Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
foarte bine mada!!! iti prinde si tie bine putin relax. si iasmi dormea la mami cand era aici.
roxy pai eu nu am schimbat-o!!! sunt in saptamana 15 mai azi! de maine trec 15+ sau 16s
la noi se vede ca se incalzeste vremea!
mamica fericita de 3 ani si 15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bb_yasmi spune:
pai mada daca ai 15+ nu inseamna ca ai 15 incheiate si ai intrat in 16?? daca nu intelegi uitate pe calendar si numara saptamanile de la um. asa vei intelege.
roxy_s spune:
bb_yasmi pai si tu schimbai tot vinerea saptamana. eu azi am 14s6z si maine 15s fix. nu asa erai si tu??
in fine, ce conteaza, sa fim noi sanatosi si bebeii
S-a intamplat minunea mult asteptata14+
ama22 spune:
Buna dimineata burtici!
Deea felicitari pentru cuculetz!
Eu abia scriu, am avut o tura de vomitat in dimineata asta de am crezut ca nu ma mai ridic de langa wc. De fapt credeam ca e gata, ma ridicam sa ma spal si iar ma lua. Uffff infiorator!
Pentru mine inceputul sarcinii e clar cura de slabire. Nici mancare nu prea imi trebuie si ce reusesc sa mananc dau afara.
Eu tot am citit pe net si sunt confuza. Ziceau ba ca sarcinile astea cu mari greturi sunt de baietei (ca se secreta alte tipuri de hormoni), ba sunt de fetite ca ele au o dezvoltare mai rapida. Voi cum stiti? Ma dau si eu cu presupusul acum pana apuc sa aflu ce si cum :))
Madutza si eu plec cu avionul la sfarsitul lunii si nu stiam ca e nevoie de vreo adeverinta. E nevoie ptr orice femeie insarcinata sau doar din trimestrul 2? (de fapt eu atunci voi intra in trrimestrul 2)
7+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
irinuca05 spune:
Buna Stefana
ma bucur ca mai este cineva care nu a trecut prin simptomele de greata, pofte etc. credeam ca este ceva in neregula cu mine. si eu simt doar o tensiune in sani. atat.
nici eu nu voiam sa anunt la serviciu atat de devreme, dar am fost nevoita pt ca am luat concediu medical pentru ca am un hematom (cu scurgeri maronii). directoarea mea nu a fost prea incantata de veste si a avut nesimtirea sa-mi spuna ca mai bine renunt la sarcina decat sa fac un copil nesanatos (si mai este si mama !!!)
ce este cu acele 16 ore libere? avem dreptul la ore libere? sunt pe luna?
7+
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi pai si tu schimbai tot vinerea saptamana. eu azi am 14s6z si maine 15s fix. nu asa erai si tu?? in fine, ce conteaza, sa fim noi sanatosi si bebeii S-a intamplat minunea mult asteptata14+ |
exact maine sunt 15 incheiate.. si intram in 16.
Nah ca am scos calendarul si am calculat. maine avem 15 incheiate si de sambata intram in 16 (notam 15+ ). deci acum suntem in sapt 15. intelegi ?
roxy_s spune:
ama cu greturile nu-i valabil. de obicei se zice ca greturile foarte, foarte mari sunt la fetite. dar uite ca nu-i chiar asa, avem si dovezi aici: pe simona si mandreeac. asa ca nu te poti lua dupa asta.
tu ce-ti doresti?
roxy_s spune:
bb_yasmi da, suntem in 15 dar abia maine putem schimba semnatura in 15. azi tot 14+ avem. eu oricum trec direct cu + sa nu mai modific dupa aia
bb_yasmi spune:
mie imi place mai mult sa vad asa...... daca oricum sunt in sapt 15, care se incheie maine. azi poti pune 15 si de maine 15+.
roxy_s spune:
ce ne mai socotim noi aici
fetelor am facut parada modei cu ce ma imbrac la nunta ca nu mai vreau sa-mi cumpar altceva ca am 4 rochii pe care le-am purtat 1 data si de 2 ori. si una singura vine bine , restul stramte toate....imi iese burtoiul afara. numai ca este neagra si nu prea vroiam eu neagra dar n-am ce face, aia o iau.