi suntem mai bine.De dimineata am crezut ca fi-miu si-a revenit la mancarea.Da' de unde.A papat bine fructele si la pranz abia a ciugulit 6 lingurite de spanac,2de branzica si 2 felii de portocala(premiera:pana acum nu a primit citrice.).
Aseara a dormit cu bine si a avut doar o trezite la 04.30 pentru tzitzi.Vreau sa il culc iar in patutz,dar tre' sa ma astept la o noapte grea si nu stiu daca fac fata.
Lavi ma bucur ca vei avea net.Din ce observ esti mai bine in relatiile cu sotul.Ma bucur.
Laura trec ele si problemele cu banii.Uite noi am reusit sa facem o refinantare.Am rate mai mici,dar pe 10 ani.Nu imi convine dar macar ne descurcam mai ok.Cred ca fiecare avem probleme cu banii intr-o anumita masura.Bucura-te ca iti faci casa,indiferent cum si ca ve mutati in cuibusorul vostru.
Diana imi pare rau de povestea colegei.
Shtephy welcome back,I miss you.
La multe lunitze Tudor,Radu Stefan si Cezar Iustin
La multi ani fericiti impreuna Dana n.

Dankutza ma bucur ca ai scris.Si eu iau pentru Geo multe chestii de la Dm.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput